Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Piekny czas kiedy my nahajpowani dostalismy next gena a xkurwiarze musieli zaczac organizowac pielgrzymki do kutasa gatesa zeby w ms dowiedzieli sie co to jest ta plamka na mapie miedzy rosja a niemcami :) tak szanuja swoich sekciarzy

A kiedy juz wypuscili tego obrzydliwca zajebanego i w PL? To byl dopiero poczatek najwiekszej beki i dominacji w historii branzy

685FBC99-1D78-4CB7-B317-3B4DB55DEDF8.jpeg.fcb3e7766c666445ebf86295673beef4.jpeg

Opublikowano

2021 i nie znać angielskiego? Chowałbym się ze wstydu gdybym tak miał.

Opublikowano

Sorry za offtop ale tu szybciej dostane info:

Czy jest taka możliwość żeby gamertag zniknął bo został zastąpiony innym? Nie mogę jednego GT znaleźć który utworzyłem po powrocie x360 z serwisu(RROD) a chciałem tym GT przyjebać pawełkowi z zadupia w głowę i kurde nie mogę go znaleźć, chociaż wpisuje właściwy (mam go nawet zapisanego na identyfikatorze z xbox fund day z mikołajek).

Kilka lat później na xone utworzyłem nowy ale chyba użyłem maila z poprzedniego gt i mogło się okazać że tamten zniknał bo mail był ten sam użyty?

Albo może macie jakiś inny sposób żeby znaleźć (jakaś stronka?) bo ta strona xboxgamertag.com nie znajduje. 

Opublikowano

To chyba klapy. Jedyne skomlenie jakie widzę to Twoje, żeby ktoś Ci na posta odpowiedział.

Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ta, lał na polskich xczopków, dalej brak napisów pl w większości gier, a ci i tak do miecza.

Polonizacja gier konsolowych to efekt każualizacji branżuni.

Liściu, naprawdę nie musisz się starać. Niewystarczająco Cię już w tym temacie ośmieszyłeś?

Opublikowano

Dla Ciebie się postaram z nieskrywaną przyjemnością.

To będzie kolejna Twoja teoria która upadnie, jak u większości teoretyków:) 

Uwielbiam takie klasyki. 

Opublikowano

Dla nas CW to zabawa.

Dla liścia CW to MISJA!

:xboss:

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niewystarczająco Cię już w tym temacie ośmieszyłeś?

Ty go chyba nie widziałeś w temacie tlou2 co tam wyrabiał Listek. 

Opublikowano
10 godzin temu, 20inchDT napisał:

To smuteczek, ale nie wszysykie studia mogą odnosić sukcesy jak bloober team.

Trzeba było zrobić dobrą grę :dunno:

No rzeczywiście. Tak bardzo słabo się to sprzedało że trzeba zamykać studio od razu... Ile tego poszło 7 mln? Liczba nieosiągalna przez gry na zielonym szambie.

Ta gra to jeden z większych sukcesów mijającej generacji jeśli chodzi o nowe IP.

Opublikowano

Liścia to już demencja dopada na starość, niedługo żona będzie mu pomagała włączyć konsole. Dobrze, że na pierdostacji gry same się przechodzą to chłop jeszcze parę lat sobie "pogra" dopóki mózg zupełnie nie zwiotczeje. 

Opublikowano
5 minut temu, Jakim napisał:

No rzeczywiście. Tak bardzo słabo się to sprzedało że trzeba zamykać studio od razu... Ile tego poszło 7 mln? Liczba nieosiągalna przez gry na zielonym szambie.

Ta gra to jeden z większych sukcesów mijającej generacji jeśli chodzi o nowe IP.

Określenie nowe IP nigdy nie przestaj bawić, bo paradoksalnie tych "nowych IP" było u Sony tak wiele, a nigdy nie wydawały sie tak bliźniaczo podobne do gier Ubisoftu. :) 

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

masz jakieś źródło tych rewelacji? 

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

masz jakieś źródło tych rewelacji? 

Źródło w cw? Pan raczy żartować. 

Opublikowano

Nie no jeżeli ktoś posługuje się twardymi danymi i piszę że days gone sprzedało się w 7 milionach i to wiecej niż jakakolwiek gra na xboxie to liczę na to że skądś wziął te dane.

Opublikowano

Przewiduje, że odpowiedź będzie: "Nie umiesz szukać w google? Poszukaj sam." ;) 

Opublikowano

Pewnie @Jakimprzeczytał, że Days Gone ma 7 milionów GRACZY (co i tak jest jedynie przypuszczeniem) i połączył to ze sprzedanymi kopiami. Idąc tym tokiem rozumowania Sea of Thieves miało oficjalnie 15 milionów aktywnych graczy w lipcu 2020.

Yebany Xbox wciąż nie chce zdechnąć. :/ 

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pewnie @Jakimprzeczytał, że Days Gone ma 7 milionów GRACZY (co i tak jest jedynie przypuszczeniem) i połączył to ze sprzedanymi kopiami. Idąc tym tokiem rozumowania Sea of Thieves miało oficjalnie 15 milionów aktywnych graczy w lipcu 2020.

Yebany Xbox wciąż nie chce zdechnąć. :/ 

Według liścia xbox za 3 lata padnie, pewnie te Bethesdy i inne forzy oddadzą wtedy sonemu za darmo, a możliwe, że też im jeszcze dopłacą do biznesu. :D

Deacon jaki zadowolony. Nie wie, że w dwójce szykuje się mocny twist fabularny z tą panią w roli głównej. 

13 minut temu, Ma_niek napisał:

31ee0c23bb419def4e570af0cc56cbd9.jpg

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ok, nowy tydzien, nowy wątek.

The Medium jako pierwsza gra wydana tylko na Series w większości zbiera dobre opinie i jest pozytywnym zaskoczeniem w old schoolowym klimacie, co tam u Sony? Na co teraz klapy czekają? Kiedy jakaś premiera?

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

Według liścia xbox za 3 lata padnie, pewnie te Bethesdy i inne forzy oddadzą wtedy sonemu za darmo, a możliwe, że też im jeszcze dopłacą do biznesu. :D

Deacon jaki zadowolony. Nie wie, że w dwójce szykuje się mocny twist fabularny z tą panią w roli głównej.

Chlopie wez nie strasz. Dikcmana raczej nie przerzuca do days gone wiec jestem spokojny.Niech go netflix przejmie tam bedzie te swoje wizje przelewal na ekran a od gier niech sie odpierdoli

@eX4cT_PLNo zajebiscie po 3 miesiacach wkoncu dostalem jakas next genowa gre, Jest swietnie. Nastepna za pol roku?

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Tyle było śmiania się z Medium, a czytając odpowiedni temat, to widać, że Xbox dostał kawał zajebistej gry. Chwalą wszyscy. Zostało mi jeszcze kilka misji w Desperadosie 3 i przyjdzie kolej na mnie :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.