Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Grasz w gry wideo na komputerze? Okeeeejj

Uważajta z pociskiem bo odszukam jak pisaliście, że Xbox to nie konsola tylko usługa :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie wiem czy xbox to usługa wiem jedynie że xbox to życie :)

Opublikowano

Sprzedał PS5 bo nie widzi posiadania tego sprzętu a w CW walczy jak za honor swojej matki :pawel:

Na tym forum chyba połowa to opłacane przez sony trolle

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał:

Sprzedał PS5 bo nie widzi posiadania tego sprzętu a w CW walczy jak za honor swojej matki :pawel:

Na tym forum chyba połowa to opłacane przez sony trolle

Nie rozśmieszaj mnie. A co powiesz o Paolo, który nigdy nie miał XSX, za to namiętnie gra na PS5 ale w tym dziale napierdala Sonkę konkretnie. Nie wspomnę o bezkonsolowcach :shieeet:

No i walka to za duże słowo: to raczej wyważone i spokojne punktowanie xśmiecia :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jak tam klapki...Plusik przedłużony żeby wpadła podmianka na Premium? xD nie z Sony takie numery 

Opublikowano

No gamepass czasem jest sprytny to fakt. Mi na przykład kończy się abo 10.11.2022, pewnie gamepassa chce mnie uchronić przed:

A9D67E74-5C4B-47F0-A8C6-316C6863DEDB.jpeg

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

No gamepass czasem jest sprytny to fakt. Mi na przykład kończy się abo 10.11.2022, pewnie gamepassa chce mnie uchronić przed:

A9D67E74-5C4B-47F0-A8C6-316C6863DEDB.jpeg

Mi GPU slonczyl się 3 Mc temu i na razie nie zamierzam odnawiać bo nic nie wychodzi a na byle gówno szkoda mi życia

a tak btw.

8FF6A8B8-434C-449B-8A77-3785340FCA8D.jpeg

Opublikowano

przeczytaj coś więcej niż nagłówek, nawet na tym ścieku

Opublikowano

Ale piękne crapiszcze nadciąga:kekw: ale będzie sranie do ryja zielonym amebom :kekw:

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

PS5 zjanuszowłem, XSX do Backlogu, Switch i PC to u mnie główne systemy do grania ( no i  3DS do Ace Attorney). PS5 wróci pod TV na Mikołaja, teraz nie widzę potrzeby posiadania takiej ilości sprzętu do grania:)

A jeszcze niedawno najgłupszy człowiek w internecie wrzucał pudło po PS5 jako dowód, że jednak ma plejśmieciarę xDDDD

Nie wierzę, nie można być aż tak głupim, przecież on musi nosić przy sobie karteczki z napisem "wdech" "wydech" :shieeet:

Opublikowano
Just now, dee said:

A jeszcze niedawno najgłupszy człowiek w internecie wrzucał pudło po PS5 jako dowód, że jednak ma plejśmieciarę xDDDD

Nie wierzę, nie można być aż tak głupim, przecież on musi nosić przy sobie karteczki z napisem "wdech" "wydech" :shieeet:

Nawet kilka pudeł

Opublikowano

399348365_Zrzutekranu2022-04-28o13_00_36.thumb.png.3fb4abb26cd7578a9d5ce3b6f9c3d585.png

żebyście nie pomyśleli zaoszczędzić na tym dymanku za 70 zł miesięcznie :) 

kochane Sony

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Kolejna kompromitacja deebila. Dlaczego najwięksi kretyni lubują się w asumpcjach bez pokrycia? No mam nawet z 5 jeszcze, zdecydowanie lepsza inwestycja niż krypto, akcje czy złoto obecnie, jak chcesz możesz kupić ;) Wróć, po co konsola naczelnemu bezkonsolowcowi na forum ;)

17 minut temu, Whisker napisał:

Mi GPU slonczyl się 3 Mc temu i na razie nie zamierzam odnawiać bo nic nie wychodzi a na byle gówno szkoda mi życia

a tak btw.

8FF6A8B8-434C-449B-8A77-3785340FCA8D.jpeg

Podejrzewam, że nikt poza zielonymi pokrakami nie jest zdziwiony :shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano

skopany silnik i Bethesda? no kto by się spodziewał :oh_you:

Opublikowano

ok czyli izonik handluje ps5 a sam na niej nie gra, to coś jak dealer sprzedający herę nałogowcom i nie biorący samemu

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

ok czyli izonik handluje ps5 a sam na niej nie gra, to coś jak dealer sprzedający herę nałogowcom i nie biorący samemu

Chciałem dać serduszko ale zużyłem :wub: U mnie tylko najlepszy stuff, a nie jakieś zielone gunw :sick:

Opublikowano

Mam, ale nie gram xDDD 

tak-bylo-nie-zmyslam-sarna-daje-wywiad-m

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

399348365_Zrzutekranu2022-04-28o13_00_36.thumb.png.3fb4abb26cd7578a9d5ce3b6f9c3d585.png

żebyście nie pomyśleli zaoszczędzić na tym dymanku za 70 zł miesięcznie :) 

kochane Sony

Bardzo krótkowzroczna decyzja ze strony Sony. Zamiast pozwolić ludziom wykupić abonament na dłużej, co zamknęłoby ich w ekosystemie Playstation na kilka lat. To oni tego zabraniają, bo gracze mogliby przy tym trochę przycebulić.

Opublikowano

Same sztosy, a boty czekają o suchym pysku na crapa od kłamcy Todda do listopada:kekw:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.