Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Autorskie filmiki z gierek w CW? Co następne, może jeszcze wkleicie zdjęcie telewizora z jakimś grajkiem sepleniącym durne teksty dla wieśniaków? 

Mówisz że wolisz po raz enty oglądać fotki że spidera, jakiegoś raper i whisky? Okey :lapka: 

Tak mnie naszło na wrzutkę po poście o kampieniu...przepraszam, więcej nie będę 

Edytowane przez Szymek

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wole oglądać autorskie filmiki ludzi których znam z foruma niż jakieś elokwentnych celebrytów z youtuba których klapoy biora za ludzi „znających się na grach” bo przyznają nagrody.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
56 minut temu, PanKamil napisał:

Wez nie puszczaj tych gierek z x360:yao:

A co? Nie można? Pograloby się w kz2 na ps5 co? A nie czekaj.... 

Opublikowano
11 minut temu, Szymek napisał:

A co? Nie można? Pograloby się w kz2 na ps5 co? A nie czekaj.... 

Tak, po to kupiłem ps5 aby cofać się do ps3 xd ortodoksyjne boty to jednak maja najebane w mózgu fest xd

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

Tak, po to kupiłem ps5 aby cofać się do ps3 xd ortodoksyjne boty to jednak maja najebane w mózgu fest xd

A DS to nie gra z Ps3?

Opublikowano

A po co kupiłeś? Do demona z ps3 czy spidermena z ps4? Ehh te klapy coraz głupsze

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

jesteś tu jeden dzień a już wyzywasz innych od niedojebanych, szybko spadła maska i wychodzi brak kultury

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

A DS to nie gra z Ps3?

2 minuty temu, Szymek napisał:

A DS to nie gierka z ps3? 

2 minuty temu, Pupcio napisał:

A po co kupiłeś? Do demona z ps3 czy spidermena z ps4? Ehh te klapy coraz głupsze

Zostawcie go chłopaki, przecież tam teraz pewnie poszedł potężny lag.

3wfm9w.png

Opublikowano

Od razu wyczuwam zamaskowanych klapów w tematach xboxowych. ten concern trolling jest nie do zniesienia.

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

jesteś tu jeden dzień a już wyzywasz innych od niedojebanych, szybko spadła maska i wychodzi brak kultury

Spoko, najpierw przeczytałem z 60 stron tematu i zdążyłem poznać tutejsze standardy :potter: poza tym pełna kultura.

Opublikowano

Niektórych już pojebało od tej miłości do plastiku.

Posiadacz zarówno Sexa jak i PS5 wie dobrze, która konsola jest lepsza :) Wiadomo, która :nosacz3:

Opublikowano
17 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A DS to nie gra z Ps3?

Ja serio nie wiem czemu ciągle mi z exami sony wyskakujesz. Biorąc jednak pod uwagę, że nowa generacje szybko laduje loadingi a w soulsach się to przydaje to nie jest to głupie. Nie grałem w ten remake i póki co nie mam ochoty na soulsy. Jak mnie najdzie wena to ogram. Spiderek wjechał za to jak złoto. 

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

Poczytał chłopak temat, popatrzył na zachowanie botów i szybko się dostosował. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

Ja serio nie wiem czemu ciągle mi z exami sony wyskakujesz. Biorąc jednak pod uwagę, że nowa generacje szybko laduje loadingi a w soulsach się to przydaje to nie jest to głupie. Nie grałem w ten remake i póki co nie mam ochoty na soulsy. Jak mnie najdzie wena to ogram. Spiderek wjechał za to jak złoto. 

Typie, ale co się tu tłumaczysz, uzewnętrzniasz, otwierasz? Szukasz akceptacji, pogłaskania po główce?

To CW a nie kącik matrymonialny. Chcesz poznać otwartego bezpruderyjnego pana  to priv do Liścia.

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wszystkie gry Bethesdy będą dalej na PS5 hahahahaha co za Spencer beznesmen kuwaaaa. Leje już na tych zielonych totalnie.

Jakieś źródło tych rewelacji?

Opublikowano

Chyba 50 dych miesięcznie co daj rocznie pokaźną sumę ;) normalnie płacąc bo i na ps5 można gierki wychaczać za 100zł a jak dzieląc to jeszcze mniej ale rozmawiamy o normalnych cenach a nie cebuli

6 minut temu, Szymek napisał:

350 zl vs 4zl day one... Kto tu na kogo leje xD 

No na Xbox cod kosztował 329zł to faktycznie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Muszę przyznać, że ostatnie 3 strony, to dobry content :obama:

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

Muszę przyznać, że ostatnie 3 strony, to dobry content :obama:

Zgadzam się, tak jebanej społeczności botów już dawno nie było a wystarczyło że kolejna osoba dołączyła do walki i od razu argumenty zeszły na wyzwiska i uwielbienie dla Dirta5

Opublikowano

Co Wy macie z tymi alterami za majaczenia? To już nie może tu nikt wejść inny?

Opublikowano
36 minut temu, PanKamil napisał:

Te długie loadingi były po to byś mógł zastanowić się nad sobą i pomyślał czy zasługujemy na twoje wysrywy w tym temacie.

Opublikowano

I hop prosto do cw. Nie z nami takie numery. Czy jakiś niestronniczy mod może sprawdzic ip?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.