Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Liśc kupił Xboxa żeby się przekonać jak jest. I się przekonał. 

I nie stać mnie na wszystko. Gdyby tak było to bym nie pisał tu na forum tylko siedział na plaży na malediwach cały rok. A tak to musze sobie życie inaczej umilać. 

A o giełduni lubie pisac mając nadzieje że ktoś jescze coś na temat popisze. Ale niewiele takich osób spotykam. 

Pewnie gdybyś nie był zatwardziałym klapem to przyznałbyś, że sonka, się kurzy a xsx jest często odpalany, choćby z ciekawości co tam nowego jest w gpu ale rozumiem, że religia nie pozwala no i reszta wyznawców uznałaby cię za odszczepieńca. 

Ale tak mamy dorabianie jakiś teorii o wspaniałości sonki, tysiącach zajebistych gierek a wchodzę z ciekawości do tematu o ps5 a tam tylko o pierdzących cewkach i naprawach konsol. No raj w chuj. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Szczerze Ci odpowiem - bez względu na przywiązanie do marki.

PS5 odpalam cały czas i przechodze kolejne gry - nadrabiam też zaległości z końcówki ps4.

XsX odpalał cały czas ale służy do meczyku - dwóch w BFV, meczyku dwóch w Fife, sprawdzaniu co nowego w GP. 

Ale jasne jest że zwyciężca jest tylko jeden. 

Opublikowano
12 minut temu, LiŚciu napisał:

Szczerze Ci odpowiem - bez względu na przywiązanie do marki.

PS5 odpalam cały czas i przechodze kolejne gry - nadrabiam też zaległości z końcówki ps4.

XsX odpalał cały czas ale służy do meczyku - dwóch w BFV, meczyku dwóch w Fife, sprawdzaniu co nowego w GP. 

Ale jasne jest że zwyciężca jest tylko jeden. 

Czyli co? Wsteczna a nie żadne nowe sztosy. Tak jak zresztą na xsx. 

Opublikowano
10 godzin temu, SetoPL napisał:

Wy jeszcze nie wiecie co Was czeka.

Ratchet, Horizon, Returnal i cała masa innych gier.

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Weź nie kłam. prawie dwa miesiące minęły, a ty masz kilka gier odpalonych i żadnej nie przeszedłeś. Większośc to 0/1000. To sie nasprawdzałeś tych gier z gp - fifka i butterfield.

Opublikowano
25 minut temu, 20inchDT napisał:

Weź nie kłam. prawie dwa miesiące minęły, a ty masz kilka gier odpalonych i żadnej nie przeszedłeś. Większośc to 0/1000. To sie nasprawdzałeś tych gier z gp - fifka i butterfield.

Liść sprawdza co nowego w gpu w newsach z forumka. ;)

Opublikowano

No nie rozumiem jak można być takim betonem i grać tylko w to, co już zna. Mieć tyle gier za friko i nawet nie sprawdzić jakiegoś indyczka, albo innego gatunku niż ten w który gra zazwyczaj, to ja nie wiem. Ja dzięki GP pokochałem indyczyznę, bo wcześniej to cebula mocno. Teraz by mi nie było szkoda wydać kasy.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

<rejs.jpg>

Opublikowano
6 minut temu, Nemesis napisał:

Gdyby nie Ori to nawet bym Was nie znał, xboxowcy.

Z tym że Ori jest na Switchu razem z cupheadem (ps4, switch)

Opublikowano
7 minut temu, Nemesis napisał:

Gdyby nie Ori to nawet bym Was nie znał, xboxowcy.

Gdybyś się tutaj nie wypowiedział to my ciebie też. 

Opublikowano

A kim Ty w ogóle jesteś? Bujasz się po CW jakbyś miał milion dolarów na koncie. Ogarnij, że Twój Pan (Spencer) ma wylane w Waszą xboxową krucjatę, w której bronicie najpotęzniejszej konsoli bez gier. Jedyne czym argumentujecie to gamepass. I wsteczna, bo Gearsy 5 chodzą dwa razy szybciej. PS5 też dobrze ogarnia temat uruchamiania gierek z ps4 i nikt specjalnie nad tym się nie spuszcza. Bo my mamy w co grać. 

No ale cebularskie myślenie, że tanio nigdy nie grzeszyło logiką, więc cóż..

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Ty tak pierdolisz dla samego pierdolenia czy naprawde sprawdziłeś mój GT?

@Nemesis a czaisz że te ulungi mając 300 gier do dyspozycji siedza całymi dniami na forum i napierdzielają posty chyba w każdej kategorii jaka jest? Ten gamepass to taka chora chęć posiadania ale tak naprawde nic tam ciekawego nie ma. Od razu mi sie koajrzy z takim ludzmi co zbierają śmieci i trzymają je w chacie od podłogi do sufitu 

Spoiler

1200px-Cas_%C3%A9loquent_d'accumulation_

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
6 minut temu, Nemesis napisał:

A kim Ty w ogóle jesteś? Bujasz się po CW jakbyś miał milion dolarów na koncie. Ogarnij, że Twój Pan (Spencer) ma wylane w Waszą xboxową krucjatę, w której bronicie najpotęzniejszej konsoli bez gier. Jedyne czym argumentujecie to gamepass. I wsteczna, bo Gearsy 5 chodzą dwa razy szybciej. PS5 też dobrze ogarnia temat uruchamiania gierek z ps4 i nikt specjalnie nad tym się nie spuszcza. Bo my mamy w co grać. 

No ale cebularskie myślenie, że tanio nigdy nie grzeszyło logiką, więc cóż..

Ale to ty kim jesteś? Zwykły random z forumka a wpadasz tutaj i zachowujesz się jak jakiś bonzo. 

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

oczywiście opcja stalking

No to z GP stestowałem przez ostatnie 2 miechy:

- Ace combat

- Ori 2 częśći

- Gearsy

- Fallen Order

- FF

- Halo Wars

- Frostpunk

- i kilka innych

Ale i tak gram głównie na PS5 bo to najpotężniejszą konsola i najlepszy growy wybór aktualnie. Chłopcy. 

Opublikowano

ale włączenie na minute to nie stestowanie, helloł

Opublikowano

Taka to biblioteka gier na tej konsoli własnie jest. Ale za darmo to i gówno smakuje, helloł...

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

Ale to ty kim jesteś? Zwykły random z forumka a wpadasz tutaj i zachowujesz się jak jakiś bonzo. 

Jak ja byłem tutaj randomem to Ty prawdopodobnie nie wiedziałeś co to Xbox 

Opublikowano

Dobra szefie, to w co grałeś na playstation w ciągu tych 2 miesięc? Żeby nie było, że jak mendrek, który poleca terminatora i dynasty warriors

Opublikowano

Inch, ch...j Cie to obchodzi. Idz pograj w monster train na nextgenie. Ta konsola się do tego własnie nadaje. 

Opublikowano
5 minut temu, Nemesis napisał:

Jak ja byłem tutaj randomem to Ty prawdopodobnie nie wiedziałeś co to Xbox 

Tak oczywiście, że nie mistrzu. Idź się walić chłopie.

Opublikowano

Trialpass dobry dla tych, co mieszkali pod kamieniem przez ostatnią generację, czy dwie. Ja tyle gier z cebulamocji nakupowałem, w dodatku te które chciałem, że nie potrzebuję abonamentu (którego jak oglądałem, to tak meh, a co nie meh, to ograne). Jakiś czas temu kupiłem sobie na próbę EA Play i jakoś specjalnie nie skorzystałem. Niestety, Sony rozpuściło mnie i sprawiło, że jestem wybredny i nie biorę byle czego co mi próbują wepchać. Jestem w stanie kupioną grę odstawić na półkę po 15 minutach, bo biblioteka jest tak zróżnicowana i bogata. PlayStation zawsze w sumie było dla koneserów, a xbox takie tam casualowe piu piu laserki, imprezowe autka i kosmiczni żołnierze niczym z serii zabawek - ot nieambitna sztampa niczym pomidorowa z makaronem w barze mlecznym ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.