Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jaki gość. X360 mam od pratycznie do premiery i sprzedałem 4 lata temu. Nie wiem co w GT widziałeś ale grałem praktycznie w każdą wartą uwage gre na tej konsoli. A że ich jest niewiele to inna sprawa. Może wymień to czego nie ograłem i czego nie wiem? Szczyl jesteś a skaczesz jakbyś się z padem w ręku urodziił. Zwłaszcza że przegrałeś pół życia w WoW-a. Żałość. 

3 minuty temu, Daddy napisał:

EqmpqNxVEAA9-4f?format=jpg&name=900x900

:kaz:

Łzy szczęscia mówią same za siebie. Ta druga pokazuje dwa palce mówiąc dosadnie - opierdole za dwa klocki żeby było na gry do ps5

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
20 minut temu, Wesker napisał:

Kurde kilka godzin mnie nie było a tu widzę ostro jebanych botów na każdym kroku. Bardzo dobrze, argumenty najważniejsze a tym są gry ale widzę ze tematy osobiste już się wkradają a to już widać desperację botów. Najlepsze to wmawianie innym że ich emocje i zabawa jest gorsza, a jebal was pies, ja tam ogrywam giery i czuje się świetnie, hit za hitem delektując się w najlepszy możliwy sposób.

Whisker daleko zaszłeś najebany w tym Cyberpunku? Chyba nie bo jedna trofka zdobyta i potem odpalony Forcik 630312725209153546.png?v=1

Opublikowano

Czy Pawełek z Podlasia może się jeszcze bardziej ośmieszyć? Odpowiedź brzmi: może. 

Opublikowano

świąteczna atmosfera wciąż trwa, super. Szkoda, że makowca już nie mam do lektury.

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

co ten wysryw ma do faktu że chuj wiesz o xboxie od X360 aż po dzień dzisiejszy? twój GT pokazuje ze jesteś wzwyklym Januszem gamingu

O kurwa ten fragment pominąłem, to jakie były to programy? Chyba, że kręcone kamerą starego w jakiejś piwnicy to jestem w stanie uwierzyć. 

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

gejtime

Każdy słyszy to co lubi albo kocha. Fonetyka. 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Każdy słyszy to co lubi albo kocha. Fonetyka. 

Może podrywacze i ten odcinek z wlazł kotek na płotek? 

Opublikowano
5 minut temu, lpcl napisał:

O kurwa ten fragment pominąłem, to jakie były to programy? Chyba, że kręcone kamerą starego w jakiejś piwnicy to jestem w stanie uwierzyć. 

W piwnicy też były odcinki. 2006 rok wtedy Pawełek z Podlasia pierwszy raz powiedział "chce kupke"

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

może listerin postawił maszt koledze i pożyczył nadkonsole żeby cyknąć foto i odpalić 20 gier na profilu, tak jak ten kolo w 2014/2015 na forum co przez pół roku świrował że ma XO   :problem:

Opublikowano

Lisciu który to ty? Jak miałbym zgadywać, to ten ciągnięty po podłodze, bo w cw też lubisz się zeszmacić.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Lisciu który to ty? Jak miałbym zgadywać, to ten ciągnięty po podłodze, bo w cw też lubisz się zeszmacić.

Pudło Grinch

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu, zamiast nagrywać takie gowno mogłeś poświecić czas na granie na najlepszej konsoli ówczesnej generacji - X360. :) 

Pamietam że wtedy sporo osób nam kibicowało. 

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

W piwnicy też były odcinki. 2006 rok wtedy Pawełek z Podlasia pierwszy raz powiedział "chce kupke"

O kurwa hardkor pełną gębą ale się uśmiałem, prawie jak piła. 

Liściu fatal frame. :D

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Pamietam że wtedy sporo osób nam kibicowało. 

no i super :) tylko jeśli ja się nie znam na piłce nożnej to nei latam po tematach wypisując kocopoly. Wiec skoro nie masz zielonego pojęcia o Xboxie to tez mógłbyś zamilknacX dzięki :) 

Opublikowano

A o czym tu miec pojęcie? 3 gry na krzyż. Marny marketing. Pad na baterie. Piszesz jakby xbox był jakimś kurwa medium które się zgłębia latami. A to tylko konsola która raz coś powalczyła głównie dlatego że ją spiracono i każdy kazik umiał nagrać gre za pomoca cloneCD. Przestań już sam robić z tej konsoli coś więcej bo sam wowiarz jesteś a większośc gier w twoim GT nie skończona. Jak DS remaster?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ale temat awaryjność w pierdolstejszon 5 to kopalnia beki i złoto. Poziom spiedolenia nadal się trzyma bardzo dobrze XDDD

Opublikowano

Gametime? Jezu pamiętam ten program....ogromny cringe xD

Opublikowano
1 hour ago, Faka said:

Ale temat awaryjność w pierdolstejszon 5 to kopalnia beki i złoto. Poziom spiedolenia nadal się trzyma bardzo dobrze XDDD

Wspaniałe community. Wymieniają się doświadczeniami, służą poradą i dzielą się nagraniami swoich cewek. 

Opublikowano

Czy powstał już temat "Nagraj swoją cewkę"?

Opublikowano

Fanek swoją słyszy, to można się spodziewać tego i innych głupich rzeczy.

Opublikowano

Dziwne że u mnie cisza a gram praktycznie cały czas. Dziś dojeżdżam Crasha 4 jak przystało na Sonke i noc będzie leciała w rytmie hardkoru. Grę skończyłem ale mastering na 106% a wy co zielone gnidy? Szkoda że w nic nie gracie

Edytowane przez Wesker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.