Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

A może to nie wycie tylko śmiech z frajera który dał dach nad glową takiemu bublowi za 33 bomby? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ustawki na forum? donatello to by pewnie chciał zapasy z chłopakami uprawiać

14-149452_pepe-wink-hd-png-download.png

o zobaczcie, jeszcze jeden rodzynek

Cytat

W końcu człowiek uczy się na błędach, nieprawdaż? Zaryzykuje, nie bede specjnie zostawiał konsoli w standbaju (która głośniej chodzi jak po włączeniu) żeby pada podładować.

Heheh baterie

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

No ale pewnie tylko w kisielu. 

Opublikowano

Powiem tak - avka zmieniłem wlasnie dlatego że się co niektorym klapom chyba zbyt dobrze kojarzył i pisali mi wczoraj na pw bardzo dziwne rzeczy, jak na takich twardzieli chętnych do bitki. :)

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Opublikowano
12 minut temu, Shago napisał:

Kupić konsolę po miesiącach oczekiwania, bądź wydania miliona monet by dostać bubla, a na koniec otrzymać fucka od $ony.

Brzmi jak dowolna konsola Sony po odejściu Kutaragiego.

8 minut temu, Czoperrr napisał:

PS5 - wyje bo to nie kawałek plastiku tylko istota z duszą

Wyje jak każda rozuma istota patrząca na ten kraj.

Opublikowano

Zrobiłem zamieszanie i muszę sprostować.

Don - bardzo źle się wyraziłem. "Chuja w dupę" jest bardzo brzydkie i faktycznie nie dało się mojej intencji poprawnie odebrać.

Chciałem Ci po prostu dobrze życzyć. Dobrego seksu. Takiego po randce, kinie, kolacji i dobrych lubrykantach. Jakościowego penisa w odpowiednich romatycznych warunkach.

Także przepraszam Cię za zamieszanie.

Dodam jeszcze, że bardzo szanuję Twoją postawę i odwagę wyjścia z szafy.

Szkoda, że reszta fanów sony nie ma na tyle silnego charakteru by też wykazać się szczerością do samych siebie.

Mimo wszystko im też życzę dużego penisa. Może nabiorą odwagi.

:Coolface:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Podsumujmy

Klapy piją, są nerwowe i chcą się bić bo:

- nie maja gier

- ceny gier

- ich konsola jest popsuta po wyjęciu z pudelka

- trzeba siedzieć przy niej na kablu jak pies przy budzie

- serwis nie istnieje, a jak się juz komuś uda wysłać to i tak nie naprawiają.

- chcesz konsole? to kup sobie za 2x wyższa cene na OLX

- psujące się pady

- stylistycznie pasuje tylko do nawilżacza powietrza.

- występuje tylko w kolorze który był modny 10 lat temu a dla Polskiego użytkownika przywołuje taniość i tandetę bo biały jest najtańszym kolorze w palecie barw.

- brak wsparcia dla rozdzielczości 1440p

- middle gen

- gimbazowe community

- brak VRR

- wzbudza politowanie osób postronnych które patrzą na jej wielkość bo jak powszechnie wiadomo, duze rzeczy kupują sobie osoby niedowartościowane by sobie wmówić ze są cool.

- podsłuch w padzie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mi jako fanowi PlayStation, Sony ze swoją polityką i tworem zwanym PS5 mocno obrzydziło markę i nie wiem co by musiało wyjść na tą konsolę żebym ją kupił. Chyba tylko Silent Hill remake :pawel:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

U mnie podobnie, bylem wierny Ps od PSXa, ale trzeba być ślepym i głupim żeby akceptować to co robi teraz Sony.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja tam czekam na slimkę, ewentualnie fata z nowymi kondesatorami :kaz:

Opublikowano

Czasem to są drobiazgi.

Np. miałem dużo gier na ”wishlist" na ps store gdzie czekały na promocję.

Sony to widać przeszkadzało i wywalili.

Przestałem kupować gry na ps store od tego czasu. Tzn. czasem coś tam kupię, ale wcześniej miałem tam kilkadziesiąt gier. Teraz tylko składankę kunio kun z Pegasusa sobie sprawdzam, bo 30 funa za takie retro to trochę przegięcie.

Opublikowano
20 minut temu, eX4cT_PL napisał:

występuje tylko w kolorze który był modny 10 lat temu a dla Polskiego użytkownika przywołuje taniość i tandetę bo biały jest najtańszym kolorze w palecie barw.

Dziwne ze trzeba doplacac do bialego koloru np w samochodach. 

A podstawowym najtanszym jest szary. 

https://www.google.com/amp/s/moto.pl/MotoPL/7,88389,25072451,ten-kolor-samochodu-polacy-wybieraja-najczesciej-az-27-wybiera.amp

W 2020 podobnie. 

Chyba ze zatrzymales sie w latach 2010 :). To wtedy rozumie. 

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Ja tam czekam na slimkę, ewentualnie fata z nowymi kondesatorami :kaz:

Robiłem podobnie i czekałem na kolejne rewizje z ps4 - dostałem mini myśliwiec.
Pfff...co będzie z tymi plejkami jak pojawia sie gry które będą tą konsole bardziej męczyć xD

Opublikowano

jeszcze apropo tej dominacji jak za czasów ps2, już 6 lat temu pan ping wam wszystko wyjaśnił niebieskie śmiecie, ale teraz sytuacja jeszcze gorsza więc wklejam dla przypomnienia

Opublikowano

Znając Sony to te najstarsze modele ps5, te wielkie i bzyczące i tak będą najbardziej wartościowe, bo jeszcze ze wsteczną. Nowe i tańsze już bez - klasycznie.

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

A tymczasem TLOU2 pobija rekord Wiedźmina 3 w ilości nagród. Chciałbym doczekać kiedy jakiś ex od MS osiągnie taki sukces. 

Po co? I tak byś nie zagrał. 

Opublikowano
Just now, Donatello1991 said:

Chciałbym doczekać kiedy jakiś ex od MS osiągnie taki sukces. 

Mam nadzieję, że nigdy :frog:

Opublikowano

Cipex jak się bawi :obama:

Opublikowano

Ta w ogóle to już po jutrze wielka weryfikacja Medium, ale będzie zianie. Pewnie większość xczopków myśli, że tam coop będzie kanapowy, bo ekran podzielony XD

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ta w ogóle to już po jutrze wielka weryfikacja Medium, ale będzie zianie. Pewnie większość xczopków myśli, że tam coop będzie kanapowy, bo ekran podzielony XD

Nie wiem jak gierka ale samo intro miało lepszy klimat niż te wszystkie cinematiki od Sony. 

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ja wiem, że dla Was średniaki to potencjalne hity, ale Medium jeszcze nie wychodzi na PS5.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.