Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

XSS Retroarch?

Yup. Do tego Persony z PSP i jest git, chociaż tej piątki trochę szkoda. Ale spokojnie - historia pokazała, że być może w gry z PS3 szybciej zagramy na nadkonsoli aniżeli na plejstejszon :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ostatni boss w doom eternal pykniety, a pozniej do lozeczka i przez xcloud w "ai somnium files". zycie bota jest piekne. dzieki gamepass, dzieki phil:xboss:

Opublikowano
7 minutes ago, 20inchDT said:

ostatni boss w doom eternal pykniety, a pozniej do lozeczka i przez xcloud w "ai somnium files". zycie bota jest piekne. dzieki gamepass, dzieki phil:xboss:

AI somnium files na telefonie spoczko tylko czcionka trochę mała

Opublikowano

nie zwrocilem uwagi, mi sie wydawalo w porzadku. lepiej niz na premium konsoli nintendo switch w grze first party.

Opublikowano

Sam postanowiłem kontynowac na konsoli, klimacik bardzo spoko i choć japońszczyzna, to nie jest to monotonny jrpg :sonkassie:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie ma czegoś takiego jak dobry jRPG z XXI w.

Jak się dwuplatformowcem bez gustu to tak.

Xenosaga :banderas:

Opublikowano

chyba trzeba bedzie zgrac emulatorka na nadkonsolę i ograc ponownie trylogie xenosagi. co to byla za gra.

Opublikowano

Kiedyś może zasmakujesz prawdziwych perełek gejmingu, zamiast marnować życie na jakies gierki 70 na meta. Wierze.

Opublikowano

Wyobraźcie sobie wojnę. Z jednej strony leca atomówki, atakują mechy i broń laserowa. To zieloni. Bronią się zapijaczone mordy w czołgach T-34, czapakch uszatkach i AK-47 w rękach. To klaperskie.

Po czym na te pole bitwy wpada jakis buszmen z goła dupą i łukiem z borsuczego jelita i coś tam "ugabuga" krzyczy. To własnie nintendozboczki :sapek:

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Wyobraźcie sobie wojnę. Z jednej strony leca atomówki, atakują mechy i broń laserowa. To zieloni. Bronią się zapijaczone mordy w czołgach T-34, czapakch uszatkach i AK-47 w rękach. To klaperskie.

Po czym na te pole bitwy wpada jakis buszmen z goła dupą i łukiem z borsuczego jelita i coś tam "ugabuga" krzyczy. To własnie nintendozboczki :sapek:

kabaret-smiech.gif

Opublikowano
19 minut temu, Shen napisał:

Kiedyś może zasmakujesz prawdziwych perełek gejmingu, zamiast marnować życie na jakies gierki 70 na meta. Wierze.

No sorki ale nie jara mnie design na skraju pedofilii, fabulki o ratowaniu świata, biciu żelek i obowiązkowo pokemon w drużynie. I żeby to jeszcze gra nie traktowała się zbyt poważnie, jak np. w leciutkim i Uber grywalnym Finał Fantasy Tactics Advance to pół biedy, a te oszołomy robią te fabuły "na serio". :obama:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No sorki ale nie jara mnie design na skraju pedofilii, fabulki o ratowaniu świata, biciu żelek i obowiązkowo pokemon w drużynie. I żeby to jeszcze gra nie traktowała się zbyt poważnie, jak np. w leciutkim i Uber grywalnym Finał Fantasy Tactics Advance to pół biedy, a te oszołomy robią te fabuły "na serio". :obama:

Prawie wziąłem Cie na serio, ale potem sobie przypomniałem, że wojujesz tutaj Halo, gdzie strzela się do krasnali :obama:

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Lepszy zielony karakan w hełmofonie, ratujący świat poprzez bicie stworków i innych pokemonów kolorowymi laserkami :reggie:

Opublikowano

paolo sama prawde napisal, ale czasem lubię tę pedaliadę jak nie przesadza za bardzo

Opublikowano

jRPG? No można było odpalić w czasach Polonia 1 coś na PSXie, dzisiaj martwy gatunek, tylko dla kilku odklejeńców zbierających pokemony i kartony od nintendo.

Cytat

Niebieskie frajery, mamy dla was od kwietnia o jedną grę mniej, gry które wrzucaliśmy to zawsze były śmieci ale teraz to już śmieci ostateczne. Polecamy dla was śmiećplus premium za 100zł do grania w chmurze której nie ma w Polsce do grania w wasze gry które uzbieraliście od 2010.

Jim Ryan

:kekw:

Opublikowano

Niestety to trudna sztuka i może z dwom-trzem grom się to w życiu udało - pamiętam, że niezły byl Lost Odyssey i pierwszy Nier. No i FFTA, ale tam fabula była naprawdę świetna, wbrew chibi prezentacji.

10 minut temu, 20inchDT napisał:

paolo sama prawde napisal, ale czasem lubię tę pedaliadę jak nie przesadza za bardzo

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niestety to trudna sztuka i może z dwom-trzem grom się to w życiu udało - pamiętam, że niezły byl Lost Odyssey i pierwszy Nier. No i FFTA, ale tam fabula była naprawdę świetna, wbrew chibi prezentacji.

Widze, że odkryles konsole jeszcze pozniej niz mazeo :kekw:

Opublikowano
9 godzin temu, Shen napisał:

Widze, że odkryles konsole jeszcze pozniej niz mazeo :kekw:

Po prostu jak miałem Szaraka i Nintendo to zbierałem banany w gurwa kozak DK64 albo jabłka w Crashu, a nie grałem w pedalskie przygody bishonenow. 

"ty Mati, pa jakie ma balony" :kekw:

Opublikowano

Toż widzę, że bandicoot czyli lis i wumpa fruit czyli owoc j a b ł k a. Please don't make me into a horse kolego. 

a w temacie największego hitu Sony w ostatnich latach - albo 60 klatek i chujowy flickering albo 30 klatek i slow-mo

next-gen wg. Sony, fakty i argumenty:sonkassie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.