Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie mam alterów! To wszystko moje własne osiągnięcie. :cool: 

I to nie mając ani XSX ani PS5, serio nie nudzi Ci się spędzanie czasu w taki sposób?

Godzinę temu, messer88 napisał:

Myślałem że Whisker ze swoimi pijackimi zdjęciami też będzie wysoko :)

Chyba argumentami i faktami ;) spoko powoli się pnę

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

I to nie mając ani XSX ani PS5, serio nie nudzi Ci się spędzanie czasu w taki sposób?

Czemu miałoby? Mam stałą pracę przy komputerze więc i czas na forum, siedzę też w innych tematach, a po godzinach znajdę czas czy to na PC czy konsolę, a wieczorem jeszcze obejrzę coś z dziewczyną, a w łóżku poczytam prasę. Nie rozumiem czemu ludzie dają tak bardzo jebanie o to kto gdzie spędza czas?

Tym bardziej jakiś osrerver który chyba w nic nie gra. :dunno: 

Opublikowano
27 minut temu, Gumiś_JaGoDa napisał:

Jak to co? Potwierdzają, że nie ma na nich w co grać.

Heh. To nie średniowiecze, trzeba siędzieci przy kompie żeby pisać? 

Jak gram na konsolach to w przerwach pisze na tablecie. Robotę mam taka ze mogę sobie pozwolić na komórce popisać . Na kompie pisze na forum 15% całego czasu. 

Słabe porównanie.

Opublikowano

Przestańcie się tłumaczyć życiowe przegrywy.

Opublikowano

A ja caly dzien gralem w dragon questa, bo sef nie ma roboty dla mnie :cool:

Opublikowano

ahaha liściu jaki laps xdddd 

w p-pracy pisze i jak gram to na t-tablecie walcze o sony uwierzcie mi!

Opublikowano
19 minut temu, bluber napisał:

ahaha liściu jaki laps xdddd 

w p-pracy pisze i jak gram to na t-tablecie walcze o sony uwierzcie mi!

Łaps to się jara pctem w tematach konsolowych:notbad:

Pozatym tu na forum w CW niewielu bystrzaków jest (blu...) więc dobrze czasem dopowiedziec.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

haha jak sie tłumaczy przegryw jebany XDDDDD

Opublikowano
55 minut temu, bluber napisał:

haha jak sie tłumaczy przegryw jebany XDDDDD

Wybrałem najlepsze konsole na rynku i gram w gry które wygrywają wiele nagród - nie wiem gdzie tu przegryw. Przecież nie siedze zgarbiony na taborecie i nie marszcze gruchy licząc fpsy w 1440p. :)

Opublikowano

no tak typowy konsument konsol, byle jak byle co byle mu marketing podpowiedział w co ma grać 

Opublikowano

Ciekawe czy liściu wie ze te nagrody zazwyczaj przyznawane są przez osoby które nie wiedza nawet o czym gra która dostaje nagrodę jest.

No ale spoko, Zenka słuchają miliony wiec liściu nie może się mylić Zenek to światowej klasy muzyk z nagrodami, twórca tak wybitny ze nawet film o nim jest.

Opublikowano

Najczęściej gram w te gry zanim jeszcze zdobędą tytuły. Późniejsze nagrody tylko mnie utwierdzają w dobrych wyborach. Marketing i konsumpcjonizm o niczym nie decydują w moim przypadku. A jak u Was? 

Opublikowano
25 minut temu, LiŚciu napisał:

Najczęściej gram w te gry zanim jeszcze zdobędą tytuły. Późniejsze nagrody tylko mnie utwierdzają w dobrych wyborach. Marketing i konsumpcjonizm o niczym nie decydują w moim przypadku. A jak u Was? 

U mnie tak, mogę zagrać w prawdziwie genialną grę roku a nie jakieś zemsty lesbo z gameplayem ktory pamieta 2013 rok

Opublikowano

Alyx genialna gra xD widać że blubson po 30 OSZALAŁ

Opublikowano
18 minut temu, bluber napisał:

U mnie tak, mogę zagrać w prawdziwie genialną grę roku a nie jakieś zemsty lesbo z gameplayem ktory pamieta 2013 rok

Wole jednak dobra fabule połączona z gameplayem zamiast doświadczenia growego jeśli wybieramy goty. Jednak spoko ze inwestujesz np w gogle bo trzeba się otwierać. 

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Ciekawe czy liściu wie ze te nagrody zazwyczaj przyznawane są przez osoby które nie wiedza nawet o czym gra która dostaje nagrodę jest.

No ale spoko, Zenka słuchają miliony wiec liściu nie może się mylić Zenek to światowej klasy muzyk z nagrodami, twórca tak wybitny ze nawet film o nim jest.

Tylko, że Zenek to Polska scena a sprzedaż PS5 i nagrody rozdaje cały świat ;)

55 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale oni nie grają w premiery tylko kilka lat po jak spadnie ze stołu do Gamepassa to o czym my tu gadamy, neandertalczycy na 100% a teraz jest taka pogoda że akurat mogą wojować dzidami

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
24 minuty temu, Pupcio napisał:

What?

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Interesuję mnie głównie starsze perły po których zdążył opaść już kurz, a co sprawia, że mogę nieuprzedzony podejść do danego tytułu.

Tak wiem, zauwazyłem:) Taki growy hipster który lubi tylko humus i jarmusz gierkowy. Ważne że się dobrze bawisz.

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Waż słowa młokos, na mojej wachcie żodyn nie będzie Alyx obrażać :shotgun: Po wowiku sam pojadę dla zdrowotności i z obowiązku, ale od H-L proszę się odsmerfować w trybie now.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.