Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak zapowiedzą The Last of Us "remake" to skisne kurwa na momencie :)

Opublikowano

Zapowiedzą, przecież serial się robi, więc to idealny moment, żeby sprzedać klapą drugi raz tą samą grę xD

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

W lutym ofensywa Sonki i Nintendo a w zielonym kurwidole:

Games-with-Gold.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

image.png.b0a0a88f70a0853f2e2bdddffe151633.png

:rotfl: a jakie jest lore? chyba już gdzieś widziałem ten tekst o skakaniu pamperkiem

w dziale nintendo tak piszą

Opublikowano

Jakie znaczenie ma lista jakiegoś pijaczka z forum? No właśnie. 

Dla mnie najważniejsze że pod telewizorem stoi kombajn do nowych gierek, gierek z poprzednich generacji, a nawet do emulatorów innych platform. 

NO ALE SOOONY!! Tyko Sony! 

Opublikowano
35 minut temu, drozdu7 napisał:

Jakie znaczenie ma lista jakiegoś pijaczka z forum? No właśnie. 

Dla mnie najważniejsze że pod telewizorem stoi kombajn do nowych gierek, gierek z poprzednich generacji, a nawet do emulatorów innych platform. 

NO ALE SOOONY!! Tyko Sony! 

U mnie stoi PS5, XSX i Switch i najważniejsze grać i mieć porównanie z wszystkich sprzętów. Kombajn to faktycznie do zbierania kilku rocznych plonów, z wyjałowioną ziemią. Emulatora oficjalnie nie ma a luty i marzec należy do Sony

Opublikowano

To był najbardziej boomerski event w ostatnich latach. Nintendo postanowiło odpowiedzieć na Spartacusa (że będzie miał gry z PS1) i sami na Switcha zapowiedzieli gry z PS1 ;)

Opublikowano

Fail spermer co było do przewidzenia zesral się w portki :dynia: cody dożywotnio na plejce bo tam w ms debile pracują i po wyebaniu 68 mld dolarów doszli do wniosku, ze smiec pass I sprzedaż gier na smiec boxie oscylująca w okolicach 10% oznacza koniec tego zielonego śmiecia. Wylizal dupe hulsta i alkusa jima i wszystko pozostaje po staremu :pawel: kupili burdel na kółkach i teraz w panice muszą prosić nadstation aby nie odrzuciło coda. Jak zwykle piekny widok jak te blazny się ośmieszają. Jak zobaczą, że strafielda po 10 mintach wyebalo tym dysku 99% botów to spermer będzie jeszcze raz lądował pod biurkiem jima :obama:

Opublikowano

Oj tam, przecież w MS potrafią prognozować i doskonale wiedzą, że Xbox przy tak silnej konkurencji nigdy nie będzie liderem, a w zasadzie to staje się zbędny na rynku. Dlatego liżą jajka Sony i Nintendo, bo będą chcieli uwalić hardware i skupić się na sofcie - czyli na grach i usługach. Na rynku zostaną sprzęty Sony i Nintendo, a Microsoft wzorem Segi zostanie zwasalizowany i będzie robił za dostarczyciela contentu. Czy to źle? Nie, to bardzo dobrze. Zostawmy konsole tym, co umieją w konsole. A MicroSOFT niech robi SOFT.

Spoko, nie bójcie się zieloni przegrańcy. Jak przypłyniecie na zielonych pontonach uchodźczych do niebieskich i czerwonych bram, to zapewniamy - miejsca nie braknie dla was ;)

Opublikowano

Niebieskie małpy podniecone wizją płacenia panu Spencerowi?

Gen niewolnika u klaperskich jest silniejszy niż myślałem :shieeet:

To wspaniałe, jak Spencer rozkurvił na atomy niebieską sektę :banderas:

Opublikowano

Elegancko, czyli na Xboxie najlepsza wersja w GamePassie, a karaluchy hop hop 3.5 bomby dla Pana Spencera, z pocałowaniem rączki. :dynia: Z resztą, te karakany i tak już nawet nie pamiętają co to ex - wszystko co najlepsze do zaoferowania ma PlayStation jest albo na PC, PS4 (hamulcowy do 2024) albo w najlepszej wersji na Xboxie. Ja pierdolę, jakie poniżenie niebieskiej szmaciury.

a Nintendo dalej pierwsze miejsce na Paraolimpiadzie w której są jednymi uczestnikami + mendrek na widowni

Brandon Venegas (@bran_veneg) / Twitter

Opublikowano

Niezłe jaja, Microsoft musi pokazać jakieś bomby bo dostaje z każdej strony wpierdol a cierpią tylko zieloni

Opublikowano

MS ładnie zamydlił w tej generacji. Jednak powoli wracamy do tego co w generacji xone. MS nic nie robi dla graczy w kwestii gier. Bida z nędza po całości. 

Opublikowano
28 minut temu, Donatello1991 napisał:

MS ładnie zamydlił w tej generacji. Jednak powoli wracamy do tego co w generacji xone. MS nic nie robi dla graczy w kwestii gier. Bida z nędza po całości. 

Najgorzej mają Ci co wcześniej posiadali XOX, ja to jeszcze miałem w co pograć i nadrobić ale reszta to tylko ogrywanie staroci po raz setny. Ciagle licytowanie się „zobaczycie za kilka lat”, kurwa generacja jest tu i teraz ja jako konsument i gracz nie będę czekał, chce już grać i teraz, ms nastawione na czekanie :/ 

Opublikowano

U niebieskich robaków widze dalej tradycja w stylu podjarka grami, a żaden nie kupuje. Haaatffuuuuu obesrani teoretycy gamingu.

Opublikowano

Kwestia czasu jak Spencer powie że gry Bety również na Sonce xD bo hajs się nie zgadza. Zielona ekipa dostanie szału pizdy - już nie mogę się doczekać. 

Inna sprawa że z tego rakowiska to jedynie Tango Gameworks robi ciekawe gry i dobrze by było żeby robili gry na Sonke. A nie, Oni nadal robią gry na Sonke xDDDDDDDDDDDDD

Ja pie.rdole, co za strzał w pysk. Współczuje być tak rukanym. 

Opublikowano

Odcięcie bety od konsol Sony skończyłoby się takim samym fiaskiem jak odcięcie coda. Spencer kupił, żeby zrobić WOW na naiwniakach zielonych, a tak na serio chodzi o trzepanie kasy z mobilek i mikropłatności. 

Opublikowano

Spencer rozdaje karty także w Sony?

Prawdziwy The Boss :xboss:

Opublikowano
37 minut temu, LiŚciu napisał:

Kwestia czasu jak Spencer powie że gry Bety również na Sonce xD bo hajs się nie zgadza. Zielona ekipa dostanie szału pizdy - już nie mogę się doczekać. 

Inna sprawa że z tego rakowiska to jedynie Tango Gameworks robi ciekawe gry i dobrze by było żeby robili gry na Sonke. A nie, Oni nadal robią gry na Sonke xDDDDDDDDDDDDD

Mało tego, wydają Ghostwire i jednocześnie srają na zielonych z XSX którzy wzięli na providenta po zakupie Bethesdy bo myśleli że exa dostaną hahhahaahahhahaaa ale strzał na ryj

Opublikowano
42 minutes ago, LiŚciu said:

Najważniejsze, że będą w Gamepassie. Do eksów trzepią klaperscy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.