Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

gry nigdy nie wygladaja na konsolach tak jak na tych oszukanczych screenshotach

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

60fps nikogo. 30fps to przyszłość. 

60fps aż tak ojebane z detali?

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Nie sprawdzałem.

No właśnie piszą że ponoć chujnia. I niebieskie retardy po poczatkowych zachwytach 60fpsami w grach, szybko zostały znowu sprowadzone na ziemie 30fpsowym cinematikiem. Żal bambusów. A miało być tak pieknie.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Beka z naiwniaków co myśleli, że gra w ruchu (i jeszcze w rozmazańcu 60 fps) wyglądać będzie jak na przedpremierowych bullshotash. xdd

A nie, przepraszam, największa beka ze zwierzaków pokroju yetiego co myśleli, że forbidden west na PS4 będzie różnił się od wersji na current geny jedynie rozdzielczością i magicy z pizdy wyczarują na 1.8 teraklopsa wersję z PS5 w 1080p/30 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Opublikowano
11 minut temu, PIOTR8642 napisał:

No właśnie piszą że ponoć chujnia. I niebieskie retardy po poczatkowych zachwytach 60fpsami w grach, szybko zostały znowu sprowadzone na ziemie 30fpsowym cinematikiem. Żal bambusów. A miało być tak pieknie.

I jest pięknie, obejrzyj DF i poczytaj w temacie o Horizon jak to się prezentuje. To jest top i jak do tej pory najładniejsza gra, pokaz mi lepszą

Opublikowano

Przecież w 60fps też miażdży jaja i wielu różnicy nawet nie dostrzeże. Może to zależy od tv. Ja jestem graficznym purystą i zobaczę. 

Widzę przykładowo, że Halo to ściek graficzny, a hfw to numer 1 obecnie. Nawet chyba ragnarok tego nie pobije.

Opublikowano

Czyli standard, graficzka musi być, reszta może być gównem, dorzucamy znaczek $ony na pudełku i pyk, POTĘŻNE JARANGO.

/cw off

Trzeba przyznać, że grafika w rudej jest genialna, szapo ba. Jeszcze żeby nie była tak nudna jak jedynka i może kiedyś się sprawdzi z ciekawości.

/cw on

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Przecież w 60fps też miażdży jaja i wielu różnicy nawet nie dostrzeże

60 fps ma ten sam problem co wiele innych gier na PS - Returnal, The Last of Us 2 czy Horizon ZD czyli bardzo bliski zasięg rysowania i niską rozdzielczość nieopodal postaci. Pop-in, bardzo wyraźna zmiana LoD albo w TLOU2 sytuacja gdzie od jednego wroga do drugiego są dwa metry, a ten pierwszy jest ostry, a drugi wygląda jak w 900p. No słabe to jest i też pewnie postawię na 4K, bo jednak PS5 jest za słabe na ostre 60 klatek.

Opublikowano

gra wyszła na hamulcu generacji, myśle że znasz odpowiedź na to pytanie :) #wierzymywgeneracje

Opublikowano
6 minut temu, MaZZeo napisał:

a starczyło mocy żeby dodać AI zwierzakom, czy dalej chodzą w kółko jak kogut uwiązany na sznurku?

Na początku mamy martwe liski, więc nie nabijalbym się. Trochę empatii.

7 minut temu, Bzduras napisał:

Czyli standard, graficzka musi być, reszta może być gównem, dorzucamy znaczek $ony na pudełku i pyk, POTĘŻNE JARANGO.

/cw off

Trzeba przyznać, że grafika w rudej jest genialna, szapo ba. Jeszcze żeby nie była tak nudna jak jedynka i może kiedyś się sprawdzi z ciekawości.

/cw on

Cw off 

Będzie widać czy reszta dowiezie. 

Cw on 

Aloy jest bardziej męska od zielonych i jednocześnie najseksowniejsza growa postać kobieca.

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

/cw off

/cw on

No jest ale gry sony zaczynają przypominać przypadek mfs. Odpalasz żeby popatrzeć na graficzkę a na dłużej zostaną jakieś poyeby które jeszcze nie mają dosyć tych gier na jedno kopyto które sony serwuje od dekady

Opublikowano

Wiem jak z jedynką było, na PS4 pograłem kilka godzin i mi się odechciało, teraz na PC podejście drugie i wytrzymałem dwie godziny więcej. No jakoś nie wiem... słabo? Jedyne co by mnie utrzymało przy tym horajzonie to mooooże historia, ale z drugiej strony po co się męczyć z padłem jak nie siada.

Opublikowano

Jedyna dobra część historii czyli odkrywanie czemu świat wygląda jak wygląda już wyjaśniona więc nie ma co się łudzić że obozowe dramy i ruda dostarczą :pechowiec: dla mnie h1 najgorszy ex na sonke i już nawet przy tym  technicznym niedojebie days gone się o wiele lepiej bawiłem

Opublikowano

No typowe Guerilla Games - ładnie, walka nawet nawet, ale wykładają się na absolutnie wszystkim innym. Chociaż i tak mam bekę z tych co piszą, że Sony te ubiraki robi jakoś wybitnie xddd

• Side quest w Assassin's Creed Origins: "Rabusie napadli naszą wioskę i zabrali mój amulet. Pomóż mi go znaleźć." - idziesz do siedliska bandytów, włączasz tryb detektywistyczny, zabijasz ich. Na koniec okazuje się, że babka jest rabusiem i chciała się pozbyć konkurencji.
  • KLAPY: HAHAHHA JEBANE UBI GÓWNO.

• Side quest w Horizon Forbidden West: "Rabusie napadli naszą wioskę i zabrali mój amulet. Pomóż mi go znaleźć." - idziesz do siedliska bandytów, włączasz tryb detektywistyczny, zabijasz ich. Na koniec okazuje się, że babka jest rabusiem i chciała się pozbyć konkurencji.
  • KLAPY: 

Opublikowano

Klapy grają w slajdach 30fps bo 60fps grafika jak na PS4? 

:kaz::dynia::kaz:

Miało być pięknie wyszło jak zawsze w niebieskim szambie bez gier :shieeet:

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

Jedyna dobra część historii czyli odkrywanie czemu świat wygląda jak wygląda już wyjaśniona więc nie ma co się łudzić że obozowe dramy i ruda dostarczą :pechowiec:

nic nie pamietam z tego "terazniejszego" wątku, nudne gówno. Jak tylko na tym ma się opierac dwojka, to zero jaranka. Może chociaz walka z nowymi maszynami dostarczy, bo to mi sie podobalo najbardziej w jedynce.

Opublikowano

Boty obesrane po pachy:obama:  dawno nie widziałem takiej paniki :obama: a 2022 dopiero się zaczyna przegrywy.

Opublikowano

I jak co roku okazuje się że xboty w sumie nic nie tracą bo początek roku należy do multiplatform pokroju dying light 2 i elden souls 23  a średniaczkiem od ubirilla nikt sobie nie zaprząta głowy :)

Opublikowano

Spermer już biegnie na ratunek zielonym zwierzętom którzy są na growym glodzie:Coolface:

20220217_211123.jpg

Opublikowano
10 minut temu, PanKamil napisał:

Spermer już biegnie na ratunek zielonym zwierzętom którzy są na growym glodzie:Coolface:

20220217_211123.jpg

Na tej czapce powinno być 0

tak jak obecna ilość eksow w lutym No albo czerwień z crossfire

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.