Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Guernica gra w to całe anime to musiał kupić sonke bo tam sprzedają te gry gdzie kradniesz nastoletnim dziewczynkom majtki itp. :/

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Po prostu świetny zakup, miałem długo tylko switcha, myślałem, że straciłem chęć do grania, a teraz wszystko wróciło :banderas:

Platynka w eldenie, ponad 100h najebane, teraz koncze Ghostwire i nie wiem za co się zabrac pozniej taki wybór :obama:

Opublikowano

Dwa i pół kafla za sprzęt to mogło robić wrażenie w 2001 kiedy plejka kosztowała 2500 a zarabiało się 1000zł. Teraz 2500 przy zarobkach 7-15k miesięcznie to jakieś waciki :kekw:

Konsole jedyny segment, którego inflacja nie dopadła. 

1 minute ago, Pupcio said:

Guernica gra w to całe anime to musiał kupić sonke bo tam sprzedają te gry gdzie kradniesz nastoletnim dziewczynkom majtki itp. :/

Czy ja wiem? W gamepassie pełno tego szrotu japońskiego ostatnio typu dangaropa 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Po prostu świetny zakup, miałem długo tylko switcha, myślałem, że straciłem chęć do grania, a teraz wszystko wróciło :banderas:

Platynka w eldenie, ponad 100h najebane, teraz koncze Ghostwire i nie wiem za co się zabrac pozniej taki wybór :obama:

no i elegancko, ciesze się że dobrze się bawisz i życze miłej zabawy z nowym sprzętem :lapka:

Opublikowano

Watch out, mamy tu gamingowego badassa :shieeet:

W dniu 16.05.2022 o 19:32, Shen napisał:

Mi się nazbierało troche gier, a to nie jest cała oferta. Przy moim wolnym czasie, jak przejde 2 gry w miesiacu to jest dobrze.

Chyba z powodu tego czasu musze pomyslec, czy ten abonament mi sie opłaca :kekw:

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

no i elegancko, ciesze się że dobrze się bawisz i życze miłej zabawy z nowym sprzętem :lapka:

dziekuje, smacznej kawusi :lapka:

Opublikowano

Dwie gry w ciągu miesiąca? :ohmy: Który to taki zagrajmer, bo u klapów 2 gry w ciągu roku

Opublikowano
3 minuty temu, Szymek napisał:

Dwie gry w miesiącu xD 

To schabka pies już więcej grał...co te dzisiejsze klapy :(

ponad 100h w eldenie, 20h w ghostwire, no sorry, poza gierkami jeszcze inne rzeczy do roboty, jak siłownia np, zeby nie wygladac jak ulana kurwa i gracz :lapka:

Opublikowano

brzmi trochę jakby  PS5 było super konsolą dla ludzi którzy mają inne rzeczy do roboty niż granie.

Opublikowano

Boty przechodza 3 walking simy i 2 indyki miesięcznie, każdy na 2-3 godziny i się wożą jakie to kurwa gracze:kekw:

Opublikowano

No ps5 dla niedzielniaków i tatuśków którzy dalej myślą że jest 2001 i są dynamicznymi gejmerami :kekw:

Opublikowano
5 minutes ago, LiŚciu said:

Boty przechodza 3 walking simy i 2 indyki miesięcznie, każdy na 2-3 godziny i się wożą jakie to kurwa gracze:kekw:

a ty w co teraz grasz? Może Elden Ring?

Opublikowano

On gra w ogole? Wojował w temacie tlou2 tygodniami, a nie był w połowie gry nawet :kekw:

Opublikowano
W dniu 23.04.2022 o 14:51, dee napisał:

Przegapiłem 2 kryształy w kopalni blizonu.  Platynka wpadła :nosacz3:

Bot yebany hipokryta. Gry na Sonke złe ale Rachet platyna - żałosne. 

W dniu 17.07.2021 o 22:21, dee napisał:

Nie próowałem interakcji z innym graczami, - gracz samotnik.

No nie dziwie się, takich jak ty omija się szerokim łukiem:kekw:

Teraz, Czoperrr napisał:

a ty w co teraz grasz? Może Elden Ring?

Kończę DL2 (tak myśle bo mam gdzieś z 25 godzin)

1 minutę temu, Shen napisał:

On gra w ogole? Wojował w temacie tlou2 tygodniami, a nie był w połowie gry nawet :kekw:

Wyślij Invite, nie będziesz musiał pytać. 

Opublikowano

Nie chciałem Ci spoilerować liściu ale większość osób tu potajemnie gra we wszystko na co mają ochotę, niezależnie na czym wyszła gra :nosacz2: może na ppe jest inaczej i dlatego myślałeś że my tak na serio z tym wyzywaniem :sonkassie:

Opublikowano
18 minut temu, Shen napisał:

ponad 100h w eldenie, 20h w ghostwire, no sorry, poza gierkami jeszcze inne rzeczy do roboty, jak siłownia np, zeby nie wygladac jak ulana kurwa i gracz :lapka:

A ten Elden to jakiś ex? 

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

tak na serio z tym wyzywaniem :sonkassie:

oczywiscie, ze na serio, ręka mi uschnie predzej, niz kupie xboxa. Kiedys od blubera tylko pozyczylem, zeby przejsc jedyne dobre exy, gears of war i lost odyssey

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie chciałem Ci spoilerować liściu ale większość osób tu potajemnie gra we wszystko na co mają ochotę, niezależnie na czym wyszła gra :nosacz2: :sonkassie:

Ja gram we wszystko na co mam ochote ale nie potajemnie tylko jawnie:)

Opublikowano

Ale ty nie grasz w gry Liściu_pl :reggie::kekw:

Opublikowano

I cyk, tysięczny ten sam post odhaczony:lapka:

Opublikowano

Mopsiu mopsiu do nogi. Kiedy się nam pochwalisz jakie eksy na sonkę w tym roku ograłeś? 

:reggie::shieeet::sonkassie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.