Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Trzeba jednak przyznać, że GamePass nie ma w ofercie samograjów specjalnie.

Jak ktoś akurat lubi ten gatunek, to opłacanie gamepassa jest abonamentem na frustrację.

Nie każdy potrafi grać i to też jest OK :Coolface:

Ja osobiście skasowałem ps now i gamepassa, bo brak czasu całkowicie odebrał wartość tym ofertom.

:frog:

Opublikowano

Pamiętam jak w Polsce zaczynała się rozpychać Biedronka. Jakie były proroctwa ekspertów handlu? " Hurrduurr wykoszo konkurencje a potem nas zaduszo cenami, na chlib nas nie będzie stać". Czas pokazał, że konkurencja na rynku dyskontów spożywczych jest ogromna i okazała się dobra dla klientów.

Tak klapy, to [uwaga, trudne słowo] ANALOGIA do rynku gier wideo. Sony za chwilę podchwyci model biznesowy MS, albo skończy jak osiedlowy spożywczak "U Zenka" , a w ich miejsce wejdą inni, ogarnięci gracze.

Opublikowano
1 minutę temu, benito82pl napisał:

Ale mam ochotę Cie zniszyc w jakiejś gierce. Alt konta wee wypieerdal mi z oczu

Może być gears, a nie czekaj liść już nie gra. Nie ma czasu, bo cw czeka na posty. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Pizdolo De Osioł zamknij jjuż morde bo z taką słabą psychą jak u 10 latka jesteś stratą czasu w CW. Chyba że byłes pod wpływem jak pisałeś to co wyżej. 

:obama:

Słyszę potężny huk za oknem, sprawdzam, a to tylko dupa liścia eksplodowała w CW. 

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Trzeba jednak przyznać, że GamePass nie ma w ofercie samograjów specjalnie.

Jak ktoś akurat lubi ten gatunek, to opłacanie gamepassa jest abonamentem na frustrację.

Nie każdy potrafi grać i to też jest OK :Coolface:

Ja osobiście skasowałem ps now i gamepassa, bo brak czasu całkowicie odebrał wartość tym ofertom.

:frog:

Nie dziwię się jak napierdala się cały dzień durne posty to brak czasu na gierki. Gracz z pasją, to widać. 

Opublikowano

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

:obama:

Słyszę potężny huk za oknem, sprawdzam, a to tylko dupa liścia eksplodowała w CW. 

Raczej eksplodowała bomba pogardy. :)

Opublikowano
1 minutę temu, benito82pl napisał:

Ale mam ochotę Cie zniszyc w jakiejś gierce. Alt konta wee wypieerdal mi z oczu

Uuuuuuuuuuuuuu mamy tutaj hardkorowego gracza. Najeb mi w starym tekkenie w usludze za 700zl rocznie zebym sie poczul jak szmata po gangbangu czyli inaczej uzytkownik xsmiecia :rotfl::rotfl::rotfl:

KURWA CO ZA LUDZIE XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Może być gears, a nie czekaj liść już nie gra. Nie ma czasu, bo cw czeka na posty. 

To do knura ulanego schabka było. Liscia to ja jako tako szanuje.

Edytowane przez benito82pl

Opublikowano

Niech ktoś wyda na Sonkę "Console Wars Simulator". Wtedy klapy będą sobie mogły ustawić poziom "Very Easy" i może chociaż raz wygrają w tym temacie. 

Za taką grę warto dać 349 zł :reggie:

Opublikowano
Just now, lpcl said:

Nie dziwię się jak napierdala się cały dzień durne posty to brak czasu na gierki. Gracz z pasją, to widać. 

Ponad miesiąc już w nic nie zagrałem.

NIC. ZERO.

Nie wiem, czy jeszcze graczem mogę się nazwać :frog:

Opublikowano
Teraz, benito82pl napisał:

To do knura ulanego ścianka było. Liscia to ja jako tako szanuje.

Spoko za szybko posty wpadają. 

Opublikowano

Już psycha siada niektórym XD

Kombinują, próbują, a nawet usprawiedliwiają podwyżki gier za 3 i pół bomby. 

5 minut temu, LiŚciu napisał:

Wogóle niezła to BOGATA korporacja, ten MS. W jeden dzień wjebali podwyżke o 100% żeby po chwili się z tego wycofać. Ja jebie - takim debilom to bym nie dał dywanów wytrzepać.

To już w ogóle najlepsze XDD

Najlepiej to być kurwą i suką jakiejś korporacji jak do sony i nie mieć nic do gadania tylko bulić kosmosy, które nie są tyle warte.

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Ponad miesiąc już w nic nie zagrałem.

NIC. ZERO.

Nie wiem, czy jeszcze graczem mogę się nazwać :frog:

Czyli teraz taki Mickiewicz, pasjonat pisania, przyszły laureat nagrody Nobla w kategorii literatura. 

Opublikowano

Kurwa Xczopki na serio myślą, że wpłynęli na decyzję MS haha. Korpo was wydyma i nawet nie będziecie wiedzieli kiedy. Kto normalny daje podwyżkę i zaraz usuwa XD 

Manipluacją pełną gębą. 

Opublikowano
Just now, lpcl said:

Czyli teraz taki Mickiewicz, pasjonat pisania, przyszły laureat nagrody Nobla w kategorii literatura. 

Tak. Staję się graczem teoretykiem. :whyyy:

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Kurwa Xczopki na serio myślą, że wpłynęli na decyzję MS haha. Korpo was wydyma i nawet nie będziecie wiedzieli kiedy. Kto normalny daje podwyżkę i zaraz usuwa XD 

Manipluacją pełną gębą. 

Dobra pizza przestań bredzić, bo teraz to już sam zaprzeczas sobie. Jakie fikoły, ja prdl. 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Manipluacją pełną gębą. 

Boty przynajmniej mają podstawy myśleć, że MS słucha graczy. Sony tymczasem rucha w dupę klapów, że te aż piszczą i nic sobie z tego nie robi. Zupełnie jak Samuel L. Jackson w "Nienawistnej 8" podczas wiadomej sceny :)

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tej, szkrabek, jak tam twój godrizon za 15 zł, co? XDDDDD Nie dla psa, dla pana to, bo ty to sobie możesz co najwyżej w dirta bączki pokręcić.

image.thumb.png.7665b9d4d0435ae8ed65db8310beed9e.png

image.png.510349b3555a066513d7b0280cc5822b.png

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Boty zawracaja gitare ludziom w sobote o 12stej zeby miec jakis argument na forum o gierkach XDDDDDD Ty wez tam dopytaj czy gosc dodaje gratisowo korek analny zeby cie juz spencer wiecej w dupe nie ruchal

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Boty zawracaja gitare ludziom w sobote o 12stej zeby miec jakis argument na forum o gierkach XDDDDDD Ty wez tam dopytaj czy gosc dodaje gratisowo korek analny zeby cie juz spencer wiecej w dupe nie ruchal

Może durnia przerasta napisanie dwóch kilku słów i zwrotów grzecznościowych, ale dla reszty to nic trudnego.

Z resztą i tak poszedł raport za nielegalną sprzedaż kont. Nikt nie będzie okradał mego chlebodawcy. :cool: 

Opublikowano

@schabek nie bądź cipa i po prostu weź na klatę samozaoranie. Każdy to przechodzi w tym temacie.

Dla najlepszych jest nawet platyna. lpcl już ma.

Opublikowano
5 minut temu, C1REX napisał:

@schabek nie bądź cipa i po prostu weź na klatę samozaoranie. Każdy to przechodzi w tym temacie.

Dla najlepszych jest nawet platyna. lpcl już ma.

Rozalia cię dojedzie ciurex.

Opublikowano

cena za golda wzrosła, macie tu klapy dobry argument

comment_O5vLBp4mjkR2Gy27dMSWAI5n8LCY6OWd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.