Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 godziny temu, ping napisał:

Kurrrrwa jak Sony teraz rozwaliło temat...

WTOREK:

DESTRUCTION ALL STARS

CONTROL ULTIMATE Z DLC I RAYTRACINGIEM

CONCRETE GENIE

PIĄTEK:

NIOH REMASTERED

NIOH 2 REMASTERED

Kiedy w to grać jak tu sztos za sztosem leci. Dobrze, że Medium do zmęczenia w dwa wieczory, to mogłem Xboksa wyłączyć do czasu następnej premiery.

No pozamiatli w lutym bez dwóch zdań, kolejny miesiąc z wielka przewagą Sony. Szkoda że zieloni takich gier nie dostają

Opublikowano

xD klapy to mega żałosne kreatury  :)

Opublikowano

Ciekawy jestem jak Naughty Gods dowala wersje na PS5 znowu posypią się miliony egzemplarzy i masy nagród dla tego technicznego cuda

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wszyscy dawno już ograli tlou2 i zapomnieli ale klapy będą się podniecać przez następne kilka lat jak wyjdzie edycja na PS5. No bo w co innego mają grać jak nic nie ma. xD

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

Wszyscy dawno już ograli tlou2 i zapomnieli ale klapy będą się podniecać przez następne kilka lat jak wyjdzie edycja na PS5. No bo w co innego mają grać jak nic nie ma. xD

No dzisiaj 3 gry na raz ogrywam wiec czy ja wiem :D

Opublikowano

niebieskie śmieciarze ciągle o tym lasbos2 lub days gone? jakieś nowe gry na śmieciarke 4.5 będą czy granie w gry z ps4 do 2024?  :)   xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Psychopaci zieloni w nic nie grają. a Niebieska elita ten tydzień to taka normalka, nawet nas zbytnio w wzrusza, bo to normalka. Normalny tydzień Niebieskiego Pana. 

Opublikowano

Ciekawe czy w Sony wpadli na pomysl ze moga przeciez wydac TLOU2 Remaster Multiplayer edition za jedyne trzy i pol bomby, klapy by sie o to zabijali, przeciez to nie bylby zwykly remaster, w gratisie bylby multiplayer!

Opublikowano

Boty maja tyle dobra w gamepassie, tyle gierek z ostatnich 20 lat, tak o nich spencer dba i regularnie dostarcza zloto ze caly dzien w swoim dziale pierdola o Controlu za friko w plusie :) 

Jak tak czytam ten ich temat to co prawda nie wiem czy wyblagaja spencera o cos lepszego ale z cala pewnoscia moge stwierdzic ze jest tam potencjal na wywrocenie polskiej sceny kabaretowej do gory nogami

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

wyblagaja spencera o cos lepszego 

Wybłagali::dynia:

Xbox%20Game%20Pass%20luty%20nowo%C5%9Bci

Opublikowano

Ta widzialem xd Spencer wyszarpal moje 1,33zl/msc z kieszeni i smieje mi sie pysk 

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

caly dzien w swoim dziale pierdola o Controlu za friko w plusie

To tylko klapy, które kupiły xboxa. Pozostali mają wyjebane na wersję z dlc :lapka:

Opublikowano

klapy mają wywalone w gry z abo a teraz wzajemnie robią sobie loda ujową ofertą ps+ bo gra dostała low patcha na miesiąc  :kaz:  no nie wiem co tak słabo, jak nie gry z ps4 do 2024 to podjarka starymi grami na LOW.

Opublikowano

Znacie ten kawał o żebrakach smarujących chleb gównem? No właśnie, więc klaperstwo to tacy żebracy przechwalający się, który ma smaczniejsze gówno na kanapce, podczas gdy zieloni koneserzy na codzień mają kawior i szampana. To są właśnie te detale :xboss:

Opublikowano

Coraz więcej sfrustrowanych alkoholików w niebieskim królestwie, pałętają się i robią chlew w normalnych tematach. A tak w ogóle to sony już zrobiło refunda za wersję ultimate controla? Ta na pewno. 

Opublikowano

MS MA DODAĆ CONTROL UE DO GP I ZROBIĆ REFUND TYM, KTORZY KUPILI NA PREMIERĘ

czego nie rozumiesz bocie?

Opublikowano

W social media xbox już jestobsmarowywany. :D

I jak tu poważnie traktować obecnie ten świat? 

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

kawior i szampana.

Kilka postów wyżej masz kawior i szampana. Smacznego. 

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czymże jest ten kawior i szampan. Jakież to cudowne tytuły są teraz ogrywane przez zieloną szlachtę.

Opublikowano

Po 40 minutach wiem, że to będzie wspaniałe doświadczenie

e534edab-bfef-460d-a1f6-ee48699755b2.png

Opublikowano

12 terafankow wyrabia w tej grze czy wprowadzono jakieś kompromisy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.