Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Grasz w gry wideo na komputerze? Okeeeejj

Uważajta z pociskiem bo odszukam jak pisaliście, że Xbox to nie konsola tylko usługa :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 999 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie wiem czy xbox to usługa wiem jedynie że xbox to życie :)

Opublikowano

Sprzedał PS5 bo nie widzi posiadania tego sprzętu a w CW walczy jak za honor swojej matki :pawel:

Na tym forum chyba połowa to opłacane przez sony trolle

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał:

Sprzedał PS5 bo nie widzi posiadania tego sprzętu a w CW walczy jak za honor swojej matki :pawel:

Na tym forum chyba połowa to opłacane przez sony trolle

Nie rozśmieszaj mnie. A co powiesz o Paolo, który nigdy nie miał XSX, za to namiętnie gra na PS5 ale w tym dziale napierdala Sonkę konkretnie. Nie wspomnę o bezkonsolowcach :shieeet:

No i walka to za duże słowo: to raczej wyważone i spokojne punktowanie xśmiecia :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jak tam klapki...Plusik przedłużony żeby wpadła podmianka na Premium? xD nie z Sony takie numery 

Opublikowano

No gamepass czasem jest sprytny to fakt. Mi na przykład kończy się abo 10.11.2022, pewnie gamepassa chce mnie uchronić przed:

A9D67E74-5C4B-47F0-A8C6-316C6863DEDB.jpeg

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

No gamepass czasem jest sprytny to fakt. Mi na przykład kończy się abo 10.11.2022, pewnie gamepassa chce mnie uchronić przed:

A9D67E74-5C4B-47F0-A8C6-316C6863DEDB.jpeg

Mi GPU slonczyl się 3 Mc temu i na razie nie zamierzam odnawiać bo nic nie wychodzi a na byle gówno szkoda mi życia

a tak btw.

8FF6A8B8-434C-449B-8A77-3785340FCA8D.jpeg

Opublikowano

przeczytaj coś więcej niż nagłówek, nawet na tym ścieku

Opublikowano

Ale piękne crapiszcze nadciąga:kekw: ale będzie sranie do ryja zielonym amebom :kekw:

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

PS5 zjanuszowłem, XSX do Backlogu, Switch i PC to u mnie główne systemy do grania ( no i  3DS do Ace Attorney). PS5 wróci pod TV na Mikołaja, teraz nie widzę potrzeby posiadania takiej ilości sprzętu do grania:)

A jeszcze niedawno najgłupszy człowiek w internecie wrzucał pudło po PS5 jako dowód, że jednak ma plejśmieciarę xDDDD

Nie wierzę, nie można być aż tak głupim, przecież on musi nosić przy sobie karteczki z napisem "wdech" "wydech" :shieeet:

Opublikowano
Just now, dee said:

A jeszcze niedawno najgłupszy człowiek w internecie wrzucał pudło po PS5 jako dowód, że jednak ma plejśmieciarę xDDDD

Nie wierzę, nie można być aż tak głupim, przecież on musi nosić przy sobie karteczki z napisem "wdech" "wydech" :shieeet:

Nawet kilka pudeł

Opublikowano

399348365_Zrzutekranu2022-04-28o13_00_36.thumb.png.3fb4abb26cd7578a9d5ce3b6f9c3d585.png

żebyście nie pomyśleli zaoszczędzić na tym dymanku za 70 zł miesięcznie :) 

kochane Sony

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Kolejna kompromitacja deebila. Dlaczego najwięksi kretyni lubują się w asumpcjach bez pokrycia? No mam nawet z 5 jeszcze, zdecydowanie lepsza inwestycja niż krypto, akcje czy złoto obecnie, jak chcesz możesz kupić ;) Wróć, po co konsola naczelnemu bezkonsolowcowi na forum ;)

17 minut temu, Whisker napisał:

Mi GPU slonczyl się 3 Mc temu i na razie nie zamierzam odnawiać bo nic nie wychodzi a na byle gówno szkoda mi życia

a tak btw.

8FF6A8B8-434C-449B-8A77-3785340FCA8D.jpeg

Podejrzewam, że nikt poza zielonymi pokrakami nie jest zdziwiony :shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano

skopany silnik i Bethesda? no kto by się spodziewał :oh_you:

Opublikowano

ok czyli izonik handluje ps5 a sam na niej nie gra, to coś jak dealer sprzedający herę nałogowcom i nie biorący samemu

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

ok czyli izonik handluje ps5 a sam na niej nie gra, to coś jak dealer sprzedający herę nałogowcom i nie biorący samemu

Chciałem dać serduszko ale zużyłem :wub: U mnie tylko najlepszy stuff, a nie jakieś zielone gunw :sick:

Opublikowano

Mam, ale nie gram xDDD 

tak-bylo-nie-zmyslam-sarna-daje-wywiad-m

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

399348365_Zrzutekranu2022-04-28o13_00_36.thumb.png.3fb4abb26cd7578a9d5ce3b6f9c3d585.png

żebyście nie pomyśleli zaoszczędzić na tym dymanku za 70 zł miesięcznie :) 

kochane Sony

Bardzo krótkowzroczna decyzja ze strony Sony. Zamiast pozwolić ludziom wykupić abonament na dłużej, co zamknęłoby ich w ekosystemie Playstation na kilka lat. To oni tego zabraniają, bo gracze mogliby przy tym trochę przycebulić.

Opublikowano

Same sztosy, a boty czekają o suchym pysku na crapa od kłamcy Todda do listopada:kekw:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.