Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja rozumiem wygrać generacje. Rozumiem mieć lepsze detale ale qwa to jest toalne rozyebanie zielonego śmiecia na strzępy, zjedzenie i wysranie prosto do szamba:obama:

20220216_205501.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

klapy jak zwykle screenshoty nie z gry. pokazcie jeszcze raz ratcheta z cutscenki

Opublikowano
43 minuty temu, PanKamil napisał:

Ja rozumiem wygrać generacje. Rozumiem mieć lepsze detale ale qwa to jest toalne rozyebanie zielonego śmiecia na strzępy, zjedzenie i wysranie prosto do szamba:obama:

20220216_205501.jpg

To jest nowa generacja? Samoloty wpadające w asfalt i forza upośledzona z pop upep hahahaaa

Opublikowano

Piękne dziś rozjechanie :) ale duma rozpiera ;) niebieska moc wygrała po raz kolejny na wszystkich polach ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, Whisker napisał:

Jakbyś wiedział tam tez acziki wpadają a Tobie jakos nie wiec Cię biją jak psa na każdym meczu

Skoro mnie bija jak psa z takimi statami 

IMG_20220216_214624.thumb.jpg.e80a767113d1ff917bd1a89022cbdd6b.jpgScreenshot_2022-02-16-21-44-17-527_com.facebook_orca.thumb.jpg.f55584327d0cbc2344d0c2eafbae154e.jpg

To Ciebie z takimi ruchają w dupę bez masła jak parowe pod cela 

IMG_20220216_214535.thumb.jpg.045450739cd08c6890823127dc54ca20.jpgScreenshot_2022-02-16-21-43-27-014_com.facebook_orca.thumb.jpg.c672c8bdd44297c355c58e349353692f.jpg

AVG KDA 0.05 xDDDDDDD.

No ale mam więcej osiągnięć więc mam lepszego skilla śmieszne te klapy, te samograje zrobili z nich mega noobow  :)

Opublikowano

wesker zaorany. napisalbym, ze lezy na ziemi po takim ciosie, ale alkohol dopadł go pierwszy.

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Przyznałem Ci racje że zielone boty i Ty we własnej osobie możecie mi w skillu ssać pytona :D, chociaż jak pozdrawiasz cieplutko to pewnie komplement  (Czy ty w ogóle

grales w halo Infinite?) bo w

eksaxh na XSX ro widzę przodujesz! Hahha

80917ACB-74A6-4475-B39D-5035B3D8739B.jpeg

Typie wywalone mam w eksy gram w co chcę a nie jak przegrywy z sony pucujące sie do exów 7/10 jakby to był 34 cud świata a inne gry be bo nie sony.

Opublikowano

Whisker rozyebany jak Sasha Grey w Anal Assault 8 :obama:

Opublikowano
28 minut temu, Szymek napisał:

Puszcza go chyba 

Jaka puszcza? Jedyna next gen to w Horizon Forbidden West kurwa! Ale teraz zapuszczam CyberPunka w wersji najlepszej czyli PS5

17 minut temu, Daddy napisał:

gra mem :kaz:

Nikogo to nie śmieszy bo każdy kopara w dół i będzie zagrywał delektując się wirtualnym światem, ić płacz gdzie indziej

18 minut temu, dee napisał:

Whisker rozyebany jak Sasha Grey w Anal Assault 8 :obama:

Whisker teraz delektuje się wieczorem, upojnym i spędzonym z najlepszymi grami, This is for the Players

Ależ to na oledzie wyglada 

2FB8709D-16CB-4102-AD61-E7FE49D10A7E.jpeg

Opublikowano

Platyna należysz do mnie, boty rozjebane po kątach

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Znów wybrałeś najgorsza wersje i masz majaki, że wybrałeś dobrze. xdd

Imersja i wykorzystanie ssd plus najlepsze tekstury tylko na ps5

Opublikowano

jeszcze po polsku :rotfl:

1 minutę temu, Whisker napisał:

Platyna należysz do mnie, boty rozjebane po kątach

Imersja i wykorzystanie ssd plus najlepsze tekstury tylko na ps5

Najeżdża wersja jest na XSX, musisz się z tym pogodzić.

Opublikowano

NEWS! Dual sense działa! Na Cyberze! Ale wrażenia!

14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

jeszcze po polsku :rotfl:

Najeżdża wersja jest na XSX, musisz się z tym pogodzić.

Tylko w grę PL po PL

Opublikowano

Nie wiem jak to wyglądało wcześniej ale teraz na PS5 z taka jakością i Dual Sense to kurwa masakra i Dying Light 2 dupa wciąga! Brawo Polacy! Brawo PlayStation 5!

Opublikowano
8 minut temu, benito82pl napisał:

Wiskas kd poniżej 1 ja pde. I oczym  my znim gadamy. Jak to jest drewniak... idź chopie graj te singielki i wstydu sobie nie rob

I tak masz mniej acziwów w tej grze więc jesteś cwelinio 100%

ale ten CyberPunk na DualSense chodzi :) świetnie ze to wykorzystali!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

W tych Bezbekach będzie trzeba stworzyć nową kategorię: "Niepełnosprytny". Dopiero luty, a kolega Whisker pewnie zająłby pierwsze trzy miejsca.

Opublikowano

A jak! Kolega Whisker pokazał miejsce w szeregu i przedstawił fakty dlaczego to PS5 wjedzie prym!

292780C8-5186-4708-8DE4-1698ECF4B6D0.jpeg

Opublikowano
10 minut temu, Donatello1991 napisał:

Zdychać boty kuhwa pogrom wasz. Juyltro alokacji 2 was dojedzie.

Horizon 2 ich zayebie a tymczasem Cyber na Dual sense (to strzelanie bajka)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.