Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

U pawelka jak zwykle czytanie ze zrozumieniem na poziomie zlotym. 

Inch - dziękujemy MS za to co dla nas robi. To gdzie ten The Evil Within w GP?????!!!! 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mocny Xbox wyjdzie tylko na dobre klapom, będzie szansa ze im gry potanieją, ale będą latać po forum i pisać jakie Sony dobre xD.

Opublikowano
26 minut temu, 20inchDT napisał:

Gracze playstation powinni całować Spencera i spółkę po stópkach, bo będą mogli zagrać w te wszystkie sztosiwa na swoich potężnych pc.

*laptopie z elektromarketu ledwo ciągnącego starocie w 720p

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Został jeden dzień i weryfikacja. Więcej dzisiaj mi się nie chce z xczopkami pisać. Siły na jutro trzeba zebrać.

Tylko rozwolnienia nie dostań od tego czekania i zaciskania zębów na niepowodzenie medium, co za chory łeb ja prdl. 

Opublikowano

Co ja czytam o potedze xboxa XD jak juz nasi wybitni forumowi maklerzy inch i wezyr podbija wall street to powinni zaczac opowiadac w dzien dobry tvn ze

Bill Gates to tak naprawde zbil fortune na xkurwiarzu zajebanym

Opublikowano
26 minut temu, lpcl napisał:

Ja na miejscu decyzyjnych w ms też dowaliłbym z ceną do 360 zeta bo w ten sposób jeszcze większy powód do wejścia w gpu, a jak konkurencja w to poszła to nawet nie specjalnie trzeba się teraz tłumaczyć. 

Gierki za 3 i pol bomby to juz nie problem dla zgnilo zielonych :rotfl:

Opublikowano
24 minutes ago, Donatello1991 said:

Więcej dzisiaj mi się nie chce z xczopkami pisać. 

Don - Nie chce mi się z Wami pisać

forumek - Ale to Ty do nas piszesz

Don - Spierdalaj. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Mają nadzieję na wzajemne łechatnie się w dzyndzelek, jeżeli gra okaże się średniakiem :). A posiadacze Xboxa ograją to z ciekawości i nie oczekują niczego więcej.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

A ja sobie ściągnąłem żeby zobaczyć Krakow w grze, to wszystko.

Opublikowano
27 minutes ago, Czoperrr said:

Widzę, że klapy bardziej wyczekują premiery The Medium niż posiadacze Xboxa.

Bo jedni mają za dużo gier i za mało czasu każdą grą się przejmować, a inni tego czasu mają za dużo.

Opublikowano

Jeśli klapy myślą, że Medium to takie uncharted to od razu wiadomo, że to nie gra dla takich gierkowych januszy. Na razie to z tego co słyszałem to gierka ma zajebistą muzę i całkiem gęsty i niepokojący klimat. I tak wygląda to lepiej niż przeciętna gierka bloobera. 

Ale chuj bo nie dostanie 100 nonamowych nagród, które sobie w dupe można wsadzić (i pewnie niektórzy nawet je tam ku swojej uciesze pakują, przez przyzwoitość nie użyję ksyw). 

Tak jakby się przyjrzeć tym tzw. nagrodom to pewnie okazałoby się, że lezby dostały też jakieś nagrody za multi.

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Fajnie ze cipex siedzi u botów. Taki pasujący tam do nich jest. :)

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Fajnie ze cipex siedzi u botów. Taki pasujący tam do nich jest. :)

Nie obrażaj bydlaku naszej maskotki. 

Tak na, serio to co by nie pisać to cirex ma dużo ironii, której brakuje tutaj klapom. Wielu potrafi tylko używać jakiś rynsztokowych odzywek spod celi. 

Opublikowano
9 minut temu, lpcl napisał:

Nie obrażaj bydlaku naszej maskotki. 

Tak na, serio to co by nie pisać to cirex ma dużo ironii, której brakuje tutaj klapom. Wielu potrafi tylko używać jakiś rynsztokowych odzywek spod celi. 

Ale przede wszystkim cirex jest trollem, jak boty. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale przede wszystkim cirex jest trollem, jak boty. 

Widzę, że jednak, jakaś uraza tutaj jest, rozumiem, że na czarnej liście się znalazł zaraz obok incha oraz Pawła. 

Opublikowano

Nie, broń boze, incha bardzo lubię! 

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie, broń boze, incha bardzo lubię! 

Jeszcze niedawno chciałeś go ganiać z lancerem po livie. 

Opublikowano

Ja wczoraj Xboxa odłączyłem i zapakowałem w oryginalne pudełko. Nie ma co Microsoft probował a wyszło jak zwykle. Może za rok będzie po co odpakować... Gamepass doładowany ale to na pc mi przejdzie chyba.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał:

Ja wczoraj Xboxa odłączyłem i zapakowałem w oryginalne pudełko. Nie ma co Microsoft probował a wyszło jak zwykle. Może za rok będzie po co odpakować... Gamepass doładowany ale to na pc mi przejdzie chyba.

To może zmień nicka pls, źle się kojarzy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.