Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dobrze pokazuje obraz przyszłego retarda plejstejszonowca.

Opublikowano
20 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie będe kierował gustami moich niebieskich kolegów ale ja chętnie zagram w giereczke która na maksa kojarzy mi się z GANTZ - O - kojarzysz?

Tylko jakieś starsze anime oglądałem gdzie była pojebana muzyczka na openingu

Sprawdź sobie inuyashiki od tego samego autora bo też koks. No i główny bohater to staruszek więc łatwo będzie Ci się z nim zżyć :nosacz3::s159:

Opublikowano

Obadam. Polecam również GANTZ z 2016 r. 

Opublikowano

MOPSiarz, ty uważaj z jarankiem kreskówkowym dziewczynkami, zwyrolu :notbad:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

MOPSiarz, ty uważaj z jarankiem kreskówkowym dziewczynkami, zwyrolu :notbad:

Masz coś do Bayonetty? Bo mi to przypomina tamtą grę i napewno będzie kosa

Opublikowano

Dad of war zajebisty. Bezdzietniaki nie zrozumieją, że ojciec = god of war. Taka alegoria . Ja się utożsamiam. Artystyczne odzwierciedlenie prawdziwego życia i ojcostwa. Ale takie dzieła nie dla botów.  Dla tych tylko wydmuszki na series S i niedługo loot boxy na komórki.

Opublikowano

Ty to c0rwa lepiej zaszczep dzieciaka żebyś nie musiał wnosić prochów na górę tatusiek

Opublikowano
8 minut temu, C1REX napisał:

Bezdzietniaki nie zrozumieją, że ojciec = god of war. Taka alegoria . Ja się utożsamiam

Czy jest tu chociaż jeden klaperski nie będący kandydatem do wariatkowa?

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nowy God of War? No ogra się za za 50zł, w cenie abonamentu. Więcej ta gra nie jest warta.

Przecież Twój abo ma tylko jedną grę z przed dwóch dekad. 

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

co?

Ile kosztuje abo WoW i ile gier jest w pakiecie?

:obama:

Opublikowano

Przeliczyłem tego WoWa .

Premiera na koniec listopada 2004r.

To jest 206 miesięcy. Uwzględniając inflację można więc liczyć każdy miesiąc za te €12.99.  Wychodzi zaledwie €2,675.94. 

Zaledwie 12 219.88zł po dzisiejszym kursie.

Dobry ten lore musi być.

Opublikowano

wyjścia do kina/restauracji też tak liczysz? Miesiąc grania to i tak taniej niż szrot od sony na 15h za 3 bomby.

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

wyjścia do kina/restauracji też tak liczysz? Miesiąc grania to i tak taniej niż szrot od sony na 15h za 3 bomby.

Robisz sobie podśmiechujki, ale z racji samozatrudnienia prawie wszystkie swoje wydatki zliczam co roku w excelu. 

Można sobie zdać sprawę ile faktycznie może kosztować kawka za £3. 

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie jest dobre, jest kurwa NAJLEPSZE. 

Najlepsze lore było do czasu Illidana i Lich King (TBC plus WOTLK), tylko tyle i aż tyle, potem chujnia się robiła. Wymyślali kurwa z dupy jakieś kosmiczne tematy, co by utrzymać temat świata Warcrafta, że ja pierdolę. 

Opublikowano

lore wowa :pawel: inch i paolo rów mariański DOBREGO GUSTU

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

lore wowa :pawel: inch i paolo rów mariański DOBREGO GUSTU

Kolego, ale ostrożnie. :ubimy się, ale szkalować takie l o r e to trochę bezgustem zajeżdża. :/ 

@Faka nie zgodzę się - fantastyczne jest lore Pandarii i Warlords of Draenor też robi robotę. Prawda, że Shadowlandsy do zaorania (za to gameplayowo cymesik), ale to rozpoczęcie nowe arcu, w dodatku niedługo już za pieniądze MSu. Wyczuwam, że  będzie powrót na szczyt pod nowym kierownictwem. :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.