Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dad of War? Gra nieosiągalna dla niebieskich BEZKONSOLOWCÓW :reggie:

Jeśli to ma byc taka sraka jak ratchet czy zakazany mamut, to w sumie lepiej, że klaperskie nie będa musiały ogrywać tego festiwalu nudy.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

God of War Ragnarok? Ogra się tego DLcka na PC w ultrawidescreen, 144 klatkach i zajebistym ray tracing. Na padzie z Xboxa.

Opublikowano

Kena też była dostępna od dnia premiery na PC, ograłem ją szybciej niż  pudełkowcy, którzy czekali kilka miesięcy na to aż wyjdzie w plastiku.

Opublikowano

Klapy to gier nawet nie kończą, remaster demons souls to tam z 9/10 klapów z MOPŚciem na prowadzeniu odpadło na pierwszym bossie :kekw:

Opublikowano

gdzie te exy na xboxa? Wychodzi cos w tym roku?

Opublikowano
22 minuty temu, ASX napisał:

Kena też była dostępna od dnia premiery na PC, ograłem ją szybciej niż  pudełkowcy, którzy czekali kilka miesięcy na to aż wyjdzie w plastiku.

Standardzik na tym karaluszym forum.

Wspieram twórców, ALE kupując pudełko za pół ceny aby je odsprzedać i ograbić devów z potencjalnego klienta. xddd 

Teraz, Shen napisał:

gdzie te exy na xboxa? Wychodzi cos w tym roku?

Starfield od mistrzów RPG, Stalker 2, Redfall od Arkane i pewnie Forzunia next-gen only. 2022 standardowo zwycięstwo microsoftu.

Opublikowano

this is waiting :kekw: szczegolnie ten stalker sie super zapowiada z gameplayem z 2010 roku

Opublikowano

Faktem jest, że klaperscy zabijają branżę kupując i odsprzedając pudełka. A później płacz, że Sony zamyka kolejne, zdolne studia deweloperskie :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

zajebistym ray tracing.

jak kupisz jednak radeona to będziesz miał chuj nie RT XD

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ogra się za 50zł w abo, więcej nie warto.

Bóg mi świadkiem jak gardzę zielonym robactwem. Nie ważne jaka gra byle w abo za 5 dyszek :reggie: Nie dziwie się, ze smiecpass tak obniżył loty, gownojady połkną wszystko:shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Bóg mi świadkiem jak gardzę zielonym robactwem. Nie ważne jaka gra byle w abo za 5 dyszek :reggie: Nie dziwie się, ze smiecpass tak obniżył loty, gownojady połkną wszystko:shieeet:

DLC nie powinno kosztować więcej niż 50zł więc morda w kubeł i idź płacić śmieciom z nintendo za romy na carcie.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Faktem jest, że klaperscy zabijają branżę kupując i odsprzedając pudełka. A później płacz, że Sony zamyka kolejne, zdolne studia deweloperskie :reggie:

Sunset Overdrive niezła gra, szkoda, że boty nie kupiły, ale jak dali darmowy weekend to napierdalali po nocach, zeby przejsc.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

DLC nie powinno kosztować więcej niż 50zł

A to już wiadomo czemu Microsoft wydaje same DLC ( samochodziki, Halo) :reggie:

Opublikowano

Zdecydowanie wystarczy żeby Microsoft przejebal kolejna generacje :kaz:

Opublikowano

W tym roku PS5 za Xboksem bez gier, więc raczej ciągle za mało.

Opublikowano
28 minutes ago, Shen said:

Sunset Overdrive niezła gra, szkoda, że boty nie kupiły, ale jak dali darmowy weekend to napierdalali po nocach, zeby przejsc.

Nie wiem, nie miałem wtedy Xboxa, ale gierkę sprawdzę w wolnym czasie. 

Opublikowano

Sunset kupiony na premierę i ograny :sonkassie:

Opublikowano

Microsoft już tę generację wygrał, tylko klapy na wiecznym wyparciu.

No i mam nadzieję, że niedługo również na wymarciu. :) 

1 minutę temu, Lord Protector napisał:

Sunset kupiony na premierę i ograny :sonkassie:

To samo, najlepsza gra Insomniac - kolejnego deva kreatywnie zniszczonego przez Sony. :sonkassie:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To samo, najlepsza gra Insomniac - kolejnego deva kreatywnie zniszczonego przez Sony. :sonkassie:

Szkoda, że boty nie doceniły i gra sprzedała się marnie. Kreatywnosc? Na co to komu, dawac halo, forze, gearsy :kekw:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.