Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Tak kurwa typie porownywalem drita gdzie jest 5 aut i 3 trasy na krzyz do horizona calkiem na powaznie a nie po to zeby wam dupy eksplodowaly XDDDDD jak widac udalo sie bo po 3 miesiacach dalej wspominacie a ten dirt w smyczpassie i wasz kwik z radosci pieknie domyka sprawe

Myślę, że to było na serio.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale będzie grane w dirta 5 w najlepszej jakości, ZA DARMO :daddy:

Opublikowano

Whiskey chce się w Battlefielda napierdalac 1vs1, później dziwić się ze takie randomy biegają w grach DRUŻYNOWYCH.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
47 minut temu, eX4cT_PL napisał:

No nie gadaj ze to nie fake?

Kurwa Spencer, znów będą mnie kolana bolały, chodz tu do mnie mordo.

No i znowu to samo, ostatnio już o tym wspominałem, wielbienia, kult jednostki niczym Kaczor z Pisu, dej mnie za darmo a zrobię Ci dobrze :D  taki obraz botöw, na kolanach z pełnymi ustami

Opublikowano

Spencer jak wyjebie z nowa cena gejpassa to sie nie pozbieracie przez cala generacje

Opublikowano
30 minut temu, PanKamil napisał:

Oferta fajna a co do fanów xboxa to chyba kurwa trzeba im wytłumaczyć co to jest praca i zarabianie pieniędzy skoro 300 zł to nieosiągalny pułap xd 

Próbowałem ale oni ciagle na providentach maja konsole więc nie przetłumaczysz ze można godnie żyć i kupować sobie gierki bez problemowo

27 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Nie hipokryci baranie, tylko to jest właśnie ta różnica, was yebia, was doja, wy płacicie a my sie z was śmiejemy bo to samo jak nie lepiej masz u konkurencji w cenie piwa i to na okres 3 lat XD, ciesze się że zrozumiałeś geneze beki z klapów.

Różnica tylko taka że WY musicie CZEKAĆ a my gramy premierowo, a co spadnie ze stołu to dla botów :D

Opublikowano

350 zł za Dirta wyjebać, a później go mieć za 4 zł w GP. Czy można być bardziej jebanym frajerem niż klap? hahahahaah

Opublikowano

Jeszcze sie okaze ze to fejk z tym dirtem i kutasy do majtek trzeba bedzie chowac bociarze

Opublikowano

ahahahahaahahahahahahaha

PEWNIE TO FEJK KURWA, PROSZEEEE

WYJEBAŁEM 350 ZŁ, A ONI DOSTAJĄ TEGO DIRTA ZA FREE, NIE MOGE BYĆ TAKI FRAJEREM

A wiecie co jest najlepsze, że ten Dirt w ogóle mnie nie grzeje, ale kiedyś może stestuję, za darmoooszkę.

Opublikowano

Ale w ogole jaka beka jarac się Dirtem jak takie sztos powychodziły na PS5, najpierw wrzucali że gowno nie gra, że jakość choć znacznie gorsza na xsx to i tak srająna to a teraz jaka podjarka

CZUJECIE JAKBY IM MORALESA DALI NA GP? Przecież te cyrkowe karły by ze szczęścia przez okno wyskoczyły albo kupili wreszcie zamiast harnasia jakieś dobre Whiskey

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Jeszcze sie okaze ze to fejk z tym dirtem

W sumie to jestem w stanie w to uwierzyć. Po tym wczorajszym trollu, że Uncharted od przehypowanego ND to najlepsze przygodówki w historii mogę spodziewać się już wszystkiego.

Opublikowano

Nie no, ale jak Spencer podniesie ceny godpassa to już na pewno sonka zatriumfuje i chociaż przez jeden dzień nie będzie synonimem porażki i tandety.

Warto czekać 

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Próbowałem ale oni ciagle na providentach maja konsole więc nie przetłumaczysz ze można godnie żyć i kupować sobie gierki bez problemowo

Różnica tylko taka że WY musicie CZEKAĆ a my gramy premierowo, a co spadnie ze stołu to dla botów :D

No rozpierdala mnie to xd też w plusie wpadły różne gierki z które są w passie jak greedfall, resident evil 7 jakieś tomb ridery itd. i mam w nie zmuszać się żeby napierdalać i usmiechać się przez łzy, że nie muszę kupować gierek? xd 

Opublikowano

ale uzytkownicy Xboxa musza miec silna psyche zeby banka nie siadla od tych dobroci co wrzucaja. Ya jebie 350 zl xD

Opublikowano
8 minut temu, PanKamil napisał:

No rozpierdala mnie to xd też w plusie wpadły różne gierki z które są w passie jak greedfall, resident evil 7 jakieś tomb ridery itd. i mam w nie zmuszać się żeby napierdalać i usmiechać się przez łzy, że nie muszę kupować gierek? xd 

Bo dla nas plus to dodatek i tyle a dla niech główne oręże walki, żałosne co im się porobiło :/

20C69C54-2A0C-4B3B-A7AA-E52B09D1261A.jpeg

Opublikowano

Whisker najebany już o 16:30 :notbad:

Patrzcie klapy co was czeka, niech tragedia tego człowieka będzie ostrzeżeniem.

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Whisker najebany już o 16:30 :notbad:

Patrzcie klapy co was czeka, niech tragedia tego człowieka będzie ostrzeżeniem.

Chciałbym siedzieć ze szklanka zmrożonej whiskey ale w pracy tak średnio ale nadrobię jutro. Patrzcie boty jak można żyć w niebieskim królestwie, zobaczcie jaka tragedia, naprawdę mi smutno hahahahaha

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No i tak powinno zostać, bo ten plus to jest jakaś kambodża w porównaniu do XGP.

Niech będzie nawet Pakistanem, dla mnie to tylko dodatek ;)

Opublikowano

Całe playstation to tylko dodatek do najlepszej konsoli xbox, ale to i tak tylko dlc nr 2, bo nintendo jest jako season pass 1

Opublikowano

Dirt 5 w GP. Pasuje do tej konsoli ta gra.

4jJAWVR.jpg

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Dirt 5 w GP. Pasuje do tej konsoli ta gra.

4jJAWVR.jpg

ładnie tak kolportować fałszywe informacje w służbie Sonki?

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

ładnie tak kolportować fałszywe informacje w służbie Sonki?

A co? Patchyk był?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.