Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
49 minut temu, Whisker napisał:

Wojujesz spadkami na poziomie maks 10 klatek względem platformy a ja Ci pokazuje spadki o kilkanaście klatek lub w skrajnych przypadkach więcej ;) o kilka fps’ów nawet bym nie walczył a co do czasów ładowania pokaz mi jakikolwiek tytuł który ładuje się szybciej niż 2 sekundowy Miles Morales, słucham 

Czy jest ktoś w stanie sprawdzić czy takie dropy występują po patchach? Bo ponoć mieli to zniwelować 

470325D2-D519-4C38-8D3B-B431C0525738.png

Wyszedłem patch poprawiający wszystkie błędy, którymi się masturbujesz od kilku tygodni. 

Mam ponad 40h w ACV i nie zauważyłem żadnych spadków animacji. 

Dodam jeszcze, że w przeciwieństwie do ciebie gram na trzeźwo. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Miles Morales - 2 sekundy? Kurwa gdzie na xboxie gra się wczytuje 2 sekundy?!!

Takie pytanie kolego, to ile według Ciebie wczytywałby sie MM na XSX ? 

Opublikowano

O nieobecnych się nie rozmawia.

Opublikowano
53 minuty temu, Hubert249 napisał:

Wyszedłem patch poprawiający wszystkie błędy, którymi się masturbujesz od kilku tygodni. 

Mam ponad 40h w ACV i nie zauważyłem żadnych spadków animacji. 

Dodam jeszcze, że w przeciwieństwie do ciebie gram na trzeźwo. 

Masz 100% w tej grze Bocie?

4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Takie pytanie kolego, to ile według Ciebie wczytywałby sie MM na XSX ? 

Raczej nie wczytywałby się bo.... go NIE MA, badum tsss

Opublikowano

MASZ PLATYNE KURWO W TEJ GRZE? ROZJEBAĆ CIĘ W CODZIE?

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

MASZ PLATYNE KURWO W TEJ GRZE? ROZJEBAĆ CIĘ W CODZIE?

? Wtf ??? Odłóż narkotyki ziom

Opublikowano

Nie mów do mnie ziom, kolego.

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

No to przestań i ogarnij się bo ..... Cię rozjebie w Codzie :D a może wolisz żebym Cię rozjebal w „Wiedza to Potęga” którą uwielbiasz? ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
30 minut temu, Whisker napisał:

Rozumiem że go nie ma, ale jeśli na PS5 wczytuje sie 2s, a na PS4 20s, to na XSX ile by było? 3-4s? Gamechanger.

Opublikowano
35 minut temu, Whisker napisał:

Masz 100% w tej grze Bocie?

Ty poważny jesteś? 

Opublikowano
3 godziny temu, bluber napisał:

A jakieś dobre gry? 

Cos dobrego wjechalo ostatnio na xklocka? Przekonaj goscia co w zyciu nie mial konsoli microsoftu za to ma mocnego pcta. Ja fan sony, za to moi synowie różnie. Starszy lola i cs cisnie, mlodszy bugsnaxa, fortnite i roblox. Ja jedynie ori, forze i pare innych gierek ogralem na pc. All sciagniete z torrentow za free :)Ale wieczory weekendowe przewaznie razem przy sonce. I nie pierdole na okolo jakie to sony jest be bo 3 bomby za gierke musze dac. W dupie to mam. Byly by za darmo z torrentow to tez bym sciagal. 

No dawaj jakiegos asa z rekawa!!! 

Nie masz? 

To ci juz daje :)

Mam troche znajomych co maja xboxa i pytam ich co ich przekonalo do wlasnie tej konsoli a nie sony. 

Odp 

Gamepass :)

Tzw cebula deal hahahahahhah ha. 

Chcesz przycebulic to wbijaj na pc a nie xklocka.

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

Opierdoliłem tą plejsrakę 4.5 i kilka stówek wpadło. Będzie można na kilka kolejnych lat przedłużyć gamepassa. W końcu ta chvjoza od Sony się do czegoś przydała.

Opublikowano

moja już jedzie śmieciara, spajdermena murzynowego kupionego na premiere w koncu odpale, bo zal mi bylo to robic na prosiaku

Opublikowano

Dobra czas na małe podsumowanie jakości. Byłem optymistycznie przygotowany na AC Valhalle, po patchach miało grać się przyjemnie, jakość 4k i 60fps plus HDR No kurwa pewnie! Prolog pozamiatał, początek spoko ale później? Strzał w ryj, grafika i jakość dwa razy niżej niż Days Gone że o Duchu Cuszimy nie wspomnę bo to byłby potwarz, co za kurwa wydmuszka! Dobra grę pożyczyłem, za free, myśle przejdę a może platynke walne jak w poprzednich AC ale nie, strzał od razu z niskiego poziomu. Dam kredyt zaufania, poczekam aż przejdę, wydam oficjalny werdykt ale na litość boska jak można tak słabą animacje wydać postaci w nowej generacji, poprzednia daje bardziej rade a mam wrażenie że Horizon Zero Dawn to liga wyżej :/ ubisoft dał dupy w jakości co widać mocno :/ klimat Wikingów prima sort ale jak na kilka godzin gry to słabo bardzo 6/10! 

Jak ta gra na Xboxa chodzi gorzej to kurwa współczuje tym co kupili w bundle z konsola, bo to po prostu strzał w ryj. Ghost of Tshuima z poprzedniej generacji pod względem jakości wciąga dupą Ubisyf. 

8DF9499A-A539-4B3F-93AC-7B1E7AFE3D3D.jpeg

Opublikowano

Co to kurwa ma być!

Spodziewałem się nowej jakości a to gowno nie dorasta nawet do Horizon Zero Dawn że nie wspomnę o Days Gone

15329746-EE2F-458B-A065-687E1C3A90D8.jpeg

Opublikowano

Nie zanudzaj tylko wrzucaj foty moralesa zrobione nokia 3310.

Opublikowano

wszystkie foty były robione iPhone 11 pro Max a z nokii to Ty pobierasz prąd do pada xboxowy ulungu z urojonego świata 

Szczerze współczuje osobom które kupiony bundle z AC xboxa, przecież to jakaś parodia

Opublikowano

No to albo ten srajfon jest tak chujowy albo ty moczymordo nie ogarniesz.

Idę spać. Sprawdzę rano te twoje wysrywy.

Opublikowano
38 minut temu, sajmon34 napisał:

Cos dobrego wjechalo ostatnio na xklocka? Przekonaj goscia co w zyciu nie mial konsoli microsoftu za to ma mocnego pcta. Ja fan sony, za to moi synowie różnie. Starszy lola i cs cisnie, mlodszy bugsnaxa, fortnite i roblox. Ja jedynie ori, forze i pare innych gierek ogralem na pc. All sciagniete z torrentow za free :)Ale wieczory weekendowe przewaznie razem przy sonce. I nie pierdole na okolo jakie to sony jest be bo 3 bomby za gierke musze dac. W dupie to mam. Byly by za darmo z torrentow to tez bym sciagal. 

Esencja, wręcz wydestylowany ekstrakt z buractwa, wieśniactwa i januszerki, jakże typowy dla użytkowników sonki :banderas:

Taki wasz obraz niebieskie robale :xboss:

Opublikowano

Będąc w pełni obiektywnym co do AC przepraszam wszystkich co o tą grę walczyli, nie mam zamiaru tego gówna bronić ani podpierać się jakością na PS5, to gówno na to nie zasługuje. Po ograniu sztosow takich jak Days Gone, Ghost czy Tlou2 to ten Assassyn to jakaś kurwa parodia a wydawać ten szit na next geny to jakiś żart.

5 godzin temu, devilbot napisał:

No Sony fajnie zaczęło rok ale Nintendo lepiej.

Tylko Nintendo nikogo u nas a Sony oklaski;)

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

No ziomuś Twój progres imponuje chłopakom od Xszrota :D

A6A7553D-B24A-4023-BB7F-E98215BF3A4F.jpeg

9802D99E-A5E8-4592-90F3-88E75066FA34.jpeg

10 godzin temu, Moldar napisał:

Ciągle walka na gry, przypomnijmy

0ca3db27f002afb47eab00c443ecfe47.jpg

e22f1d72c5b8fee8e33998616d7e9c31.jpg

Vs

068dd03c76517d7ad87289859aab4b63.jpg

Cały marketing oparty głównie na halo, pudełka, monstery i inne,a w to halo można co najwyżej pograć w piłkę kartonem od konsoli.

A teraz przypomnę! To wyszło na premierę! ;) od razu z grubej rury dla nowych posiadaczy, ja byłem kontent zwłaszcza ze nigdy nie ograłem Demon Souls

8 godzin temu, ProstyHeker napisał:

U mnie w domku jest specjalne miejsce dla Króla. Pozdrawiam serdecznie wszystkich zielonych. Niebieskich też.8654c095e9a20c0a34d604206d150110.jpg

Ty chory pojebie! :D a jak się okazało że jednak PS5 odnosi większe sukcesy sprzedażowe to co zrobiłeś? Spaliłeś ołtarzyk?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ależ dzisiaj pogrom, sorry za pisanie posta pod postem ale to chyba przełomowy moment bo takich argumentów i faktów nikt nie mógł podważyć, byliśmy świadkami psychozy, urojeń wytwórczych, pogranicza borderline, trudne jednostki z kategorii icd - 10 ale dzięki temu wielu zaczęło już leczenie a nie zwlekało, trzymajcie się tam na odwyku  (zobaczymy kto pierwszy odpisze z psychicznych XSX)

, ćpuny, alkoholiki nieskoordynowani, obyście szybo wyszli na prostą!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No ale jakby nie patrzeć, to nie ma absolutnie żadnego powodu by kupować nowego Xboxa, skoro nie ma na nim atrakcyjnej i oryginalnej zawartości z nowej generacji (bo sorry ale Medium, pewnie dobra gierka, ale ocenowo żaden hit). Wszystko co ma z dobrego nowej generacji ma też konkurencja, a sam absolutnie niczego specjalnego nie wnosi. To prawdziwa abnominacja w świecie konsol - bo te zawsze na start proponowały jakieś  swoje unikalne i dobre gry. Cokolwiek nie powiecie, prawdy nie zakrzyczycie. ASX wrzuca jakieś przerosty formy nad treścią, marketingowe obiecanki cacanki. Jasne, jakby wśród tych studiów na tym folderze były np. Naughty Dog, Santa Monica, czy Insomniac Games - to można byłoby się ślinić i ze spokojem czekać na kolejne hity. Ale tam są jakieś na szybko poskupowane studia bez planu, jak z jakiejś wyprzedaży, a patrząc po (i tak lichym) line up'ie 1st party Xboxa, to bym złamanego grosza nie postawił u buka na to, że będzie tam choćby coś minimalnie zielonego na Metacritic w najbliższym czasie.

Kupować Xboxa w 2021? No, trzeba być odważnym, albo głupim. W sumie może jedno i drugie...

Opublikowano

Odpowiem za nich - głupiś Tutaj nie ma tłumaczenia, frajery jutro z rana pójdą odśnieża podwórka i swoje szyby w rocznicach 2017 autach, co za zacofanie! A gdzie webasto? Choociaznyby? 

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.