Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego taki jad od nich, kilka konta, o aczikach już zapomnieli, wszystko to kombinowanie, konsola w teorii. Dlatego taki bol dupy o gry na Sonce i alkohole wykraczające 100zl za butelkę bo u nich spinanie harnasia za 2 zł i to na spółkę 

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jeden odklejony, drugi najebany i myślą, że użytkownicy Xboxa mają po kilka kont, żeby sobie abonament nabijać. Panowie to nie Playstation, gdzie użytkownicy kupują konta na 14 dni plusa na Allegro, które można za darmo zrobić. No ale ktoś jest jebanym frajerem, jak użytkownik playstation to i można tak robić hajs.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Jadą na zmianie regionów i nowych kontach, a potem do hymnu, że 4 zł i za darmo XD 

Największa propaganda w dziejach, mało tego niektórzy ciągle piszą że za free ogrywają, czujecie?

Opublikowano
28 minut temu, Mendrek napisał:

Jako, że poważnie zacząłem się zastanawiać, że ta generacja tak rozkręci się dobrze za 2 lata, to za radą Andrewa pomyślałem, że może pora obok PS4 przed kupnem Xboxa Series S, co by zaliczyć kilka gier z generacji PS2 wydanych na Xboxa, może Gearsy od biedy, a także nacieszyć się tym GP, wszak te 4 PLN to nie majątek... wróć! Szybko okazało się, że GP jest tylko na 3 miesiące za tę cenę. Potem już prawie 60 PLN panie kolego za miesiąc (7 bomb na rok) za tą wspaniałą smycz. Nie ukrywam, jak bulę za Netflixa 52 PLN to mi szkoda nie obejrzeć czegoś, ale czasami się tak zdarza. A jak coś wylatuje, a miałem w planach, to w ogóle lipa. A tak, wiem - jest opcja cebulacka, 4 PLN z dodawaniem nowych kont do konsoli, ale no z takich kombinatoryk wyrosłem jeszcze z czasów składek slotowych na PS3.

Mógłby być top 10 anime betrayals i Mendrek w obozie zielonych, a takie przykre kłamstewko szerzone tu przez bociarnie o GP za 4 PLN i tak jakoś zrobiło się niesmacznie. To u was boty taki klimat? Aha.

Nie no, nadal to może być spoko opcja, do momentu aż PS5 wróci do sklepów i przestanie się wyprzedawać na pniu. Choć jak mutliplatformy będą dropować 20 klatek na sekundę, to chyba prędko to się nie stanie...

A wystarczyło zajrzeć do działu cebula w xbox a nie zgrywać ćwierć inteligenta. 

Za te 7 bomb to byś miał na 3 lata gpu. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Sam pamiętam ten najazd klapów na premierę sexa, jak nie potrafili nawet przeklikać tej konwersji. Jednak te samograje robią wodę z mózgu. 

Tak cebula czyli dział rezolutnych użytkowników konsol ms. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ponad dwa lata korzystam i nabite na kolejne 3 :fsg:

Najlepsza usługa na świecie

Opublikowano

Pomyśleć że z tych milionów ludzi odkrywających gry, zakochanych w pierwszym PlayStation, po latach tak niektórym odjebało konkretnie. 

Whisker czy grając wtedy na PSX wyobraziłbys sobie że za dwie dekady będziesz pisał najebany głupoty na forum o gierkach? 

Opublikowano

Dla klapów to abstrakcja, że można tak korzystanie kupić abonament jak i gierki. Tu nawet nie jest cebula, tak korzystna konwersja abonamentów jest proponowana przez sam MS, a my tylko z takich możliwości korzystamy. No ale jak ktoś ma wyżarte od tłuszczu i alkoholu szare komórki to nic dziwnego, że postrzega to jako cebulę.

Opublikowano
33 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Jeden odklejony, drugi najebany i myślą, że użytkownicy Xboxa mają po kilka kont, żeby sobie abonament nabijać.

To wszystko przyzwyczajenia z kiedy te patałachy składały się w 5 na gierki z PS3.

Ciekawę czy na kurwę też by się w piątkę składali. :) 

Opublikowano

No wszedłem w ten temat cebuli xbox i jutro idę po skierowanie na chemioterapię :pechowiec:

Zakup jeden, konwertuj w drugi, albo trzeci tylko dni 3:1 liczone, ch*je muje siki św. Weroniki... Kurde, a myślałem że to zjawisko wymarło śmiercią naturalną, a ono się uchowało w zielonym szambie. A tak poza tym to tylko na 3 lata maks, a potem smycz zaczyna się skracać, a w tyłku zaczyna coś wibrować.

No tak średnio trochę, mityczny GP za 4 PLN okazuje się dość ściemniacki i cały ten splendor jakby okazuje się być jedynie otynkowanym grzybem na ścianie.

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ciekawę czy na kurwę też by się w piątkę składali. :) 

Niebiescy nie chodza na kurwy. Takich wygrywyów jak nibiescy porządają zajebiste i intelignetne dziewczyny/kobiety.

Boty też nie chodza na kurwy, jeszcze nie słyszałem żeby prostytutka brała 4 pln za stosunek. 

Zaznaczyłem filmik z kolejną fanka niebieskich:

VS 

Megan - żeby doodle mógł sobie zwalić:

Opublikowano
28 minut temu, Mendrek napisał:

No wszedłem w ten temat cebuli xbox i jutro idę po skierowanie na chemioterapię :pechowiec:

Zakup jeden, konwertuj w drugi, albo trzeci tylko dni 3:1 liczone, ch*je muje siki św. Weroniki... Kurde, a myślałem że to zjawisko wymarło śmiercią naturalną, a ono się uchowało w zielonym szambie. A tak poza tym to tylko na 3 lata maks, a potem smycz zaczyna się skracać, a w tyłku zaczyna coś wibrować.

No tak średnio trochę, mityczny GP za 4 PLN okazuje się dość ściemniacki i cały ten splendor jakby okazuje się być jedynie otynkowanym grzybem na ścianie.

Tak nie kupuj tego xboxa bo łepetyna ci eksploduje. Kupujesz 3 lata golda a potem robisz konwersję za 4 zeta, trudne w chuj. 

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

Tutaj rok za 233 ale nie 7 bomb. Co za menele. 

Możesz też rok. Możesz 3 miesiące. A potem założyć inne konto jak chcesz. Do wyboru do koloru. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Sól i pieprz tego tematu: niewolnicy marki którzy w życiu nie używali GP pouczają zielonych koneserów gamingu jak kupować i ładować GP :obama:

Dla takich chwil zaglądam do tego tematu, to jest tak abstrakcyjne i pokręcone, jakby pod nickami Whisker,  Mendrek czy jakis kurwa donatello (kto to w ogóle jest donatello, uchodźca z Albanii, zaginiony brat yetiego, alterkonto Leszcza?) kryli sie goście z Monthy Python.

Ech klapy, nie zmieniajcie sie nigdy, konsolowa klasa wyższa potrzebuje czasem takich zwierzaczków ktorym można  a to kij rzucić, a to za uszkiem podrapać.

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Sól i pieprz tego tematu: niewolnicy marki którzy w życiu nie używali GP pouczają zielonych koneserów gamingu jak kupować i ładować GP :obama:

Dla takich chwil zaglądam do tego tematu, to jest tak abstrakcyjne i pokręcone, jakby pod nickami Whisker,  Mendrek czy jakis kurwa donatello (kto to w ogóle jest donatello, uchodźca z Albanii, zaginiony brat yetiego, alterkonto Leszcza?) kryli sie goście z Monthy Python.

Ech klapy, nie zmieniajcie sie nigdy, konsolowa klasa wyższa potrzebuje czasem takich zwierzaczków ktorym można  a to kij rzucić, a to za uszkiem podrapać.

Nie wierzę w to co czytam. Kurwa rozmowa jak z niepełnosprawnymi intelektualnie. Myślą, że tam czary mary i modlitwę do belzebuba trzeba zrobić żeby gpu kupić. Ciemnota większa niż w średniowieczu. Tak ms was zajebie, chuj, że masz na 3 lata wykupione, to podniesie abonament, zlikwiduje konta i wprowadzi ofe. Cyrk normalnie ale co się w sumie dziwić, klapy latami tresowane, IQ, spadło do jakiś dramatycznych poziomów. Elita januszerii, nie ma co. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Whiskey pewnie pady trzyma zawinięte w folii żeby się nie zniszczyły :nosacz2:

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

Whiskey pewnie pady trzyma zawinięte w folii żeby się nie zniszczyły :nosacz2:

Te mikroprocesory już zaczęły zmieniać ludzi w małpy. 

Opublikowano

Demo RE VILLAGE - MAIDEN na PS5 startuje TERAZ, ściągamy!!!

Opublikowano

Demo RE juz na bestie w bociarscy standardowo w 2010r z forza i gearsami :banderas: znowu rozjebani jak xboxy zalegajace na polkach sklepowych

Opublikowano

Normalnie jak w polityce pisiory kontra peowcy :)

Udostępnijcie please ten dział forum dla niezarejestrowanych. 

Kurwa złapałem sie ze jak wchodzę na forum to pierwsze co to tu zaglądam :) Złoto pl internetu. Lepsze niż wykop, jebzdy, sadistiki i inne huje muje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.