Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 998,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

E5B41363-AF71-4DC6-87F0-86FD3E90C5CE.jpeg

xDDDD Wchodzę to głównie po to by zobaczyć co wysra z siebie najgłupszy człowiek w internecie, a ten wciąż dostarcza nowy content:shieeet:

Typ nie potrafi skopiować i wkleić obrazka na forum. Przypominam, to ten sam człowiek, który nie potrafił odpalić gry na Xboksie, bo menu zbyt skomplikowane :reggie:

Uwielbiam was, niebieskie karły gamingu. Proszę, nie zatrzymujcie się w dostarczaniu beki swoim zielonym panom :xboss:

Opublikowano

Deebil twój poziom jest tak żenujący, ze nawet nie ma się do czego odnosić bo nie znam skali, w której mógłbym się zniżyć do tak robaczego poziomu. Nie ma konsoli, nie ma nic do powiedzenia, nie ma rozumu ani godności to dopierdala się do tego, ze… ktos wrzuca printscreena :reggie:

No i jeszcze to tytułowanie się „koryfeuszem” albo „panem” swiadczace o niezłych kompleksach i srogich pręgach od starego w dzieciństwie :shieeet:

deebil bez rozumu, daddy od nieśmiesznych memów i cierpiący „nienawidzę Switcha” młody Werter. No zielona ekipa na 6 :yao:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Mamy końcówkę kwietnia. Ktoś mi w końcu powie co ciekawego wyszlo na klocka w tym roku czego nie ogram na ps5?

Opublikowano

nawet pan debilek wypłynął z głębin niebieskiego szamba na powierzchnię, ciekawe czy już skończył ryczeć w sukienkę matki że MS wykupił najlepsze studia :banderas: 

FQ7XIe7WYAEMtyz?format=jpg&name=900x900

:banderas:

tańczycie tak jak wam pozwolę niebieskie frajery, DLC do kratosa na ps4 nic tu nie zdziała  :kaz:

Opublikowano

Przecież żaden niebieski robak i tak nie zagra w Dad of War DLC, tak jak żaden nie zagrał w Sraczeta czy Zakazanego Mamuta xDDDDDDD

Klaperskim wystarczy pisanie o grach. Granie? Panie, to trzeba usiąść na spokojnie, dostać pożyczkę w bocianie albo poczekac na zasiłek w MOPS :shieeet:

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a czy ty nie grasz w nic innego niż to czego nie ma na Xboxie?

Przeciez to jest sens tego tematu aby deptać kurwboxa za brak gier:ohboy:

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

Najmocniejsze 63 na meta :kekw:

Mocne słowa jak na fana "najlepszego open worlda Sony"  który ma dokładnie 2 punkty więcej na meta :kaz:

To jak metacritic ma znaczenie czy nie?

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

Mocne słowa jak na fana "najlepszego open worlda Sony"  który ma dokładnie 2 punkty więcej na meta :kaz:

Nie dziwi mnie, że klasa nizsza nie potrafi nawet liczyc :kekw:

Przechwytywanie.JPG.0a42240741c807cc8735a83cf24df00a.JPGPrzechwytywanie2.JPG.d3606f266e85c9fac8767b379a7e08c0.JPG

Opublikowano

Zwracam honor, zaiste Days Gone to najmocniejsze 71 na meta w historii i pozycja na której nie poznał się świat

Opublikowano

Gracze się poznali :banderas:

mechanicznego psa mieli w dupie recenzenci i xboty:kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Gracze się poznali :banderas:

Jacy gracze? Masz jakieś dane na temat wynikow sprzedaży, czy ilu ludzi zagrało, czy to tylko twoje domysły?

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Jacy gracze? Masz jakieś dane na temat wynikow sprzedaży, czy ilu ludzi zagrało, czy to tylko twoje domysły?

Nie jest to jakas tajemna wiedza, pokazałes juz, ze nie umiesz liczyc, google tez za trudne?

Opublikowano

Ja pierdole, zielone ameby jak się oraja same:kekw: nie potrafią liczyć, wklejają zdjęcia z młodym arteusem i pytają który to gow xD no kuwa trzymajcie mnie:kekw:

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Ja pierdole, zielone ameby jak się oraja same:kekw: nie potrafią liczyć, wklejają zdjęcia z młodym arteusem i pytają który to gow xD no kuwa trzymajcie mnie:kekw:

no ja wracam do eldena bożego, bo to cw to jak bicie niepełnosprawnych:kekw:

Opublikowano
8 minut temu, Shen napisał:

Nie jest to jakas tajemna wiedza, pokazałes juz, ze nie umiesz liczyc, google tez za trudne?

chciałeś zabłysnąć ale chyba trochę ci nie wyszło

te 8 milionów to nie są żadne oficjalne dane. bo Pan Jeff Ross wziął je, jak sam wyjaśnił, z fanowskiej stronki która szacuje liczbę graczy którzy zagrali w dany tytuł na podstawie liczby zdobytych trofeów (gamstat.com).  Nie są to żadne oficjalne dane.

źródło: 

https://www.pushsquare.com/news/2022/01/days-gones-reported-8-million-sales-not-necessarily-accurate

Opublikowano

tego gays gone nie dawali w plusie?

No dawali. To ci wynik na 120mln uzytkownikow konsol. nawet za darmo w smiecia ubisofciaka grac nie chca xddd

Opublikowano

Dawali, ale nikt nie chciał. Teraz jest w kolekcji plejstejszyn, niedługo będa dodawać do konserw i ryżu w MOPS-ie :kojima:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.