Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Lepszy brak gier niż kupowanie gównianych gier za 350 i cieszenie się, że jest w co grać. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak jesteś januszem gamingu bez gustu, rozumu i honoru to faktycznie nie masz czego szukać w Zielonym Królestwie. Wytrawni gracze nie mogą przerobić wszystkich sztosów jakimi zasypuje nas pan Spencer:xboss:

Opublikowano
32 minuty temu, dee napisał:

wszystkich sztosów jakimi zasypuje nas pan Spencer:xboss:

Tzn. których? ;)

Opublikowano

W samym marcu Strażnicy Galaktyki, Tunic, Weird West, Crusaders King 3 :obama:

Opublikowano

Bot - " gardzę prostymi cinematic experience pifpaf", też BOT " no ale Strażnicy Galaktyki to sztos".

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

W samym marcu Strażnicy Galaktyki, Tunic, Weird West, Crusaders King 3 :obama:

Multiplatforma, indyk, indyk multiplatforma, multiplatforma.

W zasadzie wymieniłeś line up na PS5, plus Tunic gul gul gul gul.

Wracajcie pod stół, bo wstyd żebyście tu pokazywali się ze swoją biedą.

Opublikowano

Strażnicy Galaktyki XD

NIESA

image.png

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
53 minuty temu, izon napisał:

Bot - " gardzę prostymi cinematic experience pifpaf", też BOT " no ale Strażnicy Galaktyki to sztos".

Różnica, klapa jebiesz w dupsko za 3.5 bomby, a nadrasa Xbotów płaci uczciwie w cenie abonamentu. :)

wszyscy wydawcy jebali was, jebią i jebać będą :)

Opublikowano

Zabawny jest ten wysyp rozklapioch bez PS5, izeronek, mendruś, na deser mopsiarz :banderas:

Potęga godpassa rozpierdala te kartoflane niebieskie łby niczym działko samolotu A10 Warthog karoserię trabanta :shieeet:

Opublikowano

mops oczywiscie wyszperal w gamepasie kolejna filmo gierke xd

Opublikowano

Te niebieskie janusze gamingu to powinny nam płacić za to, że z nimi w ogole dyskutujemy i edukujemy.

Rozpierdol klaperskich trwa i nic nie zapowiada na koniec :obama:

1.jpg

3.jpg

Edytowane przez dee

Opublikowano

No gierka Gurdians jest fajna:

"tato jak się kotem strzela?"

Opublikowano

Prawdziwi mężczyźni strzelają Lombaksem kurva :reggie:

2c2b6cdf487093019607de2416b6

Opublikowano
7 godzin temu, dee napisał:

Te niebieskie janusze gamingu to powinny nam płacić za to, że z nimi w ogole dyskutujemy i edukujemy.

Rozpierdol klaperskich trwa i nic nie zapowiada na koniec :obama:

1.jpg

3.jpg

Lisek rozjebał cały rok crapów od kurew z $ony w 2022 a to dopiero początek  :banderas:

FOE3tHBXwA0m-U_?format=jpg&name=large

FOLKASMXEAUvzSE?format=jpg&name=large

:sonkassie:

Opublikowano

Kurde jak ja dawno nie odpalałem XSX, może chociaż aktualizacje pobiorę? Coś nowego dodali?

Po skończonym Elden Ringu czas wrócić do Horizon, wczoraj pograłem i o matko z córką jak to wyglada i ten klimat, w międzyczasie GTA5 sobie przypominam, co robi wrażenie to efekty świetlne, zachód słońca chyba nigdzie tak świetnie nie wyglada.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

czas wrócić do Horizon, wczoraj pograłem i o matko z córką jak to wyglada i ten klimat

Mi ten Meksyk to tak średnio, ale fakt - nie dość, że to crossgen z XOne na pokładzie to wygląda jak najlepsze dedykowane gry na Sonkę. Playground to absolutna czołówka branży.

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Różnica, klapa jebiesz w dupsko za 3.5 bomby, a nadrasa Xbotów płaci uczciwie w cenie abonamentu. :)

wszyscy wydawcy jebali was, jebią i jebać będą :)

I dlatego siedzisz na ps5;) tak, tak wiem od  roku „kończysz generacje” ;) 

Opublikowano
11 godzin temu, Mendrek napisał:

Multiplatforma, indyk, indyk multiplatforma, multiplatforma.

opisujesz nam w co ostatnio grasz? bo wiemy że nie w EKSY od SONy 

Opublikowano
16 minut temu, messer88 napisał:

opisujesz nam w co ostatnio grasz? bo wiemy że nie w EKSY od SONy 

Gram w to na co aktualnie mam ochotę. I to jest najpiękniejsze - mogę grać w ex'y (a sporo ich ograłem, najwyższa jakość, tylko na PlayStation i Switch), multiplatformy, indyki, co dusza zapragnie. I nie muszę się ścigać. bo mi w abonamencie trialowym gra wyleci, nie muszę grać w co mi pod ryj kładą, jestem wolnym i świadomym graczem. PlayStation i Nintendo - majestat gamingu i najlepsze miejsca dla graczy.=, z długą tradycją w Polsce, w którym myślisz konsola - mówisz PlayStation.

A wy zielone robaki? Śpieszcie się grać w te szroty i starocie z game passa, bo za 7 bomb rocznie szkoda, jakbyście nie zdążyli... :kaz:

Opublikowano

Spencer jeszcze się jawnie przyznał, że nie mają w co grać xD "nie ma dużych gier w tym kwartale":sonkassie:

Opublikowano
12 minut temu, Mendrek napisał:

mogę grać w ex'y (a sporo ich ograłem, najwyższa jakość, tylko na PlayStation

222222222

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.