Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak zapowiedzą The Last of Us "remake" to skisne kurwa na momencie :)

Opublikowano

Zapowiedzą, przecież serial się robi, więc to idealny moment, żeby sprzedać klapą drugi raz tą samą grę xD

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

W lutym ofensywa Sonki i Nintendo a w zielonym kurwidole:

Games-with-Gold.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

image.png.b0a0a88f70a0853f2e2bdddffe151633.png

:rotfl: a jakie jest lore? chyba już gdzieś widziałem ten tekst o skakaniu pamperkiem

w dziale nintendo tak piszą

Opublikowano

Jakie znaczenie ma lista jakiegoś pijaczka z forum? No właśnie. 

Dla mnie najważniejsze że pod telewizorem stoi kombajn do nowych gierek, gierek z poprzednich generacji, a nawet do emulatorów innych platform. 

NO ALE SOOONY!! Tyko Sony! 

Opublikowano
35 minut temu, drozdu7 napisał:

Jakie znaczenie ma lista jakiegoś pijaczka z forum? No właśnie. 

Dla mnie najważniejsze że pod telewizorem stoi kombajn do nowych gierek, gierek z poprzednich generacji, a nawet do emulatorów innych platform. 

NO ALE SOOONY!! Tyko Sony! 

U mnie stoi PS5, XSX i Switch i najważniejsze grać i mieć porównanie z wszystkich sprzętów. Kombajn to faktycznie do zbierania kilku rocznych plonów, z wyjałowioną ziemią. Emulatora oficjalnie nie ma a luty i marzec należy do Sony

Opublikowano

To był najbardziej boomerski event w ostatnich latach. Nintendo postanowiło odpowiedzieć na Spartacusa (że będzie miał gry z PS1) i sami na Switcha zapowiedzieli gry z PS1 ;)

Opublikowano

Fail spermer co było do przewidzenia zesral się w portki :dynia: cody dożywotnio na plejce bo tam w ms debile pracują i po wyebaniu 68 mld dolarów doszli do wniosku, ze smiec pass I sprzedaż gier na smiec boxie oscylująca w okolicach 10% oznacza koniec tego zielonego śmiecia. Wylizal dupe hulsta i alkusa jima i wszystko pozostaje po staremu :pawel: kupili burdel na kółkach i teraz w panice muszą prosić nadstation aby nie odrzuciło coda. Jak zwykle piekny widok jak te blazny się ośmieszają. Jak zobaczą, że strafielda po 10 mintach wyebalo tym dysku 99% botów to spermer będzie jeszcze raz lądował pod biurkiem jima :obama:

Opublikowano

Oj tam, przecież w MS potrafią prognozować i doskonale wiedzą, że Xbox przy tak silnej konkurencji nigdy nie będzie liderem, a w zasadzie to staje się zbędny na rynku. Dlatego liżą jajka Sony i Nintendo, bo będą chcieli uwalić hardware i skupić się na sofcie - czyli na grach i usługach. Na rynku zostaną sprzęty Sony i Nintendo, a Microsoft wzorem Segi zostanie zwasalizowany i będzie robił za dostarczyciela contentu. Czy to źle? Nie, to bardzo dobrze. Zostawmy konsole tym, co umieją w konsole. A MicroSOFT niech robi SOFT.

Spoko, nie bójcie się zieloni przegrańcy. Jak przypłyniecie na zielonych pontonach uchodźczych do niebieskich i czerwonych bram, to zapewniamy - miejsca nie braknie dla was ;)

Opublikowano

Niebieskie małpy podniecone wizją płacenia panu Spencerowi?

Gen niewolnika u klaperskich jest silniejszy niż myślałem :shieeet:

To wspaniałe, jak Spencer rozkurvił na atomy niebieską sektę :banderas:

Opublikowano

Elegancko, czyli na Xboxie najlepsza wersja w GamePassie, a karaluchy hop hop 3.5 bomby dla Pana Spencera, z pocałowaniem rączki. :dynia: Z resztą, te karakany i tak już nawet nie pamiętają co to ex - wszystko co najlepsze do zaoferowania ma PlayStation jest albo na PC, PS4 (hamulcowy do 2024) albo w najlepszej wersji na Xboxie. Ja pierdolę, jakie poniżenie niebieskiej szmaciury.

a Nintendo dalej pierwsze miejsce na Paraolimpiadzie w której są jednymi uczestnikami + mendrek na widowni

Brandon Venegas (@bran_veneg) / Twitter

Opublikowano

Niezłe jaja, Microsoft musi pokazać jakieś bomby bo dostaje z każdej strony wpierdol a cierpią tylko zieloni

Opublikowano

MS ładnie zamydlił w tej generacji. Jednak powoli wracamy do tego co w generacji xone. MS nic nie robi dla graczy w kwestii gier. Bida z nędza po całości. 

Opublikowano
28 minut temu, Donatello1991 napisał:

MS ładnie zamydlił w tej generacji. Jednak powoli wracamy do tego co w generacji xone. MS nic nie robi dla graczy w kwestii gier. Bida z nędza po całości. 

Najgorzej mają Ci co wcześniej posiadali XOX, ja to jeszcze miałem w co pograć i nadrobić ale reszta to tylko ogrywanie staroci po raz setny. Ciagle licytowanie się „zobaczycie za kilka lat”, kurwa generacja jest tu i teraz ja jako konsument i gracz nie będę czekał, chce już grać i teraz, ms nastawione na czekanie :/ 

Opublikowano

U niebieskich robaków widze dalej tradycja w stylu podjarka grami, a żaden nie kupuje. Haaatffuuuuu obesrani teoretycy gamingu.

Opublikowano

Kwestia czasu jak Spencer powie że gry Bety również na Sonce xD bo hajs się nie zgadza. Zielona ekipa dostanie szału pizdy - już nie mogę się doczekać. 

Inna sprawa że z tego rakowiska to jedynie Tango Gameworks robi ciekawe gry i dobrze by było żeby robili gry na Sonke. A nie, Oni nadal robią gry na Sonke xDDDDDDDDDDDDD

Ja pie.rdole, co za strzał w pysk. Współczuje być tak rukanym. 

Opublikowano

Odcięcie bety od konsol Sony skończyłoby się takim samym fiaskiem jak odcięcie coda. Spencer kupił, żeby zrobić WOW na naiwniakach zielonych, a tak na serio chodzi o trzepanie kasy z mobilek i mikropłatności. 

Opublikowano

Spencer rozdaje karty także w Sony?

Prawdziwy The Boss :xboss:

Opublikowano
37 minut temu, LiŚciu napisał:

Kwestia czasu jak Spencer powie że gry Bety również na Sonce xD bo hajs się nie zgadza. Zielona ekipa dostanie szału pizdy - już nie mogę się doczekać. 

Inna sprawa że z tego rakowiska to jedynie Tango Gameworks robi ciekawe gry i dobrze by było żeby robili gry na Sonke. A nie, Oni nadal robią gry na Sonke xDDDDDDDDDDDDD

Mało tego, wydają Ghostwire i jednocześnie srają na zielonych z XSX którzy wzięli na providenta po zakupie Bethesdy bo myśleli że exa dostaną hahhahaahahhahaaa ale strzał na ryj

Opublikowano
42 minutes ago, LiŚciu said:

Najważniejsze, że będą w Gamepassie. Do eksów trzepią klaperscy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.