Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

W UK też od dnia premiery nie ma konsoli. SCHABEK rozmawiamy o normalnych sklepach a nie januszach z allegro, którzy wystawiają konsole +500 zł drożej, albo A jakieś bundle z Valhalla za 2999 zł 

Screenshot_20210123_153152.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Andrew21 napisał:

fanów gier których nie stać na dobry komputer do grania.

O zobacz, to tak samo z graczami plejstejszyn.

Opublikowano

Zawsze mnie śmieszą ci domorosły analitycy w stylu Andrzeja którzy odwiedzają lokalne supermarkety licząc ile jest xboxow na palecie udawdniajac w ten sposób że Xboxy zalegają na półkach.

Gdy tymczasem dane z zachodnich rynków wskazują na to, iż  zarówno Sony jak i Microsoft sprzedają wszystko na pniu, ile tylko są w stanie wyprodukować i przewiduje się że sytuacja ustabilizuje się dopiero na wiosnę, najprawdopodobniej w kwietniu. 

W ogóle sam brak dostępności to raczej coś za co należy krytykować Sony i Microsoft, bo oznacza to że wielu ludzi którzy chciałoby kupić konsole nie mogą tego zrobic i skazywani są na łaskę scalperow

Opublikowano

Smieszny to jest ms ktory zafundowal sobid marketingowy strzal w glowe na wlasne zyczynie.

Opublikowano

A co jeśli to była celowa zagrywka żeby zrobić szum :xboss:

Opublikowano
13 minut temu, aph napisał:

Smieszny to jest ms ktory zafundowal sobid marketingowy strzal w glowe na wlasne zyczynie.

Chyba strzał w dupy klapów. Wczoraj z kutasinami w łapach już się branzlowaliście jak to zajebiście, że ms dojebał botom. Dzisiaj znowu płacz i granie w dirta i spidermona po raz 50ty.

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
22 minuty temu, ASX napisał:

Zawsze mnie śmieszą ci domorosły analitycy w stylu Andrzeja którzy odwiedzają lokalne supermarkety licząc ile jest xboxow na palecie udawdniajac w ten sposób że Xboxy zalegają na półkach.

Gdy tymczasem dane z zachodnich rynków wskazują na to, iż  zarówno Sony jak i Microsoft sprzedają wszystko na pniu, ile tylko są w stanie wyprodukować i przewiduje się że sytuacja ustabilizuje się dopiero na wiosnę, najprawdopodobniej w kwietniu. 

W ogóle sam brak dostępności to raczej coś za co należy krytykować Sony i Microsoft, bo oznacza to że wielu ludzi którzy chciałoby kupić konsole nie mogą tego zrobic i skazywani są na łaskę scalperow

Ja jebie. To w takim razie chyba dzisiaj wykupie wszystko z półek w Polsce i pojadę na zachód opierdalac xboxy z 10 krotna przebitka. Uzbieram w ten sposób na lobotomię dla Ciebie i Twoich kolegów. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Ja jebie. To w takim razie chyba dzisiaj wykupie wszystko z półek w Polsce i pojadę na zachód opierdalac xboxy z 10 krotna przebitka. Uzbieram w ten sposób na lobotomię dla Ciebie i Twoich kolegów. 

Szerokiej drogi :)

Opublikowano

Jednak małe community xboxa liczy się bardziej niż te 111 mln klapów, co tylko pokazuje jak można was jebać i chuja możecie, wyciągajcie 4 bomby i otwierajcie szeroko paszcze. 

1 minutę temu, ASX napisał:

Szerokiej drogi :)

Liść znowu janusz biznesu jak z tymi ekranami do oledów. 

Opublikowano

Po prostu pierdolenie o braku dostępności xboxa, nic więcej. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Po prostu pierdolenie o braku dostępności xboxa, nic więcej. 

Wiem nabijam się przecież. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

No ale boli dupsko co, klapie? :) W Polin Xbox to perły przed (nomen omen) wieprze - nie docenią, ale w cywilizowanym świecie ludzie biorą, bo to produkt P R E M I U M. Bez eksów, bez nostalgii, a i tak kupią. MAGIA. 

Opublikowano

Mogę potwierdzić, że Xboksa do dziś w UK normalnie nie da się kupić.

Pudełko ps5 raz widziałem w CEX, ale Xboksa jeszcze nie. Amazon sprawdzam regularnie.

Opublikowano

Po co temu bezkręgowcowi odpowiadasz? On nawet nie ma XSS już nie mówiąc o XsX a smyczpassa kupuje tylko na miesiąc żeby na wyścig giereczke ograć. Gorszy sort od tych co po przejściu gre sprzedają na pchlim targu. Czaisz - opłacic 50 PLN i 30 dni siedzisz non stop przy konsoli zeby jak najwięcej kontentu ograć. Upodlenie niewiarygodne. 

Opublikowano

Ale Ci poziom spadł. Jak liść na jesień. :frog:

Nie mam next gena, bo to prawie nierealne w UK, a jednocześnie mam w miarę dobrego PC.

Dodatkowo hype na GamePass i Ps Now mi opadł, bo nie lubię grać na wypożyczonych na czas grach. Oba abo skasowałem, a na początku byłem zachwycony.

Prawie 100% moich gier to cyfrówki. (ps4 i PC)

Tak jak pisałem wcześniej: kasa na wygnajewie nie jest problemem. CZAS jest mega wyzwaniem.

Opublikowano
39 minut temu, Andrew21 napisał:

Sprzedaż xboxa to 50% USA i 20% UK. Dlatego PS5 sprzeda się 4 razy lepiej od nowego xboxa.

Dlatego usługa pokroju Game Pass dopiero na PS6 :kaz: 

Opublikowano

Lubię jak xbox przegrywa, bo mój portfel jest cięższy :xboss:

Opublikowano

Ja w ogóle życzę wam, żeby Sonka stała się drugim Apple. XD

Nowa konsola bez pada, albo kabli to, by było coś :dafuq:

Opublikowano

Dziękujemy ale niech Sonka zostanie Sonką. Wspaniałe gry, super ludzie. Tak jak być powinno. 

Dobrze że to forum jeszcze potrafi docenić dobre gry które są wydawane tylko na Sony PlayStation - co jest swego rodzaju złe bo nie wszyscy mogą doświadczyć tak wspaniałych tytułów.

Siedzę tutaj już 15 rok i wiem dlaczego. 

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Niestety, strony typu Allegro są poblokowane i nie można sprzedawać nawet używanych Xboxow czy PS5.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.