Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

bc7UAIk.png

33 bomby za taką kurwe jebaną z lgbt 2 i cyberpunkiem w 900p :dynia:  

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

chujowa konsola, chujowy pad, chujowe gry, chujowy sklep, chujowa cena, wszystko pasuje

Opublikowano

u krula Spencera za ten hajs to bym miał SeXiaka, gpu na 5 lat i jeszcze by mi zostało kilka groszy w kiermanie żeby dołożyć Pupciowi jakby jednak mu się znudziło oddawać starym niemkom w Kołobrzegu żeby mieć next gena :) 

Opublikowano

az tak bardzo nie slychac na sluchwakach :obama: oj bedzie powtorka jak z jambo jetem 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Przykład świetnego exa na Xśmiecia:

Cytat

To pierwsza gra na Xboxie jaką bez skrupułów wykasowałem z dysku. Jak tak wyglądają te walking simy to ja nie chcę.

Co za banały zaczynamy z jakimś kluczykiem dołączonym do zdjęcia i co podplynieciu do wyspy wysiadamy i jest pod palmą stolik ze szkatułką k otwieramy od razu kluczykiem. Już jebać to grałem ze 4h i nic mnie nie zainteresowało a to chyba o fabułę chodzi w takich grach tak? Technicznie kupsztal pewnie wzięli kasę od Phila i mieli wyjebane bo i tak gra już sprzedana. Jezu oby to medium nie było takie nudne ale jednak to horror a horrorów walking simów trochę skończyłem i jakoś ciekawiły mnie bardziej.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NO ALE ALE ALE MOŻE NA NASTĘPNEJ GENERACJI SIĘ JUŻ UDA!!!!111

Opublikowano
15 minut temu, maciucha napisał:

bc7UAIk.png

To bundle pt. "Największe rozczarowania 2020 r."

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Przykład świetnego exa

Skoro to jest dla ciebie świetna gra, to winszuję gustu.

Opublikowano
17 minut temu, maciucha napisał:

Teraz, ASX napisał:

To bundle pt. "Największe rozczarowania 2020 r."

I wszystko sprzedane w ciągu 5 minut.

A Xboxy? Leżą w kartonach przy bateriach i coli w mediaku, jedynie obsługa się o nie potyka.

Dominacja jak za czasów PS2. :banderas:

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

I wszystko sprzedane w ciągu 5 minut.

A Xboxy? Leżą w kartonach przy bateriach i coli w mediaku, jedynie obsługa się o nie potyka.

nk da filmik pingera w którym ten opowiada o startowym line upie ps2 żeby wyjaśnić tego niebieskiego oszołoma

Opublikowano

Rozi zaraz będzie się pałował, że może kupić cyber shadow za 2 bomby na switch (jak czezki ma za 220 to jeszcze lepiej), a normalni ludzie zagrają w gamepassie :xboss:

Opublikowano

Ja nie trawię jRPG to nie gram w Persone a potem wyzywam, że gówno. Walking sim nie jest gatunkiem dla każdego.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

*w niektórych

**głównie powystawowe

***tylko w Polsce

d0m1nAcJ@ j@|< zA p$2

Z resztą, skupują to głównie janusze żeby potem wystawiać na OLX/Allegro.

D O M I N A C J A w kraju cebuli :pawel: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

4v7xuv.jpg

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Rozi zaraz będzie się pałował, że może kupić cyber shadow za 2 bomby na switch (jak czezki ma za 220 to jeszcze lepiej), a normalni ludzie zagrają w gamepassie :xboss:

Ah ta magia naklejek, one są najważniejsze!

image.png.0d177fd4b6ed76953fdb7d86264ec681.png

Opublikowano

Gierki na starcie ps2? tylko tekken tag..no i moze doa2 xD

Opublikowano

Zawsze się zastanawiałem co się robi z takimi naklejkami? Nakleja na podręcznik od historii? 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Polecam Shadows of the Damned. Dużo duszy, dużo dzbanków i da się zrobić platynę na jednym savie.

Nowa generacja trwa 3 miesiąc a Pawelek poleca. Niezła ta nowa generacja u botów. XD 

Opublikowano
1 minutę temu, maciucha napisał:

Zawsze się zastanawiałem co się robi z takimi naklejkami? Nakleja na podręcznik od historii? 

ja bym sobie półki w magazynie pooklejał

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

*Z resztą, skupują to głównie janusze żeby potem wystawiać na OLX/Allegro.

D O M I N A C J A w kraju cebuli :pawel: 

No - ludzie przepłacają za tą konsole strasznie, dla porównanania jak wystawiłem Xbox Series X 150 zł taniej niż w sklepie, to nikt nawet wiadomości nie napisał.

Smutny obraz kolejnej generacji u zielonych.

Opublikowano

wyobraziłem sobie jak roziego zwalniają z magazynu, a on mówi ok tylko jeszcze chwileczkę, po czym idzie ze szpachelką do wózka widłowego i próbuje odklejać naklejki z Mario i Bowserem z deski rozdzielczej

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

No - ludzie przepłacają za tą konsole strasznie, dla porównanania jak wystawiłem Xbox Series X 150 zł taniej niż w sklepie, to nikt nawet wiadomości nie napisał.

Smutny obraz kolejnej generacji u zielonych.

Trzeba było wystawić jako vaporizer

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Trzeba było wystawić jako vaporizer

albo jako ps5

te niebieskie tłumoki w życiu by się nie kapnęły XD fifa działa? działa :nosacz:

Opublikowano
6 minut temu, maciucha napisał:

do wózka widłowego

Wydaje mi się, że jedyny sprzęt do którego mógł przyklejać naklejki i na który Rozi miał uprawnienia podczas pracy w magazynie, to deska z klipem do przypinania WZ-ek :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.