Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
26 minut temu, 20inchDT napisał:

12.06 to będzie the end dla klapów

Tak, zapowiedzą na stolik:

89E552C8-D752-4AC4-AF0E-44BDB36DFE97.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To trzeba mieć zdrowie albo nie po kolei w dyni aby bronić tę zieloną, ulaną szmate bez gier i tego knura Spencera. Wyjebał cały zielony naród na szaro na ponad rok a ci dalej, wiernie przy nodze.

Opublikowano

Sekta. Chore typy. I jeszcze bez psychiki. 

Opublikowano

Sony tak potrafi w gierki, że nawet najtwardszy klaperski beton w te buble nie nie gra.

Super fachowcy :shieeet:

Opublikowano
W dniu 18.05.2022 o 09:13, Czoperrr napisał:

Beka z klaperskich w temacie PS co myśla, że Silent Hill na 100% powstaje  :kekw:

Aż sobie zapiszę ten post, żeby móc mieć bekę z Ciebie :)

Opublikowano

Oczywiscie, że powstaje, ale jak robi go bluber, to lepiej, zeby nie powstawał.

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał:

Oczywiscie, że powstaje, ale jak robi go bluber, to lepiej, zeby nie powstawał.

A dlaczego, przecież Medium dopóki był tylko w gamepassie to "najlepszy horror od lat":)

Ja tam wierzę, że pod batem korporacji tego nie spierdolą.

4 godziny temu, dee napisał:

I wszystkie niebieskie małpy razem, głośno: TYM RAZEM SIĘ UDA :shieeet:

No nie, nie uda się. Plejśmieciara5 już na zawsze pozostanie synonimem porażki :sonkassie:

Deebil jaka kompromitacja, najbardziej znane na świecie hasło Xboxa przykleja do Playstation. Dramat :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

:kekw::xboxssie:

Ulana zielona szmata pluje w pysk tym zwierzętą a one jeszcze mordę otwieraja:kekw:

Opublikowano

Będzie multiplatformowy, nie dygaj.

Ryan to nie knur, da się najeść wszystkim.

Opublikowano

Już weszła w życie ta technologia, dzięki której odpalisz gry na sonkę na pustym kartonie po konsoli?

To najgłupszy człowiek w internecie po wyjściu z choroszczy może ogra pierwszą grę w tym roku xDDDDD

Opublikowano

Wytłoczki do jajek to idealne opakowanie dla plejśmieciary, tu akurat sony trafilo w "10"

Opublikowano

Biedne te klapy, całe życie żyją marzeniami, a na koniec standard. Plaskacz w ryj od Ryana, oczywiście plaskacz EKSKLUZYWNY :D

Opublikowano

Microsoft potwierdza, że przejęcie Activision Blizzard „postępuje szybko”

pan debilek trzymaj się tam, tylko nie rycz znowu w dziale XBOXa o monopol że MS jest za duży i niszczy sorry, na pocieszenie zostanie czasowy ex, remaster SH2 od Bloober Team  :kekw:

Opublikowano

cod w gamepassie juz w tym roku? super, moj ulubiony shooter :usmiech:

Opublikowano

Łudziłem się. Chciałem się łudzić że coś będzie z tej zielonej przygody. Niestety przeliczyłem się. Sypie łeb popiołem. Wkurwiony polityką Sony chciałem spróbować maszynki Microsoftu ale ambicji starczyło na pierwsze pół roku od premiery, może w porywach 8 miesięcy. Gamepassa załatwił mi znajomy jakimś oszukańczym trickiem. Niedawno się skończył ale i tak w trakcie trwania już nie grałem. Dużo gier ale mało ciekawych. Ogralem sobie tam jakieś Wolfensteiny itp., golfa odpaliłem, jakiś NHL, Fifę. Próbowałem się przekonać do Halo ale szybko się odbiłem. Serio krasnale? Grając na Xboxie przeżyłem pierwszy raz w swoim życiu poważny gamingowy kryzys. Nie chcę mi się już tego odpalać, stoi to i się kurzy. Mam zamiar sprzedać tę zieloną bazuke, jak ktoś z opolskiego lub zachodni Śląsk to mogę dowieźć nawet pod dom. Sprzedam kloca, dołożę parę stówek kupię PS5 , wtedy na nowo odżyje we mnie gaming. Bo z marką PlayStation jestem od grudnia 1999 ale zielony szatan podstępnie zaszeptal do uszka, pełna biblioteka gier za pringelsy. Nie wspomniał jedynie że 99 procent gier tej usługi to szroty. Diabeł wyczuł moje zwątpienie dlatego przepraszam panie Boże że zwątpiłem w markę. Niech żyje PlayStation! Drugi raz tego błędu nie popełnię, nigdy więcej Microsoftu. Ps do zestawu dorzucam xboxowa lampkę świecąca, chce się pozbyć wszystkiego co zielone. No zostawię sobie jedynie kabel HDMI żeby nie kupować nowego chociaż w sumie to się zastanawiam żeby ta zaraza z kloca nie przeszła na nadkonsolę Playstation. Ps wolę sobie kupić grę za 300 zł i przynajmniej będę ją ogrywał i szanował, jak za starych czasów gdy doceniało się każda kupioną grę za ciężkie pieniądze. To co w gamepassie to McDonald, nawet gorzej bo jeszcze gorsze jedzenie, łap i łykaj synu ino becalen nam tu, nie ilość a jakość!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.