Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klaperskie maja jedna dobra grę na ps5, eksa Returnala to jej nawet nie wymieniają xD śmiechu warte klapki 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 998,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Returnal, gra w którą podobno jakiś klaperski zagrał, ale nie ma na to dowodów :shieeet:

Przede wszystkim to ex na Plejśmieciarę5, a to sprzęt niespotykany wśród niebieskiego robactwa :yao:

Opublikowano

update gierki z ps4 pod ps5 50zł piękny kawalerze, a sama gra w sklepie 39,99. Sony takie dobre :pawel:  to jest dopiero dymanko:kekw:

Opublikowano

Ale dzisiaj dmuchałem w tego pada grając w astro :obama:

A na xszrocie jedyne co to można być dmuchanym ale tylko w doope biedapasem przez tego oszusta filipa. 

Ale przynajmniej ma ładny uśmiech, bo ten od sony to yebany alkoholik, zawsze czerwony na zdjęciach, pewnie po wudzie jak co niektórzy grający na konsoli plejstejszyn :/

Apel do alkoholikow klapersow - kupcie swicza tam po alkoholu mario wyglada w 4k. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Jakim, ale to są gry, które wyjdą na X'a i to od razu w GP.

No a Spiderman to przecież kolejny sequel/DLC, jak kto woli, więc tylko dokładasz cegiełkę do tego co napisałem.

Opublikowano

Ale będzie grane w Deathloopa za 4zł w Gamepass :obama:

A co w abonamencie potęznym Spartacusie? Gabe Logan z 1999 w 240p

Opublikowano

Nie ma co kręcic beki z sypfon filter. W koncu większośc klaperskich, która w czasie premiery tej pozycji miała po 2 latka, zagra w jakąs dobrą grę. A żę grafika kłuje w oczy? W zakazanym Mamucie też kłuje :shieeet:

Opublikowano

Warto dodać że są to w sumie ostatnie miesiące kiedy można jeszcze wymieniać Deathloopa jako powód do zakupu PS5 (chociaż gra wyszła przecież też na PC) bo gra we wrześniu trafi na Xboxy i od razu wyląduje w Game Passie. Na ghostwire trzeba poczekać trochę dłużej, bo jeszcze 11 miesięcy.

Druga sprawa, czy znajdzie się ktoś kto kupi PS5 dla tych gier, skoro wiadomo że są to tylko czasowe exy, które będzie można ograć taniej na Xboxie. A następne gry (czyli ewentualne kontynuacje tych pozycji)  ominą PS5.

Opublikowano

czyli sytuacja jak z returnal i demons souls? ojej

Opublikowano

Deathloop to raczej też kariery nie zrobił, a tutaj na forum też raczej cicho o gierce było, słabo jak na potężnego eksa na plejke. 

Opublikowano

co inteligentniejsze niebieskie jednostki posiadające Xboksy/PC pewnie czekają aż będzie w GP i można wtedy pominąć paczkomaty. 

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

nie jest to system seller.

xbox nadal czeka na system seller

Opublikowano
21 godzin temu, C1REX napisał:

Ale co się dzieje na Xboksie?

To się dzieje piękny panie, że u mnie XSX jest na chodzie cąły czas i cały czas mam potężny backlog.

PS5? Opdaliłem od wielkiego święta, bo jak ten dureń nabrałem się na nowe Gran turismo. Nawiasem mówiąc, ta gra to skandal, przestarzały koncepcyjnie kasztan z naciskiem na mikropłatności. 

I jestem w stanie sobie wyobrazić growy zywot bez PS5, bez XSX ciężko. Piszę to jako wieloletni fan marki Playstation.

Przykre jest jak wielu z was nie widzi gier poza tymi action adventure AAA jakie wyrzuca taśmowo sony. W gamingu dzieje się wiele doskonałych rzeczy poza eksami na Sonkę, ktor emoga byc co najwyzej dodatkiem, przystawką, nie głównym daniem.

Ale jak ktoś woli cały rok oglądać YT  i napieprzać jedną i tę samą grę, dwa razy do roku wciagając tego słynnego eksa na sonkę, to dobrej zabawy.  Dla mnie granie to hobby, ucieczka od codzienności i nie zamierzam sobie psuć tego niewolniczym przywiązanied do marki Sony, która regularnie robi z klienta idiotę ;)

Have fun habe Spass dobrej zabawy :potter:

Opublikowano
23 minuty temu, knotek napisał:

W gamingu dzieje się wiele doskonałych rzeczy poza eksami na Sonkę,

To prawda ale nie na Xboxie. Tak to albo w marzeniach o exach albo zrzuty smieciary co miesiąc gdzie w gamepassie nie dzieje sie wiele doskonałych rzeczy. Niemniej jednak przy każdym załadowaniu smieciary słychać „Nigdy bym nie kupił bo to gowno gra ale za darmo pewnie przejdę”:kekw: I tak latka lecą a Xbox nadal w dupie.

Miłego początku kolejnego tygodnia upokorzeń, boty:)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
23 minuty temu, knotek napisał:

. W gamingu dzieje się wiele doskonałych rzeczy poza eksami na Sonkę,

Dlatego do Sonki warto dokupić switcha.

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

To prawda ale nie na Xboxie

To graj sobie w te nudne eksy  robione od sztancy w ilości 2 na rok i baw sie dobrze :) Do tego piwko, grill, "Halyna, pa jak teraz szczelam do potwora, ale je...ny dostał" 

Piszesz jak typowy każual, i to jest ok, nie każdy musi grać w gry bardziej hardcorowo. Jednak w dobrym tonie jest nie zabierać głosu w kwestiach, o których nie ma sie pojęcia. A śledząc Twoj foruming, to widzę, że jesteś jakiś trollem który chyba więcej siedzi w CW niż w ogóle  gra, a xboksa to widział  w  MediaMarkt jak pobładził szukając stosika z grillami  :facepalm:

Opublikowano
13 minut temu, knotek napisał:

To graj sobie w te nudne eksy  robione od sztancy w ilości 2 na rok i baw sie dobrze :)

Jeszcze żeby Liściu grał w te gry zamiast tylko pisać, jakie one są fajne :kekw:

Opublikowano

Poza Sonka również dzieje się wiele dobrego XD Ale co ja z jednoplatformowcem będę pisał.

Ten spalony knot to czyj to alter?

Opublikowano
24 minuty temu, Czoperrr napisał:

steamdeck? mam juz pc w domu i to takiego co odpala wszystkie gry a nie wybrane :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Co tam poza sonką się dzieje, CSik i de_dust? 

Switch, PC i Sonka - Xbox zupełnie zbędny. 

De_dust już dawno nie ma:/

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Ghostwire nie okazało się hitem sprzedażowym, więc raczej nie jest to system seller.

Dzisiaj jest taka konkurencja na rynku, że ciężko utrzymać nawet znane marki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.