Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

gry nigdy nie wygladaja na konsolach tak jak na tych oszukanczych screenshotach

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

60fps nikogo. 30fps to przyszłość. 

60fps aż tak ojebane z detali?

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Nie sprawdzałem.

No właśnie piszą że ponoć chujnia. I niebieskie retardy po poczatkowych zachwytach 60fpsami w grach, szybko zostały znowu sprowadzone na ziemie 30fpsowym cinematikiem. Żal bambusów. A miało być tak pieknie.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Beka z naiwniaków co myśleli, że gra w ruchu (i jeszcze w rozmazańcu 60 fps) wyglądać będzie jak na przedpremierowych bullshotash. xdd

A nie, przepraszam, największa beka ze zwierzaków pokroju yetiego co myśleli, że forbidden west na PS4 będzie różnił się od wersji na current geny jedynie rozdzielczością i magicy z pizdy wyczarują na 1.8 teraklopsa wersję z PS5 w 1080p/30 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Opublikowano
11 minut temu, PIOTR8642 napisał:

No właśnie piszą że ponoć chujnia. I niebieskie retardy po poczatkowych zachwytach 60fpsami w grach, szybko zostały znowu sprowadzone na ziemie 30fpsowym cinematikiem. Żal bambusów. A miało być tak pieknie.

I jest pięknie, obejrzyj DF i poczytaj w temacie o Horizon jak to się prezentuje. To jest top i jak do tej pory najładniejsza gra, pokaz mi lepszą

Opublikowano

Przecież w 60fps też miażdży jaja i wielu różnicy nawet nie dostrzeże. Może to zależy od tv. Ja jestem graficznym purystą i zobaczę. 

Widzę przykładowo, że Halo to ściek graficzny, a hfw to numer 1 obecnie. Nawet chyba ragnarok tego nie pobije.

Opublikowano

Czyli standard, graficzka musi być, reszta może być gównem, dorzucamy znaczek $ony na pudełku i pyk, POTĘŻNE JARANGO.

/cw off

Trzeba przyznać, że grafika w rudej jest genialna, szapo ba. Jeszcze żeby nie była tak nudna jak jedynka i może kiedyś się sprawdzi z ciekawości.

/cw on

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Przecież w 60fps też miażdży jaja i wielu różnicy nawet nie dostrzeże

60 fps ma ten sam problem co wiele innych gier na PS - Returnal, The Last of Us 2 czy Horizon ZD czyli bardzo bliski zasięg rysowania i niską rozdzielczość nieopodal postaci. Pop-in, bardzo wyraźna zmiana LoD albo w TLOU2 sytuacja gdzie od jednego wroga do drugiego są dwa metry, a ten pierwszy jest ostry, a drugi wygląda jak w 900p. No słabe to jest i też pewnie postawię na 4K, bo jednak PS5 jest za słabe na ostre 60 klatek.

Opublikowano

gra wyszła na hamulcu generacji, myśle że znasz odpowiedź na to pytanie :) #wierzymywgeneracje

Opublikowano
6 minut temu, MaZZeo napisał:

a starczyło mocy żeby dodać AI zwierzakom, czy dalej chodzą w kółko jak kogut uwiązany na sznurku?

Na początku mamy martwe liski, więc nie nabijalbym się. Trochę empatii.

7 minut temu, Bzduras napisał:

Czyli standard, graficzka musi być, reszta może być gównem, dorzucamy znaczek $ony na pudełku i pyk, POTĘŻNE JARANGO.

/cw off

Trzeba przyznać, że grafika w rudej jest genialna, szapo ba. Jeszcze żeby nie była tak nudna jak jedynka i może kiedyś się sprawdzi z ciekawości.

/cw on

Cw off 

Będzie widać czy reszta dowiezie. 

Cw on 

Aloy jest bardziej męska od zielonych i jednocześnie najseksowniejsza growa postać kobieca.

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

/cw off

/cw on

No jest ale gry sony zaczynają przypominać przypadek mfs. Odpalasz żeby popatrzeć na graficzkę a na dłużej zostaną jakieś poyeby które jeszcze nie mają dosyć tych gier na jedno kopyto które sony serwuje od dekady

Opublikowano

Wiem jak z jedynką było, na PS4 pograłem kilka godzin i mi się odechciało, teraz na PC podejście drugie i wytrzymałem dwie godziny więcej. No jakoś nie wiem... słabo? Jedyne co by mnie utrzymało przy tym horajzonie to mooooże historia, ale z drugiej strony po co się męczyć z padłem jak nie siada.

Opublikowano

Jedyna dobra część historii czyli odkrywanie czemu świat wygląda jak wygląda już wyjaśniona więc nie ma co się łudzić że obozowe dramy i ruda dostarczą :pechowiec: dla mnie h1 najgorszy ex na sonke i już nawet przy tym  technicznym niedojebie days gone się o wiele lepiej bawiłem

Opublikowano

No typowe Guerilla Games - ładnie, walka nawet nawet, ale wykładają się na absolutnie wszystkim innym. Chociaż i tak mam bekę z tych co piszą, że Sony te ubiraki robi jakoś wybitnie xddd

• Side quest w Assassin's Creed Origins: "Rabusie napadli naszą wioskę i zabrali mój amulet. Pomóż mi go znaleźć." - idziesz do siedliska bandytów, włączasz tryb detektywistyczny, zabijasz ich. Na koniec okazuje się, że babka jest rabusiem i chciała się pozbyć konkurencji.
  • KLAPY: HAHAHHA JEBANE UBI GÓWNO.

• Side quest w Horizon Forbidden West: "Rabusie napadli naszą wioskę i zabrali mój amulet. Pomóż mi go znaleźć." - idziesz do siedliska bandytów, włączasz tryb detektywistyczny, zabijasz ich. Na koniec okazuje się, że babka jest rabusiem i chciała się pozbyć konkurencji.
  • KLAPY: 

Opublikowano

Klapy grają w slajdach 30fps bo 60fps grafika jak na PS4? 

:kaz::dynia::kaz:

Miało być pięknie wyszło jak zawsze w niebieskim szambie bez gier :shieeet:

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

Jedyna dobra część historii czyli odkrywanie czemu świat wygląda jak wygląda już wyjaśniona więc nie ma co się łudzić że obozowe dramy i ruda dostarczą :pechowiec:

nic nie pamietam z tego "terazniejszego" wątku, nudne gówno. Jak tylko na tym ma się opierac dwojka, to zero jaranka. Może chociaz walka z nowymi maszynami dostarczy, bo to mi sie podobalo najbardziej w jedynce.

Opublikowano

Boty obesrane po pachy:obama:  dawno nie widziałem takiej paniki :obama: a 2022 dopiero się zaczyna przegrywy.

Opublikowano

I jak co roku okazuje się że xboty w sumie nic nie tracą bo początek roku należy do multiplatform pokroju dying light 2 i elden souls 23  a średniaczkiem od ubirilla nikt sobie nie zaprząta głowy :)

Opublikowano

Spermer już biegnie na ratunek zielonym zwierzętom którzy są na growym glodzie:Coolface:

20220217_211123.jpg

Opublikowano
10 minut temu, PanKamil napisał:

Spermer już biegnie na ratunek zielonym zwierzętom którzy są na growym glodzie:Coolface:

20220217_211123.jpg

Na tej czapce powinno być 0

tak jak obecna ilość eksow w lutym No albo czerwień z crossfire

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.