Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co tam niebieskie kundle?

Odwiedzacie powoli tego typu przybytki?

akcesoria-pogrzebowe.jpg

Najwyższy czas. W 2023 w końcu pochowamy ten nieudany i upośledzony wynalazek Sony, zwany nie wiedzieć czemu, PlayStation 5 :shieeet:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

U xboxa bez zmian. Wcześniej Todd dal napis elder scrolls 6 a teraz dali trailer kojimy. 

Co dalej? Może będą dawac trailer nowego kibla Spencera z dopiskiem 'tutaj trafiają wszystkie najlepsze pomysły na exy' 

:pawel:

Opublikowano

2023 xd

Przypominam, że dalej mamy pierwsza połowę 2022. Do 2023 to wy popadacie z wysuszenia organizmu raz, że brakiem gier a dwa od sucharów jakie tu padają co chwilę.

Opublikowano

Ale pisanie bugfield i deprecjonowanie tej gierki to również jeden z większych trollingow miejscowych ZAGRAJMERÓW :) przecież zanim MS kupił bethesde gra była wyczekiwana również przez niebieskich. Najlepszy i tak jest post mendrka xD chuj że gra może być dobra i dostać mityczna wysoką średnią na meta (jakby to było najważniejsze), ważne, że sonka król i wraca grać na swojej plejstacji 4 w Terminatora :kaz:

Opublikowano

o jezu, znowu ta stara spiewka ludzi nie znajacych realiów branży. Dlaczego na tym forum jest tylu upośledzonych ludzi?

Opublikowano

Masz na myśli prawdziwych zagramerów vs graczyków którzy zaczeli grać na xboxie albo jutubku? :) 

Opublikowano
31 minut temu, 20inchDT napisał:

o jezu, znowu ta stara spiewka ludzi nie znajacych realiów branży. Dlaczego na tym forum jest tylu upośledzonych ludzi?

No właśnie, wytłumacz się!:daddy:

Opublikowano

Przed gejpasem zieloni jednoplatformowcy jeszcze próbowali czymś walczyć, ale od czasu gejpassa słyszy się tylko 'my mamy za darmo, a na sonce plać' 

Jak stare baby w biedrze gdy rzuca mięso z jedno dniowym terminem przydatności. 

:asax:

Opublikowano

Gamepass ~10 ziko za miecha i bzikasz. Klapy w kazdym temacie, nawet jebanych zolwi "kiedy pudeleczko? za miesiac? TO POCZEKAM. DO KOLEKCJI HEHE" tfuuu kurwa

Opublikowano
44 minuty temu, izon napisał:

No właśnie, wytłumacz się!:daddy:

Dziesiątki użytkowników przegląda temat, zupełnie PRZYPADKOWO tylko jeden zareagował :gayos:

Czy najgłupszy człowiek w internecie nie potrafi w CW niczego poza remasterami postów innych użytkowników? :shieeet:

Opublikowano

ja proponuję nie yebac tylko majcrosoftu, a jednać ich i sony jednocześnie, bo to jak wygląda obecna generacja to jest typowo po japońsku jebanie gracza w dooope. 2 lata ps5 z nowym xbotem się walają po OLXach, a nie wyszła ani jedna gra - ANI KURWA JEDNAAAA!!!!1 gra, która nie smiga ze spokojem na starej generacji  

Jebane gówna, to szmelc tylko na skalperów i frajerów, którzy robią za testerów dla korpo i jeszcze za to słono płacą. 

tylko pc, pozdro

Opublikowano

Tylko seksi swiczuś z duszą <3

Opublikowano

Chyba dla tych co chcą wyrosnąć na pedałów z białaczka cytując wspaniałego jacusia z slepnac od świateł.

Opublikowano

sorki ale po zeldzie nie ma powrotu do tych gier dla nudziarzy z xboxa i playstation. Oczywiście nie ma nic za darmo więc w zamian za najlepsze gry musicie żyć w celibacie do końca życia, zniszczycie wzrok od rozdzielczości 360p i rozjbiecie stawy od trzymania najgorszej konsoli w historii nowożytnego gejmingu. Nie ma róży bez kolców jak to się mówi hehe

Opublikowano

Sonka do gry w coopiku i nadrabianie backlogu, pc do gier w najlepszej jakości a steamdeck do grania na retro konsolach w łóżeczku. 

To jest życie konesera :cool:

Opublikowano

Ale do coopikow to chyba lepszy majkrosofcik ze swoimi gearsami, redfall, forzami czy hejlosami no tak czy nie :lapka:

Opublikowano
Godzinę temu, gekon napisał:

ja proponuję nie yebac tylko majcrosoftu, a jednać ich i sony jednocześnie, bo to jak wygląda obecna generacja to jest typowo po japońsku jebanie gracza w dooope. 2 lata ps5 z nowym xbotem się walają po OLXach, a nie wyszła ani jedna gra - ANI KURWA JEDNAAAA!!!!1 gra, która nie smiga ze spokojem na starej generacji  

Jebane gówna, to szmelc tylko na skalperów i frajerów, którzy robią za testerów dla korpo i jeszcze za to słono płacą. 

tylko pc, pozdro

Ratchet, returnal, demon souls

Opublikowano
32 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Gitsy 5 nikt nie gra, redfalla nie ma, forza 7 to samo, a sralo zdechł.

No ale jakie masz exy Sony z coopem :[ 

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Dziesiątki użytkowników przegląda temat, zupełnie PRZYPADKOWO tylko jeden zareagował :gayos:

Czy najgłupszy człowiek w internecie nie potrafi w CW niczego poza remasterami postów innych użytkowników? :shieeet:

deebil z jednej strony doceniam samokrytycyzm ale z drugiej no są jakieś granice upodlenia się. Mam nadzieję, że ten tandem z gardłowym to jakiś celowy performence żeby nadać temu tematowi trochę kolorytu. Który z poniższych to ty,a który odbyciak? (mam swój typ).  BTW Super zdjęcie, nawet nie widać szlabanu!

image.jpeg.2fab523f5cfd6c92819953703aa174f0.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Ratchet, returnal, demon souls

wow, aż 3? recykling, indor i remake. Z powodzeniem to mogło wyjść na ps4. A flagowe gierki Sony dalej w rozkroku między 10 letnią konsolką a kawałkiem plastiku, którego nawet nie można normalnie kupić w sklepie xD

potwierdzasz to co mówię. 

jak te gry mają być definicją "nowej" generacji po 2 latach to nie mam więcej pytań i aż się boje o to, co będzie z klapairzami za kolejne 2 lata. Może dostaniecie jeszcze remake Soulsów 2? Albo tetrisa?

Opublikowano
2 godziny temu, gekon napisał:

tylko pc, pozdro

Do ostatniego stwierdzenia to nawet by miało sens. No ale PC za 10k, który musisz, modernizować po 2 latach faktycznie jest lepszym rozwiązaniem :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Do ostatniego stwierdzenia to nawet by miało sens. No ale PC za 10k, który musisz, modernizować po 2 latach faktycznie jest lepszym rozwiązaniem :reggie:

ale panie, ja nie modernizowałem swojego grata od 7 lat a i tak mam lepszą jakość niż na ps4. Nie bawmy się proszę w bezsensowne argumenty powielane przez klapersów, bo to dziecinne. 

pc kupiony w cenie obecnego ps5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.