Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jezu nie przypominajcie mi tej kurwy tlou 2. Koniec 2020 Multi oczywiście brak bo dickmen dalej wali konika do swojej super historii. A jak to jebaństwo jest rozciągnięte to ja nawet nie. Kruci 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja pierdole. Zagrajcie w tą gre to Wam szczena opadnie. Ale zagrajcie w gre. 

Kilku z Was bociarze się strigerrowało na lesbijki i przypakowaną babę i wydało wedykt bo to ulungi. 

Jednak to jak każdy elementy gry jest zrobiony rozwala wszystko co zostało do tej pory zrobione na wszystkich konsolach. 

Przestańcie teorezytować bo jesteście śmieszni. 

Jeszcze małuy promil tego co tam można zobaczyć. (spojlery)

Stul dziub, TLOU to moja ulubiona gra TLOU 2 skończyłem z ogromnym niesmakiem.

Opublikowano

Hahahahah brak innowacji w tlou2 XD NUDA XD BO JEBNE

Boty maja czelnosc wytykac tlou ze stoi w miejscu (co samo w sobie jest bzdura wyssana przez Blubera z przeoranej przez Maniaka dupy Soula) ale telepia sie z podniecenia przy graniu w horizona 4 (slownie cztery) czy gearsy 5 (slownie piec) XDDDD 5x gearsy, 4x forza (a wlasciwie to 12 czy jeszcze wiecej liczac z motorsportem xDDDD)

TE NOWOSCI NA XKURWIE :obama: Technologia idzie do przodu a jedyne co nowego sie pokazalo na xboxie w przeciagu ostatnich prawie dwoch dekad to robienie helikoptera kutasem przed kinectem :reggie:

Tlou 1 i 2 w bardzo eksluzywnym gronie gier idealnych, z reszta jak wszystkie gry od Naughty Gods ktorzy od czasow U1 nie wypuscili gry gorszej niz 10-/10. Ostatnio ponownie skonczylem dwojke, jedynke + left behind. Prawie 40h pewnie zajelo i nie wiem jak ktos moze sie nudzic tam chociaz przez sekunde <3

Opublikowano

Jednak to jak każdy elementy gry jest zrobiony rozwala wszystko co zostało do tej pory zrobione na wszystkich konsolach. 

Niezła odklejka.

Opublikowano
21 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja pierdole. Zagrajcie w tą gre to Wam szczena opadnie. Ale zagrajcie w gre. 

Skończyłem. Platyna wbita. Max 7/10 ta gierka, a historia jest na poziomie filmów z serii fast & furious.

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

Skończyłem. Platyna wbita. Max 7/10 ta gierka, a historia jest na poziomie filmów z serii fast & furious.

Ciekawa opinia od typa co ma tęczowe barany w syg.

Opublikowano

Jaranko TLOU2 to ta sama liga ludzi, którzy jarają się filmami Patryka Vegi, odzieżą patriotyczną i polskim stand upem. Po prostu biedni ludzie, którym należy się odrobina zrozumienia i litości a nie kpiny i szydera.

Opublikowano

Spokojnie to tylko suteq, według niego w Dooma powinno grać się na Easy:yao:

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

Spokojnie to tylko suteq, według niego w Dooma powinno grać się na Easy:yao:

Pokaż mi cytat gdzie tak napisałem. 

4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ciekawa opinia od typa co ma tęczowe barany w syg.

Proszę się odpierdolić ode mnie, moich tęczowych baranów i ode mnie. :[ 

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Proszę się odpierdolić ode mnie, moich tęczowych baranów i ode mnie. :[ 

Myslałem że wątek lesbijski może Ci pasować i dodać ze dwa oczka do oceny. Nie przypierdalam się. Jestem tolerancyjny. 

Opublikowano

A to przepraszam. :lapka: 

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

W dniu 23.03.2020 o 22:01, suteq napisał:

Mówcie co chcecie, ale na próbę przełączyłem poziom trudności na easy i gra bardzo zyskała w moich oczach. Przez to, że przeciwnicy padają szybciej, arena nie jest już tak zatłoczona i sam chcę biegać po niej i skakać po platformach nie po to, żeby w panice szukać apteczek czy pancerza, ale po to, żeby zabijać demony w coraz bardziej efektownym stylu. Dopiero na tym poziomie doceniam projekty aren i jestem podekscytowany kiedy dochodzi do kolejnych walk. Dopiero teraz mam ogromną radochę z rozgrywki taką samą jak przy poprzedniczce i w ogóle nie przeszkadzają mi chamskie killroomy co chwilę. 

Generalnie to normal z poprzednika to odpowiednik właśnie poziomu easy z Eternal. No szkoda, że poszli w tę stronę ale przynajmniej w końcu się dobrze bawię przy grze i nie mam ochoty jej sprzedawać dopóki nie zobaczę napisów końcowych. :) 

Opublikowano

No i gdzie tu jest napisane, że powinno się grać na easy w Dooma? 

Bo ja tu widzę tylko informację o tym, że na Easy mogłem grać w Eternal w takim samym stylu jak w poprzednie Doomy przez co gra zaczeła mi sprawiać frajdę bo nie musiałem biegać jak małpa po całej arenie. Naucz się czytać ze zrozumieniem ofermo i nie baw się w roziego. :) 

Opublikowano

czołganie się

możliwość przewrócenia na boki plecy

Ellie nawet nauczyła się pływać

fizyka kabla

wielkie otwarte tereny, które pokonujemy na koniu

yeti to młot  :) tydzień temu hajpował na forum że po wpadnięciu pucharka na śmieciu 4.5 pad nagrywa reakcję gracza jak krzyknie, super ficzer jak chińczyki was nagrywają! Tylko uważajcie klapy jak mama wpadnie z opierdolem do pokoju za oceny w szkole w momencie zdobycia pucharka bo będzie przypał jebane robale  ;) 

schabek już pewnie pod kocem robi 10 platyne w astrobocie, bo stary znowu zleje pasem  :) 

Opublikowano

W dniu 23.03.2020 o 23:56, suteq napisał:

Tu nie chodzi o to, żeby Doom był prosty tylko o to, żeby poszczególne poziomy w grach były dobrze zbalansowane. Poświęciłem trochę czasu na sprawdzenie różnicy między easy a normal i zwyczajnie czuję zbyt duży przeskok w otrzymywanych obrażeniach i żywotności bohatera. Na easy nie ginie się w ogóle i życia czy pancerza jest pod dostatkiem, generalnie sielanka, nie ma się czym przejmować. Potem przeskakuje się na normal gdzie przy tej samej strategii w walce (czyli jest się całkiem mobilnym na arenie) potrafi się ginąć w ciągu 5 sekund przy wielu wrogach. Czy Twoim zdaniem to jest okej, że nagle z nieśmiertelnego Slayera stajesz się aż za łatwym celem dla przeciwników? Bo jak dla mnie to jest robienie kurwy z logiki i wrzucanie poziomu hard pod nazwą 'normal'?

Moim zdaniem to też nie jest OK że na Easy nie ginie się w ogóle a normal to hard w przebraniu ;(

Edytowane przez aph

Opublikowano

8 minut temu, aph napisał:

Moim zdaniem to też nie jest OK że na Easy nie ginie się w ogóle a normal to hard w przebraniu ;(

Ale tak nie jest, nawet jest o tym informacja przy wyborze poziomu trudności. Jakbyś zagrał to byś wiedział. :lapka: 

A tak w ogóle przypominam jak Phil Spencer rozprawia się z klapami:

Opublikowano

Tak, wiem o tym. A nawet nie grałem.

Wiesz dlaczego?

Spoiler

Bo tak napisałeś. Przeczytaj swoje słowa jeszcze raz.

Opublikowano

A doczekam się tego w którym piszę, że w Dooma TRZEBA grać na easy czy po prostu będziesz wklejał każdy mój cytat? 

Opublikowano

Masz je wyżej.

Z innej beczki, Ember Lab wrzucił nowe skriny z Keny^^

1164906789.jpeg

Edytowane przez aph

Opublikowano
Teraz, aph napisał:

Masz je wyżej.

Ale w nich nic takiego nie ma. Ehh typowe klapy, haluny z niedożywienia i oparów z plejkurwy 5. Zaraz przyjdzie wesker i znowu zacznie wklejać skriny ze spodermona pisząc, że to najlepszy RT bo konsole lepszego nie uciągną. :pechowiec: 

Opublikowano
2 minuty temu, aph napisał:

Masz je wyżej.

Z innej beczki, Ember Lab wrzucił nowe skriny z Keny^^

content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/16093627358501834710645.jpg

Pewnie gierka będzie 7/10 ale będziecie się srać, że mesjasz jak astro szrot. 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Pewnie gierka będzie 7/10 

Czuję że to będzie kolejna perełka. Ponoć ma być to tylko timed exclusive więc nie musisz tak hejtowac.

4 minuty temu, suteq napisał:

Zaraz przyjdzie wesker i znowu zacznie wklejać skriny ze spodermona pisząc, że to najlepszy RT

Nie musi przychodzić, to jest najlepszy w tym momencie RT na konsolach.

Opublikowano
Teraz, aph napisał:

Czuję że to będzie kolejna perełka. Ponoć ma być to tylko timed exclusive więc nie musisz tak hejtowacm

A ty tak podniecać się. Gierka robiona przez 2 osoby, jestem ostrożny. Jak już straci wyłączność to sami tu będziecie pisać, że padaka. 

Opublikowano

Kto to wie, co będzie później? Nie baw się w wróżbite Macieja.

Kolejny:wub:

Ep8WSjHUYAAEFi7.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.