Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No wiadomo, jak Horizon 5 wygląda obłędnie to pierdolisz, że jak gówno, ale jak gracz w spidermana w 1080p to ci kopara opada.

Ciekawe czemu? A no, tak. Bo jesteś klapem. 

Wyglada tak obłędnie na konsolach że nawet Wizir kupuje peceta xD

Opublikowano
20 minut temu, Lord Protector napisał:

łatwy w pigułce, na xboxie nic nie działa nikt nie gra, dash mu się wiesza, z FH5 wygląda słabo nie to to Horizon 2 tu już przy 1080p ma koparę na ziemi xD

czego nie rozumiesz? 

Klasyczek. FH5 zaczyna wyglądać zajebiście dopiero jak izi odpali na PC, wszystko poniżej to niegrywalne gówno. Za to jak Ratchet czy Spider w 60RT wyglądają jak gra z poprzedniej generzcji ze śledzeniem promieni (i jeszcze śmiga w zwierzęcym FHD) to już jest pałowanie się jakie to kurwy niebieskie dostarczyły. :dynia: 

Opublikowano
27 minut temu, Lord Protector napisał:

łatwy w pigułce, na xboxie nic nie działa nikt nie gra, dash mu się wiesza, z FH5 wygląda słabo nie to to Horizon 2 tu już przy 1080p ma koparę na ziemi xD

czego nie rozumiesz? 

No zapraszam do tematu Halo i Horizon 5. Od premiery kopalnia beki. :lapka: 2 serie, słownie DWIE Gry od startu konsoli! Najlepsze serwery świata i wszystko zesrane.

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klasyczek. FH5 zaczyna wyglądać zajebiście dopiero jak izi odpali na PC, wszystko poniżej to niegrywalne gówno. Za to jak Ratchet czy Spider w 60RT wyglądają jak gra z poprzedniej generzcji ze śledzeniem promieni (i jeszcze śmiga w zwierzęcym FHD) to już jest pałowanie się jakie to kurwy niebieskie dostarczyły. :dynia: 

Ratchet to z RT chodził w 1800p. Miescsmi spadał, nigdy nie do Full HD. Graficznie jakieś 3 generacje przed grami MS.

Opublikowano

Tematy Halo i Forzy udowadniają że użytkownicy forumka to nie zaślepieni fanboye i jeśli gra ma jakieś wady lub coś nie działa to się normalnie o tym dyskutuje i piszę.

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

Ratchet to z RT chodził w 1800p

W trybie 60RT, chciałbyś. XDDDD

ASX dobrze napisał, to tylko w kurwestwie niebieskim wszystko jest na tiptop, przychodzą potem takie dzbany jak izi i mówią coś, że Ratchet 3 generacje przed MSem, ale fotorealistyczny MFS już się nie liczy. :dynia: Jedna z tych osób której opinie nt. gier można spokojnie olać, bo i tak sprawdza się do SONY GUD MS BAD

Opublikowano

W kąciku Plejstejszyn wciąz rozdaja bany za KRYTKĘ gier na sonkę?

Poyebane community, a raczej sekta :reggie:

Opublikowano

Ordo Klapis jednym słowem :notbad:

Opublikowano

No to super podyskutowaliśmy o niedziałających grach na Xboxie, jedynych 2 premiersch od startu generacji, fajnie że jednak nie tylko u Easyego nie działają, a teraz wracamy do kalendarza wydawniczego:

20220213_234755.jpg

Niesamowita konsola.

Opublikowano

Niech ktoś mi pokaże palcem w którym miejscu to wygląda pięknie? Bo ja kuwa nie widzę tu nic pieknego. Szczerze to jestem rozczarowany oprawą graficzną bardzo mocno.

Brak opisu.

Brak opisu.

Opublikowano

Ale to gra sprzed pół roku a my tu next genowe nowości, retro już dawno skończone. Forza to już pieśń przeszłości ;) 

Opublikowano

No chyba trzeba się zaopatrzyć w tego nextgenowego horizona z ps5 żeby znowu poczuć, że mamy 2022 rok i nową generacje :xboss:

Opublikowano
14 minut temu, PanKamil napisał:

Niech ktoś mi pokaże palcem w którym miejscu to wygląda pięknie? Bo ja kuwa nie widzę tu nic pieknego. Szczerze to jestem rozczarowany oprawą graficzną bardzo mocno.

Brak opisu.

Brak opisu.

Wciąż lepiej niż.

FLj4ClvXIAMUbZs?format=jpg&name=large

Opublikowano
32 minuty temu, PanKamil napisał:

Do takiego nagromadzenia geometrii/obiektow żadna gra wyścigowa nawet się nie zbliżyła ;-)

43272286-4c24-4b74-a62d-168a0fb379e6-02.jpeg

a1221280-9e86-4150-b8f8-b7c14f7e7cc1.png

Opublikowano

Kamil gra chyba w trybie 60, może stąd to rozczarowanie? Nie dziwię się w sumie, ja w Ratchecie też musiałem przełączyć na 4K/30 żeby poczuć next-gena, bo tryb 60 klatek to było PS4PRO. Identycznie będzie w Horizonie FW, bo PS5 zwyczajnie nie wyrabia w trybie 60 klatek i te gry wyglądają co najwyżej poprawnie.

Opublikowano
8 minut temu, Magik napisał:

Do takiego nagromadzenia geometrii/obiektow żadna gra wyścigowa nawet się nie zbliżyła ;-)

43272286-4c24-4b74-a62d-168a0fb379e6-02.jpeg

a1221280-9e86-4150-b8f8-b7c14f7e7cc1.png

A później odpalasz grę a tam poziom niżej niż Uncharted 1

AE0091F5-5B7F-4400-9802-888B6D91C7C1.jpeg

Opublikowano

A dzisiaj jeszcze wjedzie najlepsza wersja CyberPunka na PS5 z wykorzystaniem Dual sense o KURWA ale sponiewierany XBOX

Opublikowano
Cytat

Xbox Series S i Switch rządzą w Wielkiej Brytanii.

1. Switch

2. XSS

3. XSX

A PS5? Gdzie? 

Spoiler

Ja mam to w piździe - Zbigniew S. - YouTube

Teraz, Whisker napisał:

A dzisiaj jeszcze wjedzie najlepsza wersja CyberPunka na PS5 z wykorzystaniem Dual sense o KURWA ale sponiewierany XBOX

Wersja na PS5 to będzie mydło.

Opublikowano
36 minut temu, Whisker napisał:

A później odpalasz grę a tam poziom niżej niż Uncharted 1

No rzeczywiście:shieeet:

33980c4a-848e-4b7e-89a0-f7bdfc2c2d35-01.jpeg

b20d6c7c-064d-4429-8de9-aff1f22e729d-01.jpeg

7fe5de0f-b63b-4e44-9f21-d092337f97c2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.