Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ale tak serio to z tym Kazem z Polyphony chyba coś się zjebało. 

Niby widać miłość do aut, ale czy pozostała jeszcze miłość do gier? No nie wiem. 

A recka Rogera legendarna jak swego czasu recka Bulletstorma w wykonaniu Butchera

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu sprzedał minusa, widzę że od wieloletniego yebania w dupala przez Sony w końcu puściły zwieracze. :rotfl: Mówię Wam klapy, karma to suka, możecie oszukiwać się dalej, że growo Sony nie jest w dupie, ale "dominacja" PlayStation to kolos na glinianych nogach.

Dostał minusa bo zamiast popatrzeć dwa post wyżej wkleja tą samą słabą zarzutke atencjusz a nie ze mnie to boli z gt7. Siedzi taki jeden z drugim, trafia coś na necie i leci ze ślina na ryju żeby wrzucić do CW. A to taki ekskluzywny i prestiżowy temat. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Zabijcie mnie, ale nostalgia wzięła górę i  nabyłem te GT7:mellow:

To  nie był dobry pomysł, jak widzę oceny rzędu 9/10 10/10 to chyba kogoś srogo porąbało.

Ta gra  jest brzydka, systemowo przestarzała, kolizje, zniszczenia SI przeciwników to jakieś kpiny. 

Nie chodzi o to że gra się źle, bo gra sie rpzyjemnie, ale przyjemne granie to zasługuje na ocenę 7/10 i tak ten tytuł ocenię.

Zresztą po ok 20h odechciało mi się GT7 i wleciał cudowny Tunic.

Za 0,00 PLN w GamePassie :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, knotek napisał:

ale przyjemne granie to zasługuje na ocenę 7/10 i tak ten tytuł ocenię.

Włącz sobie teraz i oceń jeszcze raz, hehe :nosacz3:

Opublikowano

A w CW bez zmian, na Xboxa nie ma gier, więc tematem są tylko gry na Sonkę. Dominacja jak za czasów PS2 :obama:

Edytowane przez izon

Opublikowano
22 minuty temu, LiŚciu napisał:

Dostał minusa bo zamiast popatrzeć dwa post wyżej wkleja tą samą słabą zarzutke atencjusz a nie ze mnie to boli z gt7. Siedzi taki jeden z drugim, trafia coś na necie i leci ze ślina na ryju żeby wrzucić do CW. A to taki ekskluzywny i prestiżowy temat. 

Fakty są takie, że gówno pierdolone nie działa, Polyphony Digital są średniackim devem, a Microsoft ma wyłączność na racery. :lapka: 

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

A w CW bez zmian, najgłośniejsze i najbardziej agresywne klaperskie nie mają plejśmieciary5

artworks-000186395730-347qbu-t500x500.jpg.604697ffbf53cb057a022f9776ca340f.jpg

Opublikowano
21 godzin temu, Emet napisał:

Ten patch to żart niesmaczny i niezły skok na kasę... zmniejszyli wypłaty w prawie wszystkich wyścigach o 50-70%... oczywiście żeby "zachęcić" do kupna kredytów za prawdziwą kasę.

Są braki, niedoróbki, nie działa online lobby (tzn nie działają ustawienia w założonym pokoju) ale ważne żeby utrudnić graczom jeszcze bardziej zdobywanie pieniędzy w grze (gdzie i tak było to bardzo powolne).

3 minuty temu, Basior napisał:

Ale to co się odwaliło (a nie było też, że to przez trzęsienie ziemi w Japonii?) jest żałosne. Te losowania żenujące, te nerfy kasy, to micro. Always online z trzepaniem hajsu też dało się inaczej zrobić jak już chcieli golić ludzi.

No i trudno, ściągnąłem sobie wczoraj FM7.

W dniu 15.03.2022 o 21:16, tjery napisał:

Metoda na gaz w podłogę, opóźnij hamowanie (albo w ogóle nie hamuj), wjeb się w auto przed tobą, odbij się od niego i wyprzedź pamięta jeszcze czasy GT na szaraczka.

Jakie bomby prawdy o tym crapie xDDDDDDDDDDDDDDD

NIEWINNY_URBAN.gif

Opublikowano

Ja perdole, pomyśleć, że problemy GT7 to najwiekszy sukces zielonych bękartów spermerowskich :dynia:  

Opublikowano

Jak to :sonkassie:mówi słychać wycie znakomicie wczoraj starfield dziś to. 

Opublikowano

Elegancko, może te niebieskie zwierzaki przejrzą na oczy i zobaczą, że na rynku jest tylko jeden next gen - Xbox Series X - i pobiegną po swój egzemplarz zasmakować najlepszego co gaming ma do zaoferowania. :banderas:

a klapom zostaje trzymanie w dupie DualDildo i udawanie, że te wibracje zastąpią 12 teraflopsów i najlepsze 1st party na rynku :dynia:

Opublikowano

Niebieska rasa wieloplatformowa, na przestrzeni lat po wielu własnych doświadczeniach wyciągneli wnioski, że playstation to najwyższa forma ewolucji konsolowego grania i najwyższa jakość. Zielone scierwo? Cwalofrajerzagirlsy + zapowiedzi gier widmo co na okrągło są kasowane i robione od nowa:dynia: Studia co się rozpadają, gaasy gdzie już nawet spermer nie goni do aktualizacji cwalo bo w ten syf nikt już nie gra xD źle zaprojektowana konsola gdzie spadki fps występują w każdej grze a RT nikt nie widział. Śmieć pass gdzie szczytem ewolucji jest gunwo kopiuj wklej indyk z oprawą ze smarfona.

Zieloni? niewolnicy zielonego scierwa uwiązani do smietnika i nie znający innego świata jak bycie na smyczpasie obok budy i łykający gunwo indyki kopiuj wklej:shieeet: przykro patrzeć na to ujadanie ze swojego zielonego boxa w tym zwierzyńcu.

Opublikowano
2 godziny temu, Lord Protector napisał:

Jak to :sonkassie:mówi słychać wycie znakomicie wczoraj starfield dziś to. 

Różnica polega na tym że Starfield nie wyszedł więc żryj gruz :sonkassie:

Opublikowano

No najlepsze jest to, że gry nie ma a klapy już wyją więc buda whisker, marsz do biedry po jacka. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Myślę, że dla klaperskich lepiej by było gdyby guvna pokroju Crap Turismo7 czy Znikający Mamut nigdy się nie ukazały :shieeet:

Opublikowano

uf i qrva bardzo dobrze to najgorsze popłuczyny jakie Sony zrobiło :obama:

Opublikowano

Zdecydowanie na rynku mamy niedobór gier TPP z craftingiem, drzewkami skilli, uproszczoną eksploracją i otwartym światem :sonkassie:

Opublikowano
13 minut temu, dee napisał:

Zdecydowanie na rynku mamy niedobór gier TPP z craftingiem, drzewkami skilli, uproszczoną eksploracją i otwartym światem :sonkassie:

Na rynku Xboxa trzeba podkreślić :sonkassie:

31 minut temu, Lord Protector napisał:

No najlepsze jest to, że gry nie ma a klapy już wyją więc buda whisker, marsz do biedry po jacka. 

kto? Każdy ma wyjebane na tą grę w chwili obecnej, nie podniecaj się ;)

Opublikowano

Polyphony has released Gran Turismo 7 update 1.08, but the servers are still offline. I downloaded the 354MB update in 20 seconds, and it took 19 minutes for the PS5 to copy the update file to confirm the game is still offline

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli komuś brakuje gier z PlayStation na Xboxie to niech odpali jakiegoś Assassin's Creed w albo FarCryaja, zamysl ten sam ale wykonanie lepsze.

Na Xboxie to brak przede wszystkim jakichkolwiek gier :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.