Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jaki gość. X360 mam od pratycznie do premiery i sprzedałem 4 lata temu. Nie wiem co w GT widziałeś ale grałem praktycznie w każdą wartą uwage gre na tej konsoli. A że ich jest niewiele to inna sprawa. Może wymień to czego nie ograłem i czego nie wiem? Szczyl jesteś a skaczesz jakbyś się z padem w ręku urodziił. Zwłaszcza że przegrałeś pół życia w WoW-a. Żałość. 

3 minuty temu, Daddy napisał:

EqmpqNxVEAA9-4f?format=jpg&name=900x900

:kaz:

Łzy szczęscia mówią same za siebie. Ta druga pokazuje dwa palce mówiąc dosadnie - opierdole za dwa klocki żeby było na gry do ps5

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
20 minut temu, Wesker napisał:

Kurde kilka godzin mnie nie było a tu widzę ostro jebanych botów na każdym kroku. Bardzo dobrze, argumenty najważniejsze a tym są gry ale widzę ze tematy osobiste już się wkradają a to już widać desperację botów. Najlepsze to wmawianie innym że ich emocje i zabawa jest gorsza, a jebal was pies, ja tam ogrywam giery i czuje się świetnie, hit za hitem delektując się w najlepszy możliwy sposób.

Whisker daleko zaszłeś najebany w tym Cyberpunku? Chyba nie bo jedna trofka zdobyta i potem odpalony Forcik 630312725209153546.png?v=1

Opublikowano

Czy Pawełek z Podlasia może się jeszcze bardziej ośmieszyć? Odpowiedź brzmi: może. 

Opublikowano

świąteczna atmosfera wciąż trwa, super. Szkoda, że makowca już nie mam do lektury.

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

co ten wysryw ma do faktu że chuj wiesz o xboxie od X360 aż po dzień dzisiejszy? twój GT pokazuje ze jesteś wzwyklym Januszem gamingu

O kurwa ten fragment pominąłem, to jakie były to programy? Chyba, że kręcone kamerą starego w jakiejś piwnicy to jestem w stanie uwierzyć. 

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

gejtime

Każdy słyszy to co lubi albo kocha. Fonetyka. 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Każdy słyszy to co lubi albo kocha. Fonetyka. 

Może podrywacze i ten odcinek z wlazł kotek na płotek? 

Opublikowano
5 minut temu, lpcl napisał:

O kurwa ten fragment pominąłem, to jakie były to programy? Chyba, że kręcone kamerą starego w jakiejś piwnicy to jestem w stanie uwierzyć. 

W piwnicy też były odcinki. 2006 rok wtedy Pawełek z Podlasia pierwszy raz powiedział "chce kupke"

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

może listerin postawił maszt koledze i pożyczył nadkonsole żeby cyknąć foto i odpalić 20 gier na profilu, tak jak ten kolo w 2014/2015 na forum co przez pół roku świrował że ma XO   :problem:

Opublikowano

Lisciu który to ty? Jak miałbym zgadywać, to ten ciągnięty po podłodze, bo w cw też lubisz się zeszmacić.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Lisciu który to ty? Jak miałbym zgadywać, to ten ciągnięty po podłodze, bo w cw też lubisz się zeszmacić.

Pudło Grinch

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu, zamiast nagrywać takie gowno mogłeś poświecić czas na granie na najlepszej konsoli ówczesnej generacji - X360. :) 

Pamietam że wtedy sporo osób nam kibicowało. 

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

W piwnicy też były odcinki. 2006 rok wtedy Pawełek z Podlasia pierwszy raz powiedział "chce kupke"

O kurwa hardkor pełną gębą ale się uśmiałem, prawie jak piła. 

Liściu fatal frame. :D

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Pamietam że wtedy sporo osób nam kibicowało. 

no i super :) tylko jeśli ja się nie znam na piłce nożnej to nei latam po tematach wypisując kocopoly. Wiec skoro nie masz zielonego pojęcia o Xboxie to tez mógłbyś zamilknacX dzięki :) 

Opublikowano

A o czym tu miec pojęcie? 3 gry na krzyż. Marny marketing. Pad na baterie. Piszesz jakby xbox był jakimś kurwa medium które się zgłębia latami. A to tylko konsola która raz coś powalczyła głównie dlatego że ją spiracono i każdy kazik umiał nagrać gre za pomoca cloneCD. Przestań już sam robić z tej konsoli coś więcej bo sam wowiarz jesteś a większośc gier w twoim GT nie skończona. Jak DS remaster?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ale temat awaryjność w pierdolstejszon 5 to kopalnia beki i złoto. Poziom spiedolenia nadal się trzyma bardzo dobrze XDDD

Opublikowano

Gametime? Jezu pamiętam ten program....ogromny cringe xD

Opublikowano
1 hour ago, Faka said:

Ale temat awaryjność w pierdolstejszon 5 to kopalnia beki i złoto. Poziom spiedolenia nadal się trzyma bardzo dobrze XDDD

Wspaniałe community. Wymieniają się doświadczeniami, służą poradą i dzielą się nagraniami swoich cewek. 

Opublikowano

Czy powstał już temat "Nagraj swoją cewkę"?

Opublikowano

Fanek swoją słyszy, to można się spodziewać tego i innych głupich rzeczy.

Opublikowano

Dziwne że u mnie cisza a gram praktycznie cały czas. Dziś dojeżdżam Crasha 4 jak przystało na Sonke i noc będzie leciała w rytmie hardkoru. Grę skończyłem ale mastering na 106% a wy co zielone gnidy? Szkoda że w nic nie gracie

Edytowane przez Wesker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.