Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie mam alterów! To wszystko moje własne osiągnięcie. :cool: 

I to nie mając ani XSX ani PS5, serio nie nudzi Ci się spędzanie czasu w taki sposób?

Godzinę temu, messer88 napisał:

Myślałem że Whisker ze swoimi pijackimi zdjęciami też będzie wysoko :)

Chyba argumentami i faktami ;) spoko powoli się pnę

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

I to nie mając ani XSX ani PS5, serio nie nudzi Ci się spędzanie czasu w taki sposób?

Czemu miałoby? Mam stałą pracę przy komputerze więc i czas na forum, siedzę też w innych tematach, a po godzinach znajdę czas czy to na PC czy konsolę, a wieczorem jeszcze obejrzę coś z dziewczyną, a w łóżku poczytam prasę. Nie rozumiem czemu ludzie dają tak bardzo jebanie o to kto gdzie spędza czas?

Tym bardziej jakiś osrerver który chyba w nic nie gra. :dunno: 

Opublikowano
27 minut temu, Gumiś_JaGoDa napisał:

Jak to co? Potwierdzają, że nie ma na nich w co grać.

Heh. To nie średniowiecze, trzeba siędzieci przy kompie żeby pisać? 

Jak gram na konsolach to w przerwach pisze na tablecie. Robotę mam taka ze mogę sobie pozwolić na komórce popisać . Na kompie pisze na forum 15% całego czasu. 

Słabe porównanie.

Opublikowano

Przestańcie się tłumaczyć życiowe przegrywy.

Opublikowano

A ja caly dzien gralem w dragon questa, bo sef nie ma roboty dla mnie :cool:

Opublikowano

ahaha liściu jaki laps xdddd 

w p-pracy pisze i jak gram to na t-tablecie walcze o sony uwierzcie mi!

Opublikowano
19 minut temu, bluber napisał:

ahaha liściu jaki laps xdddd 

w p-pracy pisze i jak gram to na t-tablecie walcze o sony uwierzcie mi!

Łaps to się jara pctem w tematach konsolowych:notbad:

Pozatym tu na forum w CW niewielu bystrzaków jest (blu...) więc dobrze czasem dopowiedziec.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

haha jak sie tłumaczy przegryw jebany XDDDDD

Opublikowano
55 minut temu, bluber napisał:

haha jak sie tłumaczy przegryw jebany XDDDDD

Wybrałem najlepsze konsole na rynku i gram w gry które wygrywają wiele nagród - nie wiem gdzie tu przegryw. Przecież nie siedze zgarbiony na taborecie i nie marszcze gruchy licząc fpsy w 1440p. :)

Opublikowano

no tak typowy konsument konsol, byle jak byle co byle mu marketing podpowiedział w co ma grać 

Opublikowano

Ciekawe czy liściu wie ze te nagrody zazwyczaj przyznawane są przez osoby które nie wiedza nawet o czym gra która dostaje nagrodę jest.

No ale spoko, Zenka słuchają miliony wiec liściu nie może się mylić Zenek to światowej klasy muzyk z nagrodami, twórca tak wybitny ze nawet film o nim jest.

Opublikowano

Najczęściej gram w te gry zanim jeszcze zdobędą tytuły. Późniejsze nagrody tylko mnie utwierdzają w dobrych wyborach. Marketing i konsumpcjonizm o niczym nie decydują w moim przypadku. A jak u Was? 

Opublikowano
25 minut temu, LiŚciu napisał:

Najczęściej gram w te gry zanim jeszcze zdobędą tytuły. Późniejsze nagrody tylko mnie utwierdzają w dobrych wyborach. Marketing i konsumpcjonizm o niczym nie decydują w moim przypadku. A jak u Was? 

U mnie tak, mogę zagrać w prawdziwie genialną grę roku a nie jakieś zemsty lesbo z gameplayem ktory pamieta 2013 rok

Opublikowano

Alyx genialna gra xD widać że blubson po 30 OSZALAŁ

Opublikowano
18 minut temu, bluber napisał:

U mnie tak, mogę zagrać w prawdziwie genialną grę roku a nie jakieś zemsty lesbo z gameplayem ktory pamieta 2013 rok

Wole jednak dobra fabule połączona z gameplayem zamiast doświadczenia growego jeśli wybieramy goty. Jednak spoko ze inwestujesz np w gogle bo trzeba się otwierać. 

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Ciekawe czy liściu wie ze te nagrody zazwyczaj przyznawane są przez osoby które nie wiedza nawet o czym gra która dostaje nagrodę jest.

No ale spoko, Zenka słuchają miliony wiec liściu nie może się mylić Zenek to światowej klasy muzyk z nagrodami, twórca tak wybitny ze nawet film o nim jest.

Tylko, że Zenek to Polska scena a sprzedaż PS5 i nagrody rozdaje cały świat ;)

55 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale oni nie grają w premiery tylko kilka lat po jak spadnie ze stołu do Gamepassa to o czym my tu gadamy, neandertalczycy na 100% a teraz jest taka pogoda że akurat mogą wojować dzidami

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
24 minuty temu, Pupcio napisał:

What?

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Interesuję mnie głównie starsze perły po których zdążył opaść już kurz, a co sprawia, że mogę nieuprzedzony podejść do danego tytułu.

Tak wiem, zauwazyłem:) Taki growy hipster który lubi tylko humus i jarmusz gierkowy. Ważne że się dobrze bawisz.

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Waż słowa młokos, na mojej wachcie żodyn nie będzie Alyx obrażać :shotgun: Po wowiku sam pojadę dla zdrowotności i z obowiązku, ale od H-L proszę się odsmerfować w trybie now.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.