Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
29 minut temu, C1REX napisał:

Średnia rozdziałka w Gears 5 = 1728p. Szkoda, że takie gówno rozmazane, bo dla niewtajemniczonego gra wygląda ładnie.

Pewnie w PS now to dojrzałeś? Kiepski tryhard cirex, dzisiaj coś słabo idzie. 

Na czym tam odpalasz sztosiwa z now? HD ready powinno, stykać. Lag 200 ms też wporzo, co? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Przecież pisałeś, że df to chuj nie fachowcy. 

A zapomniałem jesteś ekspert od nawalanek. To pewnie ty jesteś Ryan hart tylko tutaj wpadasz pogadać z plebsem i przekazać mądrości z Daily mirror. 

BTW nie ma tam jakiegoś światowego spisku do ujawnienia? 

Może dzisiaj szczepią w lewą rękę zamiast w prawą bo reptajlianie im kazali. 100% pewne info. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
47 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Od samego rana beka z klapow, gorsza konsola, 40% mniej pixeli, 40% niższe IQ, dojenie frajerów i this is waiting xD.

Ja sobie rozpocząłem przygodę z Ori, wujek z Brazylii polecił mi Ultimate dodatek to Horizon 4 i pogrywam sobie w dodatek do najlepiej wyglądającej gry dostępnej na konsoli czyli Gears 5.

Tyle wygrać, klapom pozostaje 40% ale alkoholu i dmuchanie w pada, ja pierdole, dama z salonów stała się dziwką.

Ile można grać w to DLC do G5 już 2 miesiące?

Opublikowano

No jakoś Ci dlc do Spidermana nie przeszkadza od premiery xD

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

od 15.12 na rynku zapijaczony kolego

Opublikowano
5 minutes ago, lpcl said:

Przecież pisałeś, że df to chuj nie fachowcy. 

A zapomniałem jesteś ekspert od nawalanek. To pewnie ty jesteś Ryan hart tylko tutaj wpadasz pogadać z plebsem i przekazać mądrości z Daily mirror. 

BTW nie ma tam jakiegoś światowego spisku do ujawnienia? 

Może dzisiaj szczepią w lewą rękę zamiast w prawą bo reptajlianie im kazali. 100% pewne info. 

Śmieszne posty piszesz jak zostajesz zaorany :)

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

No jakoś Ci dlc do Spidermana nie przeszkadza od premiery xD

Ziomuś ja wbiłem platynę 1 grudnia w tej grze a mamy 21 stycznia ;) 

8FF6C0F2-C8DD-422A-B6D2-F1A2642E49D6.jpeg

Opublikowano

Taki wasz obraz klapy, ustalcie jedna linię obrony, bo na razie to kabaret wychodzi

tenor.gif?itemid=7531731

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Śmieszne posty piszesz jak zostajesz zaorany :)

Za cienki na to jesteś, idź sprzedawać fake newsy w hydeparku. 

Albo odpal 720p w PS now. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

od 15.12 na rynku zapijaczony kolego

Czyli na premierę konsoli nic nie dostaliście? Wtf? Myślałem ze to DLC wyszło przy premierze konsoli a tu wychodzi że jeszcze większa była bida

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

nie wiem czy wiesz Whisker ale Gearsy 5 mają taki specjalny tryb o nazwie "mulitplayer" i polega on mniej więcej na tym że pozwala on grać z innymi ludźmi z całego świata za pomocą połączenia internetowego. Ludzie bardzo go lubią i mogą grać w takie gry jak Gearsy latami po premierze.

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Wczoraj zacząłem.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Czyli na premierę konsoli nic nie dostaliście? Wtf? Myślałem ze to DLC wyszło przy premierze konsoli a tu wychodzi że jeszcze większa była bida

Najebany byłeś pewnie to zapomniałeś. Co zrobić, jakbym grał na psszrocie ver 5 to też piłbym, żeby zapomnieć. 

Co teraz? Hitman się nie liczy, my im jeszcze pokażemy. Tak 1440p, kolejna generacja przejebana. A miało być tak pięknie. Dirt i valhalla. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Zaraz Mediu 60 na meta i temat można zamknąć do premiery Halo, bo zieloni zaczną przekraczać granice smaku w obrażaniu, tak posinieją ze złości.

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Zaraz Mediu 60 na meta i temat można zamknąć do premiery Halo, bo zieloni zaczną przekraczać granice smaku w obrażaniu, tak posinieją ze złości.

Jak chcesz zobaczyć pato to sprawdź wpisy schabka, piękny język z rynsztoka. Nie widziałem, żeby jakiś bot tak się upodlił, jednak wyższa kultura gamingu zobowiązuje. Spokojnie doczekasz się tego destructiona. A potem co? Ratchet i czekanie na cud tj. Gt7 i GoW w tym roku? 

Opublikowano
10 minut temu, Donatello1991 napisał:

A po drodze Flight Simulator, kolejna najpiękniejsza gra tylko na konsoli Xboxa, urlop w pięknym ciepłym zakątku świata w okresie pandemii? Tylko z Xboxem <3

Opublikowano
3 minutes ago, eX4cT_PL said:

A po drodze Flight Simulator, kolejna najpiękniejsza gra

:Coolface:

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A po drodze Flight Simulator, kolejna najpiękniejsza gra tylko na konsoli Xboxa, urlop w pięknym ciepłym zakątku świata w okresie pandemii? Tylko z Xboxem <3

Akurat Flight simulator to fajna gra do chilloutu, siadasz, odpalasz żeby polatać i się wyluzować. Tak po prostu, bez celu, czysty fun. 

Kiedy to wyjdzie na xsx? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Kiedy to wyjdzie na xsx? 

lato 2021

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Akurat Flight simulator to fajna gra do chilloutu, siadasz, odpalasz żeby polatać i się wyluzować. Tak po prostu, bez celu, czysty fun. 

Kiedy to wyjdzie na xsx? 

Tak po prostu bez celu to wy kupiliście XSX :D

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Tak po prostu bez celu to wy kupiliście XSX :D

Poważnie pomyśl o zakupie xsx i Flight sima, można się najebać i podziwiać widoczki. Idealna gra dla nałogowca. 

Opublikowano

Flight Simulator powinien być na historii lotnictwa by pokazać jak wyglądały loty Polska-UK 

Konsola + OLED też tańsze od ostatnich biletów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.