Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
41 minut temu, lpcl napisał:

Może się nie znam ale jeżeli obydwu konsol na większych rynkach nie można dostać to ta większa sprzedaż ps raczej wynika z tego, że na launch xboxów było mniej. 

No tak, było mniej xboxów na premiere niż playstation. MS w końcu jest biedniejszy od Sony i ich nie było stać na wyprodukowanie większej ilości konsol na start.

A może po prostu firma która za gotówke kupuje Bethesde sama już nie wierzy w tego śmiecia i tylko tyle na rynek wrzuciło.

I tak dla nich smyczpass jest najważniejszy na każdym sprzęcie i nie miną dwa-trzy lata i zapomną o xśmieciu. Zostaniecie z popielniczkami i tyle.

A granie będzie na PlayStation 5. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No tak, było mniej xboxów na premiere niż playstation. MS w końcu jest biedniejszy od Sony i ich nie było stać na wyprodukowanie większej ilości konsol na start.

A może po prostu firma która za gotówke kupuje Bethesde sama już nie wierzy w tego śmiecia i tylko tyle na rynek wrzuciło.

I tak dla nich smyczpass jest najważniejszy na każdym sprzęcie i nie miną dwa-trzy lata i zapomną o xśmieciu. Zostaniecie z popielniczkami i tyle.

A granie będzie na PlayStation 5. 

Nie zapędzał się tak ale wg wcześniejszych doniesień to produkcja xboxów zaczęła się później bo czekali na lepszy chip od amd. 

Poza tym już wiele razy było to mówione, że w ilości xbox i tak nie wygra bo w świadomości januszy jest to bardziej rozpoznawana marka. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ps3 stoczyło zacięty bój z 360 po fenomenalnym ps2.

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

A to jeszcze cyberek w najlepszej konsolowej jakości.

_20201227_190222.JPG

To już jest oplucie;(

Opublikowano
6 minut temu, aph napisał:

Ps3 stoczyło zacięty bój z 360 po fenomenalnym ps2.

No ciekawe czemu, a może przez to, że wystartowało rok później i było dużo droższe i nie miało gier? 

Teraz nic takiego nie ma miejsca. 

Oczywiście ms wykonał kawał świetnej roboty z x360, no może poza tym rodem. 

2 minuty temu, aph napisał:

To już jest oplucie;(

Chyba oplucie się w twoim przypadku ale nie dziwi mnie, że nie trzymasz niektórych płynów. 

Opublikowano

dzis zarywam nockę z CyberPunkiem który tylko na PS5 w połączeniu z dobrym trunkiem daje najlepsze wrażenia!!!

A2D71CCA-A8C5-45E6-A70C-B8ED25B04193.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Wesker napisał:

dzis zarywam nockę z CyberPunkiem który tylko na PS5 w połączeniu z dobrym trunkiem daje najlepsze wrażenia!!!

A2D71CCA-A8C5-45E6-A70C-B8ED25B04193.jpeg

Skądś ta ksywa łisker się przecież wzięła.

Nawet dałbym plusa za cybera ale o tej jakości to pierdzielisz farmazony, df nie może kłamać, przynajmniej wg klapów. 

Opublikowano

O, kolejny alkoholik. Na ps5 ten trunek jest konieczny, bo inaczej nie da sie grać.

Opublikowano

Gdyby "Mały Książe" powstawał dziś to szło by to tak:

-Dlaczego grasz na PS5? - zapytał Mały Książę Listunia

-Gram, żeby zapomnieć!

-A o czym chcesz zapomnieć?

-O tym, że gram na PS5.

Opublikowano

Taki z Ciebie Antoine de Saint-Exupery jak z Xboxa dobra konsola.

20 minut temu, 20inchDT napisał:

O, kolejny alkoholik. Na ps5 ten trunek jest konieczny, bo inaczej nie da sie grać.

Grinch jak tam porterki z Lidla? Już masz flegme brązową jak żuł na centralnym? Możesz se na xśmiecia splunąć. 

Opublikowano

ciekawe po ilu crashach da sobie spokój :kaz: 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Taki z Ciebie Antoine de Saint-Exupery jak z Xboxa dobra konsola.

Grinch jak tam porterki z Lidla? Już masz flegme brązową jak żuł na centralnym? Możesz se na xśmiecia splunąć. 

Liść jaki światowiec ale na centralnym to ostatni raz w latach 90 był jak szwędało się tam dużo narkomanów i bezdomnych. 

Opublikowano

Co się z wami stało, kto zniszczył wasze marzenia?! Kiedyś byliście pełni radości i gry sprawiały wam frajdę, a teraz bez procentów ich nie ruszacie! Que pasa?!?

Opublikowano
6 godzin temu, Hubert249 napisał:

A ty nie masz konsoli. Mendrek has No aktualne plejstejszyn osrane wiecznie żywe. 

No nie mam, bo kupić to jest dość trudno. Xboxy leżą odłogiem, bo nikt przegrańca nie chce tykać. Efektem ubocznym jest masowe wykupywanie PlayStation 5, przez co nawet jak ktoś chce, to musi czekać na dostawę. Po prostu ludzie sobie z rąk wyrywają, a ja nie chcę się bawić w przepychanki. Poczekam aż się hype uspokoi, mam w co grać na razie na najlepszej konsoli poprzedniej generacji ;)

Opublikowano
43 minuty temu, LiŚciu napisał:

A dziękuje, dziekuję, smaczne. Połowa butelki w pokalu i gram w super gierkę monster train :cool::lapka:

Opublikowano
41 minut temu, Wesker napisał:

09A742C6-99D9-4270-BDC9-622D8465C687.jpeg

Nie no, po takiej butelczynie to i CP mesjaszem.

Opublikowano

Zobaczcie jaka mam misje w Cyberze na PS5

Daro

C807D89B-9BD3-4405-9A2B-B2CEB138A09F.jpeg

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jack Daniels, czyli tylko pół kroku nad Ballantinesem, Januszstajszon i pewnie TV od niebieskich BO CO SONKA TO SONKA. 

BOGACTWO CZĘŚĆ GŁÓWNA 

Jack i Oled LG of kors

Opublikowano
Godzinę temu, Wesker napisał:

Zobaczcie jaka mam misje w Cyberze na PS5

Daro

C807D89B-9BD3-4405-9A2B-B2CEB138A09F.jpeg

Jack i Oled LG of kors

Widzę, że już zdrowo najebany. 

Opublikowano

Jack się kończy ale Astro dostarcza wszystkim nowych wrażeń, czemu PS5 jest takim technologicznym potworem? Nie mogę iść spać bo co chwila każdy chce testować bumpery reagujące na odpowiednio i haptyka kurde

B14BFA39-D4BE-4B68-89A8-1A56D7F53444.jpeg

Opublikowano

Kurde znowu chcą odpalać MM, pokaz możliwości? Czy jak?

77A45E6B-FC57-4372-A696-B7253D977584.jpegOst najlepszy, grafa potęga, RT i inne bajery i PS5 Dual sense robię wrażenie masywne :)

Łapcie link do najlepszej wersji Spidey 4k RT Miles Morales (odpalcie na dobrym Bassie ;) )

https://youtu.be/DNDpIgRoUbo

Edytowane przez Wesker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.