Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

TYLKO GODRIZON 4, szkoda neta na dirta

Nope, trójeczka lepszy klimacik.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

Co za kurwa jebani hipokryci. Jak ogrywalem dirta na ps5 to pisali ze gowno ale teraz jak juz swiat dawno o tej gierce zapomnial to debile skacza pod sufit i blagaja zeby to nie byl fejk XDDDDDDDDDDD ciekawe czy spencer doplacil za wsparcie dualsensa :yao: grajcie se w tego dirta 4.5 ja tam nawet nie zamierzam pobrac bo to polprodukt w porownaniu z wersja na ps5

Nie hipokryci baranie, tylko to jest właśnie ta różnica, was yebia, was doja, wy płacicie a my sie z was śmiejemy bo to samo jak nie lepiej masz u konkurencji w cenie piwa i to na okres 3 lat XD, ciesze się że zrozumiałeś geneze beki z klapów.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Schab jaki wkurw xD  ale pięknie niebieskie pokraki pękają 

Opublikowano

Dirt 5 za 350zł? GOTY ale kurła racer fantastyczny festiwal giercowania. Dirt 5 za 4zł. Hahaha co za góóówno wam dają robaki zielone xdddd

Opublikowano

Jak tu się nie wkurwić? Zapłacił 3 i pół bomby za gierkę, na którą boty mają wywalone, bo Godrizon :sir:, a teraz boty dostają ją za darmochę i się sprawdzi w któryś wieczór bez eksyctacji.

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Nie hipokryci baranie, tylko to jest właśnie ta różnica, was yebia, was doja, wy płacicie a my sie z was śmiejemy bo to samo jak nie lepiej masz u konkurencji w cenie piwa i to na okres 3 lat XD, ciesze się że zrozumiałeś geneze beki z klapów.

Mordo, grasz tylko w gry z passa?

Opublikowano

Klapy i tak jadą na pożyczkach z Providenta i 500 plus, więc generalnie nie wiedzą na czym polega wartość pieniądza. Harnaś, Sonka, Trudne Sprawy w tv, Sonka i tak się dzieje życia cud :shieeet:

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Mordo, grasz tylko w gry z passa?

Prawde mówiąc to tak, wszystko co mnie aktualnie interesuje jest w GamePassie.

Opublikowano

Wez wyjdz do jakiegoś sklepu czy coś bo omija Cię masa dobroci. Szkoda życia aby ograniczać się do nawet nie konsoli ale konkretnego abonamentu.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
16 minut temu, schabek napisał:

Co za kurwa jebani hipokryci. Jak ogrywalem dirta na ps5 to pisali ze gowno ale teraz jak juz swiat dawno o tej gierce zapomnial to debile skacza pod sufit i blagaja zeby to nie byl fejk XDDDDDDDDDDD ciekawe czy spencer doplacil za wsparcie dualsensa :yao: grajcie se w tego dirta 4.5 ja tam nawet nie zamierzam pobrac bo to polprodukt w porownaniu z wersja na ps5

Nie rozumiesz, beka była z Ciebie, że szkalowałeś Godrizona.

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

Wez wyjdz do jakiegoś sklepu czy coś bo omija Cię masa dobroci. Szkoda życia aby ograniczać się do nawet nie konsoli ale konkretnego abonamentu.

A co mnie omija? DLC do Spidermana w którym mam platyne? 

Czy remaster gry która była modna 11 lat temu?

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Teraz wątpie czy jest sens to tłumaczyć skoro zaraz atakujesz mnie exami plejki xd Jakbyś nie wiedział na świecie są jeszcze gry których nie ma w game pass ani nie są exami.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Jest jeszcze super mario killer czyli szmata boy ze zjebana fizyką skoku

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

Teraz wątpie czy jest sens to tłumaczyć skoro zaraz atakujesz mnie exami plejki xd Jakbyś nie wiedział na świecie są jeszcze gry których nie ma w game pass ani nie są exami.

Wiem to, przecież jeżeli wychodzi jakas gra która mnie grzeje to ją kupuje na premierę.

Opublikowano
1 minute ago, PanKamil said:

ale za miesiąc będą w passie :xboss:

Opublikowano

I pomyśleć, że te niebieskie robactwo tryskało z powodu Control w PS Plus. Czy jest gorszy rodzaj hipokryty niż klap?

Opublikowano

Te klapy serio myślą, że jak ktoś ma Game Passa to nie może kupić normalnie innej gry, czy jak?

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

nieironicznie pytam jak whisker wyobraża sobie ustawke 1 vs 1 w battlefieldzie? będą się szukali z Mazzeo po mapie przez 30 min?

Serwery są na mniejsze partie, ale czy to cod czy bf czy inne gry (bijatyki), chwila przyzwyczajenia do settingu i Mazzeo rozjebany w kilka sekund. Mało tego, po pół litra na głowę leciały by perfekty że nie wiedziałby gdzie jest a znając Ciebie stwierdilbys na CW że używałem cheatów bo jak to możliwe.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No patrząc jak was dziwi, że ktoś może tą samą grę kupic na plejce to myśl nasuwa się jedna. 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie rozumiesz, beka była z Ciebie, że szkalowałeś Godrizona.

Tak kurwa typie porownywalem drita gdzie jest 5 aut i 3 trasy na krzyz do horizona calkiem na powaznie a nie po to zeby wam dupy eksplodowaly XDDDDD jak widac udalo sie bo po 3 miesiacach dalej wspominacie a ten dirt w smyczpassie i wasz kwik z radosci pieknie domyka sprawe

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Te klapy serio myślą, że jak ktoś ma Game Passa to nie może kupić normalnie innej gry, czy jak?

No piękny przykład na podstawie innych gier które nie trafiły do usługi, większość stwierdziła ze nie kupi bo same gówna, jak medium, hitman. A cod cold war? Panie za 329zł na xboxie? Kilka osób kupiło a reszta pluje

2 minuty temu, dee napisał:

I pomyśleć, że te niebieskie robactwo tryskało z powodu Control w PS Plus. Czy jest gorszy rodzaj hipokryty niż klap?

Nie z powodu control bo ta gra wyszła wcześniej ale z powodu dodania łatki next gen premierowo z wydaniem ps plus 

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

No patrząc jak was dziwi, że ktoś może tą samą grę kupic na plejce to myśl nasuwa się jedna. 

Dirt 5 to Fh4 tylko za 350 zl xD za tyle to mozna bylo wbic GODPASSA na 3 lata. 

Opublikowano

W dirt 5 naprawili LAMPY, bo nie wiem czy ściągać?!?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.