Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
29 minut temu, C1REX napisał:

Średnia rozdziałka w Gears 5 = 1728p. Szkoda, że takie gówno rozmazane, bo dla niewtajemniczonego gra wygląda ładnie.

Pewnie w PS now to dojrzałeś? Kiepski tryhard cirex, dzisiaj coś słabo idzie. 

Na czym tam odpalasz sztosiwa z now? HD ready powinno, stykać. Lag 200 ms też wporzo, co? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Przecież pisałeś, że df to chuj nie fachowcy. 

A zapomniałem jesteś ekspert od nawalanek. To pewnie ty jesteś Ryan hart tylko tutaj wpadasz pogadać z plebsem i przekazać mądrości z Daily mirror. 

BTW nie ma tam jakiegoś światowego spisku do ujawnienia? 

Może dzisiaj szczepią w lewą rękę zamiast w prawą bo reptajlianie im kazali. 100% pewne info. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
47 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Od samego rana beka z klapow, gorsza konsola, 40% mniej pixeli, 40% niższe IQ, dojenie frajerów i this is waiting xD.

Ja sobie rozpocząłem przygodę z Ori, wujek z Brazylii polecił mi Ultimate dodatek to Horizon 4 i pogrywam sobie w dodatek do najlepiej wyglądającej gry dostępnej na konsoli czyli Gears 5.

Tyle wygrać, klapom pozostaje 40% ale alkoholu i dmuchanie w pada, ja pierdole, dama z salonów stała się dziwką.

Ile można grać w to DLC do G5 już 2 miesiące?

Opublikowano

No jakoś Ci dlc do Spidermana nie przeszkadza od premiery xD

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

od 15.12 na rynku zapijaczony kolego

Opublikowano
5 minutes ago, lpcl said:

Przecież pisałeś, że df to chuj nie fachowcy. 

A zapomniałem jesteś ekspert od nawalanek. To pewnie ty jesteś Ryan hart tylko tutaj wpadasz pogadać z plebsem i przekazać mądrości z Daily mirror. 

BTW nie ma tam jakiegoś światowego spisku do ujawnienia? 

Może dzisiaj szczepią w lewą rękę zamiast w prawą bo reptajlianie im kazali. 100% pewne info. 

Śmieszne posty piszesz jak zostajesz zaorany :)

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

No jakoś Ci dlc do Spidermana nie przeszkadza od premiery xD

Ziomuś ja wbiłem platynę 1 grudnia w tej grze a mamy 21 stycznia ;) 

8FF6C0F2-C8DD-422A-B6D2-F1A2642E49D6.jpeg

Opublikowano

Taki wasz obraz klapy, ustalcie jedna linię obrony, bo na razie to kabaret wychodzi

tenor.gif?itemid=7531731

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Śmieszne posty piszesz jak zostajesz zaorany :)

Za cienki na to jesteś, idź sprzedawać fake newsy w hydeparku. 

Albo odpal 720p w PS now. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

od 15.12 na rynku zapijaczony kolego

Czyli na premierę konsoli nic nie dostaliście? Wtf? Myślałem ze to DLC wyszło przy premierze konsoli a tu wychodzi że jeszcze większa była bida

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

nie wiem czy wiesz Whisker ale Gearsy 5 mają taki specjalny tryb o nazwie "mulitplayer" i polega on mniej więcej na tym że pozwala on grać z innymi ludźmi z całego świata za pomocą połączenia internetowego. Ludzie bardzo go lubią i mogą grać w takie gry jak Gearsy latami po premierze.

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Wczoraj zacząłem.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Czyli na premierę konsoli nic nie dostaliście? Wtf? Myślałem ze to DLC wyszło przy premierze konsoli a tu wychodzi że jeszcze większa była bida

Najebany byłeś pewnie to zapomniałeś. Co zrobić, jakbym grał na psszrocie ver 5 to też piłbym, żeby zapomnieć. 

Co teraz? Hitman się nie liczy, my im jeszcze pokażemy. Tak 1440p, kolejna generacja przejebana. A miało być tak pięknie. Dirt i valhalla. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Zaraz Mediu 60 na meta i temat można zamknąć do premiery Halo, bo zieloni zaczną przekraczać granice smaku w obrażaniu, tak posinieją ze złości.

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Zaraz Mediu 60 na meta i temat można zamknąć do premiery Halo, bo zieloni zaczną przekraczać granice smaku w obrażaniu, tak posinieją ze złości.

Jak chcesz zobaczyć pato to sprawdź wpisy schabka, piękny język z rynsztoka. Nie widziałem, żeby jakiś bot tak się upodlił, jednak wyższa kultura gamingu zobowiązuje. Spokojnie doczekasz się tego destructiona. A potem co? Ratchet i czekanie na cud tj. Gt7 i GoW w tym roku? 

Opublikowano
10 minut temu, Donatello1991 napisał:

A po drodze Flight Simulator, kolejna najpiękniejsza gra tylko na konsoli Xboxa, urlop w pięknym ciepłym zakątku świata w okresie pandemii? Tylko z Xboxem <3

Opublikowano
3 minutes ago, eX4cT_PL said:

A po drodze Flight Simulator, kolejna najpiękniejsza gra

:Coolface:

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A po drodze Flight Simulator, kolejna najpiękniejsza gra tylko na konsoli Xboxa, urlop w pięknym ciepłym zakątku świata w okresie pandemii? Tylko z Xboxem <3

Akurat Flight simulator to fajna gra do chilloutu, siadasz, odpalasz żeby polatać i się wyluzować. Tak po prostu, bez celu, czysty fun. 

Kiedy to wyjdzie na xsx? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Kiedy to wyjdzie na xsx? 

lato 2021

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Akurat Flight simulator to fajna gra do chilloutu, siadasz, odpalasz żeby polatać i się wyluzować. Tak po prostu, bez celu, czysty fun. 

Kiedy to wyjdzie na xsx? 

Tak po prostu bez celu to wy kupiliście XSX :D

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Tak po prostu bez celu to wy kupiliście XSX :D

Poważnie pomyśl o zakupie xsx i Flight sima, można się najebać i podziwiać widoczki. Idealna gra dla nałogowca. 

Opublikowano

Flight Simulator powinien być na historii lotnictwa by pokazać jak wyglądały loty Polska-UK 

Konsola + OLED też tańsze od ostatnich biletów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.