Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

W ogóle ostatnio to jakieś bombardowanie od Sony, zagłada totalna, wypluwają grę za grą

Teraz, Donatello1991 napisał:

Też nie. 

Zaraz się okaże że starfield wyjdzie pierwszy na ps5, bo ms zapomnial o umowie 

To co oni w lutym dostaną w ogóle? Sony torpeduje nowymi IP a zieloni? Kurde serio mi och teraz żal :/ 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 996,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Szkoda że XSX znowu nie dostanie takiej giery :/ 

Dostanie definitive, bo na razie oceny nie zachęcają. Wiele redakcji które nie są klaperskimi włazidupami dało niskie oceny, bo to nie jest klasa indie jakiej dostarczał chociażby Microsoft przy dealach z Ori czy Cuphead. Całe szczęście ja nie muszę czekać i mogę sprawić sobie tę grę już dzisiaj, na PC, w edycji definitywnej za adekwatną cenę.

I NIKOMU GRY NIE ODSPRZEDAM, BO TRZYMAM SZTAMĘ Z TWÓRCAMI

Żaden klap zaś nie kupi, bo

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

nie ma w pudełku

a jak wiadomo z naturą nie wygrasz i jak niebieski nie okradnie twórcy to mu ręka usycha. :) 

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

z czego jest ten kwadratowy ryj lego wyżej? xD 

Z odbicia w lustrze daddyiego.

Opublikowano

Ale trzeba przyznać maja rozmach skurwysyny wydajność tyle gier co chwila, No tym ghostwire to mocny cios w MS! Przecież Tango zostało wykupione przez MS a cwelo boty nie zagrają premierowo. Szlachta niebieskich jak zawsze pierwszeństwo 

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Przecież Tango zostało wykupione przez MS a cwelo boty nie zagrają premierowo. Szlachta niebieskich jak zawsze pierwszeństwo 

Ta gra, podobnie jak i Deathloop, premierę będzie miała dopiero z wyjściem do GodPassa. Na razie macie tylko płatne beta-testy dla niebieskich beciaków. xd

Opublikowano

Kiedy xsraka dostanie w koncu te swoje "definitive edyszon" to już kazdy dawbo o tych tytulach zapomni i bedzie czekał na nowości a nie starocie z ps5.

No, chyba że upodlone boty byle by tylko z pańskiego stołu do miski coś dostać. 

Tak wygląda wasza rzeczywistość.

Deathloop czy Ghostwire są tego najlepszymi przykładami.

Opublikowano

To jest straszne że niebiescy maja zawsze lepiej i więcej No i premierowo a zieloni zawsze trzeci i po latach te gry maja okazje zobaczyć bo czekają aż im skapnie ze stołu i żeby taniej mieć i tak od zawsze :/ 

Opublikowano

Czaicie że te niebieskie sc0rwensyny już nie zagrają w new vegas 2, preya 2 i tysiące innych gier od mistrzów z bethesdy? Ale przeyebane 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Uncharted remaster?

Za moment DLC do Horizona i GoWa, wyścigi drugiej kategorii i najmniej potrzebny remake w historii. xddd Na Xboxie zaś same nowości, bo jak kupujesz next-gena to chcesz next-genowych doświadczeń, coś nieosiągalnego na PS5 któremu bliżej do pół-genercyjnego PS4PRO niż BeastBoxa Series X. :) 

Opublikowano

Co ten gość pierdoli???  MASAKRA

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Za moment DLC do Horizona i GoWa, wyścigi drugiej kategorii i najmniej potrzebny remake w historii. xddd Na Xboxie zaś same nowości, bo jak kupujesz next-gena to chcesz next-genowych doświadczeń, coś nieosiągalnego na PS5 któremu bliżej do pół-genercyjnego PS4PRO niż BeastBoxa Series X. :) 

Same nowości xd, Next genowe doświadczenia Xd Wezyr ty z rana pomyliłeś pieczarki do jajówy z halucynami chyba.

Opublikowano

Przykro mi klaperskie, ale jedyna mysl jaka nasuwa sie po dłuzszym kontakcie z plejśmieciarą5 to:

FJ98BSmWUA45bSC.jpg

Szok kulturowy. Gdy od premiery obcujesz z XSX to odpalenie PS5 jest jak przeprowadzka ze Szwajcarii do Korei Północnej. Jak przesiadka z Mercedesa S-Klasse do Poloneza Caro.

Nie wierzę, że ktoś o zdrowych zmysłach może jarać się tą konsolą. Potwierdza się moja opinia, że jaranko uprawiają jedynie niebieskie robaki grające na wypierdzianych PS4 Amator.

Nada się jako krótki odpoczynek od miażdżącej zajebistości Zielonej Bestii, ale żeby trzymac to jako główna konsolę? Nie, nie wierzę, że istnieją tacy desperaci :notbad:

Generalnie 3/10 , dla fanów marki 5/10

Opublikowano
24 minuty temu, dee napisał:

Hehe hehe, pad już na kablu

to jest właśnie nextgenowość DualSense wyjmujesz z pudła i już ładujesz 

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Przykro mi klaperskie, ale jedyna mysl jaka nasuwa sie po dłuzszym kontakcie z plejśmieciarą5 to:

FJ98BSmWUA45bSC.jpg

Szok kulturowy. Gdy od premiery obcujesz z XSX to odpalenie PS5 jest jak przeprowadzka ze Szwajcarii do Korei Północnej. Jak przesiadka z Mercedesa S-Klasse do Poloneza Caro.

Nie wierzę, że ktoś o zdrowych zmysłach może jarać się tą konsolą. Potwierdza się moja opinia, że jaranko uprawiają jedynie niebieskie robaki grające na wypierdzianych PS4 Amator.

Nada się jako krótki odpoczynek od miażdżącej zajebistości Zielonej Bestii, ale żeby trzymac to jako główna konsolę? Nie, nie wierzę, że istnieją tacy desperaci :notbad:

Generalnie 3/10 , dla fanów marki 5/10

A może jakieś konkretne argumenty a nie - bo tak sobie popierdolę.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

u was te gry realnie 6/10, na Xboxie definitive 9/10.

W punkt. Gdy gra w Królestwie Niebieskim jest 6/10, to w zielonym szambie stawiana na piedestale, 9/10! Mejsasz!

Opublikowano

Ale agresja u niebieskich pokrak, już dawno doszli do Polskiej granicy na Białorusi :shieeet: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.