Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

XSS Retroarch?

Yup. Do tego Persony z PSP i jest git, chociaż tej piątki trochę szkoda. Ale spokojnie - historia pokazała, że być może w gry z PS3 szybciej zagramy na nadkonsoli aniżeli na plejstejszon :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ostatni boss w doom eternal pykniety, a pozniej do lozeczka i przez xcloud w "ai somnium files". zycie bota jest piekne. dzieki gamepass, dzieki phil:xboss:

Opublikowano
7 minutes ago, 20inchDT said:

ostatni boss w doom eternal pykniety, a pozniej do lozeczka i przez xcloud w "ai somnium files". zycie bota jest piekne. dzieki gamepass, dzieki phil:xboss:

AI somnium files na telefonie spoczko tylko czcionka trochę mała

Opublikowano

nie zwrocilem uwagi, mi sie wydawalo w porzadku. lepiej niz na premium konsoli nintendo switch w grze first party.

Opublikowano

Sam postanowiłem kontynowac na konsoli, klimacik bardzo spoko i choć japońszczyzna, to nie jest to monotonny jrpg :sonkassie:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie ma czegoś takiego jak dobry jRPG z XXI w.

Jak się dwuplatformowcem bez gustu to tak.

Xenosaga :banderas:

Opublikowano

chyba trzeba bedzie zgrac emulatorka na nadkonsolę i ograc ponownie trylogie xenosagi. co to byla za gra.

Opublikowano

Kiedyś może zasmakujesz prawdziwych perełek gejmingu, zamiast marnować życie na jakies gierki 70 na meta. Wierze.

Opublikowano

Wyobraźcie sobie wojnę. Z jednej strony leca atomówki, atakują mechy i broń laserowa. To zieloni. Bronią się zapijaczone mordy w czołgach T-34, czapakch uszatkach i AK-47 w rękach. To klaperskie.

Po czym na te pole bitwy wpada jakis buszmen z goła dupą i łukiem z borsuczego jelita i coś tam "ugabuga" krzyczy. To własnie nintendozboczki :sapek:

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Wyobraźcie sobie wojnę. Z jednej strony leca atomówki, atakują mechy i broń laserowa. To zieloni. Bronią się zapijaczone mordy w czołgach T-34, czapakch uszatkach i AK-47 w rękach. To klaperskie.

Po czym na te pole bitwy wpada jakis buszmen z goła dupą i łukiem z borsuczego jelita i coś tam "ugabuga" krzyczy. To własnie nintendozboczki :sapek:

kabaret-smiech.gif

Opublikowano
19 minut temu, Shen napisał:

Kiedyś może zasmakujesz prawdziwych perełek gejmingu, zamiast marnować życie na jakies gierki 70 na meta. Wierze.

No sorki ale nie jara mnie design na skraju pedofilii, fabulki o ratowaniu świata, biciu żelek i obowiązkowo pokemon w drużynie. I żeby to jeszcze gra nie traktowała się zbyt poważnie, jak np. w leciutkim i Uber grywalnym Finał Fantasy Tactics Advance to pół biedy, a te oszołomy robią te fabuły "na serio". :obama:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No sorki ale nie jara mnie design na skraju pedofilii, fabulki o ratowaniu świata, biciu żelek i obowiązkowo pokemon w drużynie. I żeby to jeszcze gra nie traktowała się zbyt poważnie, jak np. w leciutkim i Uber grywalnym Finał Fantasy Tactics Advance to pół biedy, a te oszołomy robią te fabuły "na serio". :obama:

Prawie wziąłem Cie na serio, ale potem sobie przypomniałem, że wojujesz tutaj Halo, gdzie strzela się do krasnali :obama:

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Lepszy zielony karakan w hełmofonie, ratujący świat poprzez bicie stworków i innych pokemonów kolorowymi laserkami :reggie:

Opublikowano

paolo sama prawde napisal, ale czasem lubię tę pedaliadę jak nie przesadza za bardzo

Opublikowano

jRPG? No można było odpalić w czasach Polonia 1 coś na PSXie, dzisiaj martwy gatunek, tylko dla kilku odklejeńców zbierających pokemony i kartony od nintendo.

Cytat

Niebieskie frajery, mamy dla was od kwietnia o jedną grę mniej, gry które wrzucaliśmy to zawsze były śmieci ale teraz to już śmieci ostateczne. Polecamy dla was śmiećplus premium za 100zł do grania w chmurze której nie ma w Polsce do grania w wasze gry które uzbieraliście od 2010.

Jim Ryan

:kekw:

Opublikowano

Niestety to trudna sztuka i może z dwom-trzem grom się to w życiu udało - pamiętam, że niezły byl Lost Odyssey i pierwszy Nier. No i FFTA, ale tam fabula była naprawdę świetna, wbrew chibi prezentacji.

10 minut temu, 20inchDT napisał:

paolo sama prawde napisal, ale czasem lubię tę pedaliadę jak nie przesadza za bardzo

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niestety to trudna sztuka i może z dwom-trzem grom się to w życiu udało - pamiętam, że niezły byl Lost Odyssey i pierwszy Nier. No i FFTA, ale tam fabula była naprawdę świetna, wbrew chibi prezentacji.

Widze, że odkryles konsole jeszcze pozniej niz mazeo :kekw:

Opublikowano
9 godzin temu, Shen napisał:

Widze, że odkryles konsole jeszcze pozniej niz mazeo :kekw:

Po prostu jak miałem Szaraka i Nintendo to zbierałem banany w gurwa kozak DK64 albo jabłka w Crashu, a nie grałem w pedalskie przygody bishonenow. 

"ty Mati, pa jakie ma balony" :kekw:

Opublikowano

Toż widzę, że bandicoot czyli lis i wumpa fruit czyli owoc j a b ł k a. Please don't make me into a horse kolego. 

a w temacie największego hitu Sony w ostatnich latach - albo 60 klatek i chujowy flickering albo 30 klatek i slow-mo

next-gen wg. Sony, fakty i argumenty:sonkassie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.