Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nintendo gra w swojej własnej ekskluzywnej lidze ruchania graczy. Co nie zmienia faktu, że klapy są taką Sasha Grey giereczkowa, z tą drobna różnicą, że Sashy płacili za bycie ruchaną, a klapy płacą za bycie ruchanymi. Chociaż czytając posty klaperstwa to jestem pewien, że to jedyny rozdaj fizycznej miłości z jaką ci nieszczęśnicy mają do czynienia.

Może jakaś forumowa zrzutka na wizytę na Roxa dla whiskera i Liscia?  Chłopaki by wyluzowali, stonowali z agresją, może nawet jeszcze by wyszli na prostą?

Opublikowano
18 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Widzę ze każdy okazuje wdzięczność na swój sposób, nie dziwota jestes przecież z obozu niebieskich, ja osobiscie poszedłbym i uścisnął dłoń.

Tylko zauważ że niebiescy nie gloryfikują jakiegoś goscia a chwalą sam sprzęt, u was to jest Spencer i chuj :D

Opublikowano

Kurde nie wiem czemu klapy mi wmówiły, że Visage to exclusive na PS (chyba Whisker). Dobrze, ze skapnąłem się, że to nieprawda bo już chciałem to kupić na PS4 fat.

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Tylko zauważ że niebiescy nie gloryfikują jakiegoś goscia a chwalą sam sprzęt, u was to jest Spencer i chuj :D

04B3561B-249A-43DA-B7D9-90E6497F4D12.png

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

04B3561B-249A-43DA-B7D9-90E6497F4D12.png

No i co zrozumiales z tego newsa poza tym ze dualsensa to widziales na filmikach na jutubie teoretyku?

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

No i co zrozumiales z tego newsa poza tym ze dualsensa to widziales na filmikach na jutubie teoretyku?

Zrozumialem ze dualbezsens to bubel z którego Sony musi się tłumaczyć, trzeba mieć sperma oczy zaklejone by tego nie widzieć xD.

Opublikowano

Chuja zrozumiales bo jakbys zrozumial to bys wiedzial ze na miliony kontrolerow trafia sie pojedyncze sztuki ktore sa syfiaste tak jak kazdego innego sprzetu ktory swiat widzial. Jedz do sklepu to sie przekonasz, moze w promieniu 200km znajdziesz i nie bedziesz zapierdalal tak daleko jak po xsmieciarza

Opublikowano
6 minutes ago, Whisker said:

Niebiescy chwalą sprzęt:

U was też konsola po przejściu w czuwanie (pomaranczowe światło) dość słyszalne chodzi? Normalnie jakby była włączona a nie jest. Zastanawiam się czy wszystko z tym egzemplarzem w porządku. Poza ta sprawa wszystko narazie ok ale to mnie trochę zastanawia i wkurza.

Udało mi się kupić ps5 2 tygodnie temu i zauważyłem że jak włączę obojętnie jaką grę to ciut głośniej słychać wiatrak,   ale chodzi mi o co innego, otóż obudowa jakby wpadała wtedy w rezonans,  jak dojdę i nacisne delikatnie obudowę te panele  to rezonans ustępuje,  zmiana pozycji nie pomaga. Czy też tak macie? Jakby te panele były słabo sparowane?

Z innej beczki, podczas gry w ghosta w chwili kiedy napęd standardowo uruchomił się jak to zawsze raz na godzinę czy dwie coś zaczęło delikatnie chrobotać po czym wyskoczyła informacja że nie można odczytać danych z płyty. Gra zamknela się a plyta wysunęła się z automatu. Nic, przeczyściłem płytę po czym wrzuciłem w napęd powtórnie i póki co nic się nie dzieje. Miał ktoś już coś takiego? 

Cześć:hi:Moja konsola jest słyszalna z kilku metrów, nawet dźwięk wentylatorów w komputerze nie jest w stanie zagłuszyć całkowicie tego pierdzenia. Niestety popełniłem ogromny błąd i wysłałem ją do serwisu Sony. Po ponad miesiącu pobytu konsoli w tymże serwisie, jedynie co zrobili to przywrócili ją do ustawień fabrycznych i odesłali mi ją pobrudzoną, co jest po prostu śmieszne. Jeśli ktoś ma podobny problem to nie radzę bawić się w naprawę, tylko sprzedać ten "cud techniki" albo zwrócić go do sklepu.  Szczególnie, że według doniesień ten dźwięk z czasem staje się głośniejszy i bardziej irytujący.

Po wszystkich instalacjach, patch, wkładam Spider- Men i napęd wyzionął ducha :/ nie może wczytać płyt. Przy wgrywaniu słychać ciagle zgrzytanie napędu :( konsola leci na reklamację. A mam pytanie można rządach zwrotu pieniędzy?

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Chuja zrozumiales bo jakbys zrozumial to bys wiedzial ze na miliony kontrolerow trafia sie pojedyncze sztuki ktore sa syfiaste tak jak kazdego innego sprzetu ktory swiat widzial. Jedz do sklepu to sie przekonasz, moze w promieniu 200km znajdziesz i nie bedziesz zapierdalal tak daleko jak po xsmieciarza

Nie będę kupował zacofanego technologicznie bubla tylko po to by udowodnić jakiemuś klapowi ze mam racje xD

Ja na Xboxie mam co robić, wczoraj skończyłem Control, w kolejce czeka Medium, Ori 2

Opublikowano

No no. Przylecicie kurwa wszyscy jeden po drugim i bedziecie jesc japonczykowi z reki. Wystarczy jeden trailer gowa czy cos od nd i bedziecie zapierdalac po sonke az zielone trampki pogubicie 

Opublikowano
Cytat

Wystarczy jeden trailer gowa czy cos od nd i bedziecie zapierdalac po sonke az zielone trampki pogubicie 

Trzymaj nas, już lecimy:reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano
49 minut temu, 20inchDT napisał:

ale phantom dust nie skasował, mozna ściągać :lapka:

Skasował remake :lapka:

Opublikowano

Jedyne co mnie zmotywuje zeby pojsc do sklepu to zapowiedz slimki lub next gena od Sony.

Opublikowano
15 minut temu, schabek napisał:

No no. Przylecicie kurwa wszyscy jeden po drugim i bedziecie jesc japonczykowi z reki. Wystarczy jeden trailer gowa czy cos od nd i bedziecie zapierdalac po sonke az zielone trampki pogubicie 

Sorry ale trailer to sobie można obejrzeć na YouTube nie trzeba do tego małża za dwa tysiące

Opublikowano

No nie, może jak Sony wyda konsole chociaż w 50% tak dobrą jak XSX, to bym się skusił. Tyle, że to obecnie wyzwanie technologiczne dla Sony nie do realizacji. Brak know-how, kultury technicznej, kontroli jakości, tego nie przeskoczysz.

To tak jakby nagle Dacia chciała rywalizować z Teslą.

Opublikowano
20 minut temu, Czoperrr napisał:

Niebiescy chwalą sprzęt:

Kolejny zjeb który tematy cytuje. Na 10 kupionych xboxow zjebia się 2 co daje 20%. Ps5 sprzedało się w chuj więcej i nawet 20 zepsutych konsol to będzie jakiś 1%. Rozumiesz różnice i efekt skali ? Nie kurwa, nie rozumiesz. Jedyne co to cytaty umiesz wklejać. Kolejny zielony  plebs z niskimi wymaganiami. Nie hamujcie rozwoju !!!!!

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Kolejny zjeb który tematy cytuje. Na 10 kupionych xboxow zjebia się 2 co daje 20%. Ps5 sprzedało się w chuj więcej i nawet 20 zepsutych konsol to będzie jakiś 1%. Rozumiesz różnice i efekt skali ? Nie kurwa, nie rozumiesz. Jedyne co to cytaty umiesz wklejać. Kolejny zielony  plebs z niskimi wymaganiami. Nie hamujcie rozwoju !!!!!

Przybliż proszę nam sprzedaż PS5 i Xboxa Series w Polsce.

Opublikowano

Lisciu jaki sekciarz, właśnie przechodzi etap prania mózgu i łykania jakichś wymysłów z dupy. 

Pewnie w nocy objawił mu się Nathan Drake i objawił prawdę o awaryjności Xboksów xD 

W normalnym świecie mamy tylko niekończący się potok doniesień o kolejnych awariach niebieskiego szmelcu. To wiedza zakazana dla niebieskich sekciarzy, więc nie są w stanie jej przyswoić.

Opublikowano
23 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Przybliż proszę nam sprzedaż PS5 i Xboxa Series w Polsce.

A co nie znacie ich? Przecież od 3 miesięcy jebiecie teksty o awaryjności, że kurwa wszystkie konsole to szrot  bo się psuje? A nie znacie statów? Wiedziałem że z was TEORETYCY konsolingu a waszym guru/bosem/podczaszym jest spen...tfu pablito de konsoleto nieposiadaczeso. 

Mówiłes exact że niebieski to taka bita żona. Idąc tą analogią to zielony to taki mąż którego żona się łupała już z każdym z okolicy, wszyscy wiedzą że to robi od dwóch generacji, można ją mieć za groszę - baba kompletnie sie nie szanuje ale bot i tak przy niej tkwi. Nawet nie poczeka taki bot aż ta żonka pokaże że sie zmieniła. Nie - od razu miłość i hurra że ta żona (złupana przez setki typów) jest najlepsza. 

To że sie sami nie szanujecie to jedno. Ale że przy okazji jesteście hamulcowym? ha tfu

Bot a.d. 2021

pozdrawiam serdecznie:)

Opublikowano

Te 30 podstron tematu o awaryjności XSX to jest saga Wrednego, natomiast w temacie PS5 roi się od smutnych nabywców tego szrota. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.