Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 hours ago, Pupcio said:

Mój ds2 ma 16 lat a działa jak nówka  :( ds4 ma 7 i rozyebany jak dupsko donatello  :/

U mnie na odwrót. Ds4 śmiga jak nówka a pad z ps2 zepsuł mi się po dwóch latach - rozwalił się r1. Na psx miałem to samo. 

Opublikowano

Co wy z tymi padami robicie? Jeszcze nigdy w historii mojego żywota gracza żaden pad mi się nie popsuł.

Opublikowano
6 minutes ago, Rozi said:

Co wy z tymi padami robicie? Jeszcze nigdy w historii mojego żywota gracza żaden pad mi się nie popsuł.

I tak się poznaje Januszy gejmingu.

Jak się mało gra, to się nie psuje.

Opublikowano

Dla mnie popsuty pad to też nowość  :) ale przy ds4 wystarczy grać w grę wideo żeby to gówno się rozleciało

Opublikowano

A że ty nie grasz w nic, to taka sytuacja nie ma miejsca :)

Opublikowano
3 minutes ago, Rozi said:

A że ty nie grasz w nic, to taka sytuacja nie ma miejsca :)

Na Dual shocka 4 się źle spojrzałem i się zepsuł :frog:

Opublikowano

Kolekcja Nioh za dwie i pół bomby? xD 

200 zł za patch do gierki XDDDDD 

Ja pierdole co za złodzieje. 

Opublikowano
4 minutes ago, Hubert249 said:

Kolekcja Nioh za dwie i pół bomby? xD 

200 zł za patch do gierki XDDDDD 

Ja pierdole co za złodzieje. 

Dobre gierki robią, ale ich bijatyka DOA 5 i 6 ma DLC za łączny koszt około 3000zł :Coolface:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

A ktoś nie pisał ostatnio, że jest za darmo jak masz na PS4?

Cz.2 

To tylko hubercik. 

Opublikowano

Masz dwójkę - remaster jest za darmo.

Masz jedynkę - remaster masz w pakiecie z dwójką za 70EUR w preorderze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co znaczy, że aby zagrac w remaster jedynki (niezależnie czy dwójkę posiadasz czy nie) musisz zapłacić pełną cenę. :pawel: Nie dziwię się, że ruchają was już trzecią generację na remasterach skoro wciąż prosicie o więcej.

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Detektyw Rozi będzie wytykał teraz kto w co gra xddd

Jak on ma połamać tego pada jak nawet nie przechodzi do konca gier nad ktorymi sie spuszcza. cweleste tylko side A [`], dead cells nawet raz nie skonczył na najłatwiejszym  [*]

Opublikowano

Jak to było? Aha:

DZIĘKI SONY I NINTENDO TYLE DOBROCI ŻE NIE WIADOMO W CO ZAGRAĆ OBAMA BANDERAS

Opublikowano

No ostatnio ciagle coś wychodzi a jeszcze w plusie tyle dobroci, bawię się świetnie obecnie w Control chociaż mam wrażenie ze fabuła jest nieźle pojebana i to na trzeźwo 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Chłopie to jest początek generacji. Jak każdy od ponad 2 dekad. Zawsze na start jest mało noweych premier. Wsteczna - fajna można ograć gry z ostatniego roku które już na ps4 wyjasniały XsX a teraz po patcha 60fps? Cudo. Żadna karma - przeciez na ps5 nikt nie gra w gry z ps3 czy ps2 i sie nimi podnieca. A na xboxie? A owszem. 

Opublikowano

Przecież główna premiera na PS5 to był remake gry z PS3. xD

Opublikowano
6 minutes ago, messer88 said:

Nowa grafika nowa gra na sonce. 

Niestety takie pomysły Sony są najczęściej kopiowane przez konkurencję :nvmnd:

Opublikowano

Czemu odklejony? Gdybyś kiedyś na premiere nextgenda kupował konsoli to byś mi przyznał racje. Jesli sprzęt kupowałes kilka lat po jego premierze to faktycznie wtedy katalog jest szeroki ale start? No posucha straszna. 

Opublikowano

Nie wiem kto się nabija ze wstecznej - w CW też raczej tego nie uświadczysz. Z tego co można zauważyć to wszyscy się nabijają z tego że Xbox ma TYLKO i WYŁĄCZNIE wsteczną jako coś unikatowego dla tej konsoli. PS ma i wsteczną i nowe gry. Nawet jeśli to remake i DLC to i tak więcej niż konkurencja. 

Wogóle zabawne jest to że Sony wystarczył "remake 11 lestniej gry i dlc na 4h do pajonka" żeby wystartować lepiej niż xbox. Nic dziwnego skoro nie ma konkurencji to niestety Sony nie musiało się bardziej starać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.