Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Do trzech razy sztuka. series 3 controller będzie nie do zajebania.

Edytowane przez 20inchDT

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Potężny Elite V2 wciągający portem usb-c każdego pada jakiego stworzył człowiek.

No chyba nie, pierwsza ocena to XSX a druga to Dual Sense

74E3FC30-2F5F-46AE-98A4-4B7E4701A9A9.jpeg

02C12B15-4D5E-4990-BA87-F3D8CB8E81B2.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ale mam w dupie jakieś PPE czy IGN, skoro jedyną wadą tego pada jest to, że nie da się go przyspawać do dłoni. Xbox One, Series X, PC, Switch, wszędzie działa jak należy i rozpierdala wszystko inne. Tylko przy konfiguracji i dostosowaniu go pod siebie trzeba trochę myśleć, więc przeciętny klap-alkoholik skreśli go z miejsca i powie, że niefajne.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Ale mam w dupie jakieś PPE czy IGN, skoro jedyną wadą tego pada jest to, że nie da się go przyspawać do dłoni. Xbox One, Series X, PC, Switch, wszędzie działa jak należy i rozpierdala wszystko inne. Tylko przy konfiguracji i dostosowaniu go pod siebie trzeba trochę myśleć, więc przeciętny klap-alkoholik skreśli go z miejsca i powie, że niefajne.

No właśnie, musisz używać śrubokręta żeby dopasować pada do każdej gry albo akcji osobno, tak jak napisali w recenzjach Dual Sense robi to w locie sam, imersja 100%. Akurat dzbanie używałem Elite V2 wiec w porównaniu do wygody i technologii jakie funduje Dual to cofanie się w przeszłość.

Opublikowano

Whisker paznokciem podstawkę wkręcał do PS5.

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

No właśnie, musisz używać śrubokręta żeby dopasować pada do każdej gry albo akcji osobno, tak jak napisali w recenzjach Dual Sense robi to w locie sam, imersja 100%. Akurat dzbanie używałem Elite V2 wiec w porównaniu do wygody i technologii jakie funduje Dual to cofanie się w przeszłość.

O czym ty pierdolisz?

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Whisker paznokciem podstawkę wkręcał do PS5.

Możesz się śmiać ale na pady nie ma bata, dual sense wygrał wszystko

Opublikowano

Śrubokręta? W żadnym punkcie używania tego pada nie dotknąłem śrubokręta. Chyba jakaś trauma po stawianiu dałnomałża w pionie i dobieraniu wkrętaka została, co?

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Śrubokręta? W żadnym punkcie używania tego pada nie dotknąłem śrubokręta. Chyba jakaś trauma po stawianiu dałnomałża w pionie i dobieraniu wkrętaka została, co?

Do wyścigów inaczej i do Fpp inaczej, za każdym razem trzeba to gowno kalibrować żeby się chociaż zbliżyć do tego co oferuje DS. Skoki bumperów, gałki a ic pan w chuj

Opublikowano

Rozumiem, że argumenty i fakty poparte dogłębnym testowaniem?

Idź pan w chuj z tymi klapami, kiedyś przynajmniej wiedzieli o czym mówią, teraz tylko bełkot i rozpaczliwe machanie kończynami z nadzieją, że któraś w coś trafi. Ech, szkoda strzępić.

Opublikowano

Logika whiskera: lepszy pad, którego nie da się konfigurować niż taki, który można ustawić pod swoje preferencje.

Opublikowano

Typowy whisker - pierdoli jak potłuczony, zawsze DualSense najlepszy. 

szkoda tylko, że łapię się na ten gównotrolling, bo po obcjowaniu z DualSensem nie jestem w stanie uwierzyć, że on pisze to na serio.

KONFIGURACJA W LOCIE! ROZUMIESZ PYERDOLONY BOCIE? MOC KOSMOSU ZMIENIA DŁUGOŚĆ GAŁEK I ICH OPÓR DYNAMICZNIE, A PAD MORFUJE DO KSZTAŁTU TWOJEJ DŁONI.

XDDDD pyerdolony świr

Opublikowano

Przecież już tysiące specjalistów potwierdziło, że DualSense to najlepszy pad jaki powstał. Zdanie zaślepionych xbotów tego nie zmieni, choćby nie wiem jak się plujtali.

Opublikowano

"Tysiące specjalistów"... chyba alterów jednego świra xD

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Typowy whisker - pierdoli jak potłuczony, zawsze DualSense najlepszy. 

szkoda tylko, że łapię się na ten gównotrolling, bo po obcjowaniu z DualSensem nie jestem w stanie uwierzyć, że on pisze to na serio.

KONFIGURACJA W LOCIE! ROZUMIESZ PYERDOLONY BOCIE? MOC KOSMOSU ZMIENIA DŁUGOŚĆ GAŁEK I ICH OPÓR DYNAMICZNIE, A PAD MORFUJE DO KSZTAŁTU TWOJEJ DŁONI.

XDDDD pyerdolony świr

Nic nie poradzę że tak właśnie działa Dual Sense, dla was to jeszcze przyszłość a dla nas teraźniejszość ;) oceny mówią same za siebie i miliony użytkowników 

Ale Wam przypomnę jak wyjdzie Elite v3 gdzie już MS wspominał o wspaniałościach adaptacyjnych triggerow, jak będziecie wtedy skakać jak małpy szczęśliwe, przypomnę ;)

F50D730B-9378-492A-AA2F-4FB79BADEEE1.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

A211808F-524A-4C13-92B1-ACB29F430D33.jpeg

6 minut temu, Magik napisał:

"Tysiące specjalistów"... chyba alterów jednego świra xD

To tylko fakty ;)

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Nic nie poradzę że tak właśnie działa Dual Sense, dla was to jeszcze przyszłość a dla nas teraźniejszość ;) sprawdź sam, przekonasz się 

Nieironicznie: już pisałem Ci w stosownym temacie jakie mam doświadczenia. Reasumując:

DualSense świetnie leży mi w dłoni, design też mi się podoba, Wibracje nie zrobiły na mnie wrażenia, bo haptyka to coś do czego przyzwyczaiły mnie już chociażby telefony od wielu lat, ale chciałbym je w XSX. Rozczarowały mnie jednak triggery - wystąpił tu syndrom paryski - Astro's Playroom miał pokazać niesamowite doświadczenia, a ostatecznie dostałem ciężej wciskające się triggery. Nie jest do dla mnie żaden gamechanger i znając doświadczenia ostatnich 2 generacji - szybko ta technologia zostanie zapomniania.

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Nic nie poradzę że tak właśnie działa Dual Sense

Czyli jak? 8 godzin? No jest się czym chwalić :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Czyli jak? 8 godzin? No jest się czym chwalić :reggie:

Nigdy mi się nie rozładował podczas grania a gram sporo ;) i nigdy nie wymieniałem w nim baterii czy aku także takie argumenty o kant chuja rozbić 

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nieironicznie: już pisałem Ci w stosownym temacie jakie mam doświadczenia. Reasumując:

DualSense świetnie leży mi w dłoni, design też mi się podoba, Wibracje nie zrobiły na mnie wrażenia, bo haptyka to coś do czego przyzwyczaiły mnie już chociażby telefony od wielu lat, ale chciałbym je w XSX. Rozczarowały mnie jednak triggery - wystąpił to syndrom paryski - Astro's Playroom miał pokazać niesamowite doświadczenia, a ostatecznie dostałem ciężej wciskające się triggery. Nie jest do dla mnie żaden gamechanger i znając doświadczenia ostatnich 2 generacji - szybko ta technologia zostanie zapomniania.

No i spoko, szanuje wypowiedź ale polecałbym sprawdzić triggery w innych grach, choćby Control gdzie każda bron na triggery działa inaczej :)  W ogóle bajer jest bo przy każdej grze odkrywasz to na nowo, tak jak producent i developer sobie zaplanuje, Gamechanger!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
16 godzin temu, Szymek napisał:

Ale bym go rozyebal w Titanfalla z ratio powyżej 2.

Klapy takie są, siedzą i plują coś z kąta. Whisker?  O tak bym potraktowal

A weź wrzuć teraz jakiś filmik z PvP z Destiny bo tam od pierwszego roku masz ciągle K/D w okolicach 1.0 i znam twój "performance" PvP  ;)

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Gamechanger!

XDDDD fajna laurka, ale identyczne zachwyty czytałem nad Move, touchpadzie i żyroskopach. W styczniu minęło u mnie 25 lat z grami wideo i naprawdę ciężko mnie zaskoczyć takimi drobnostkami. Co nie znaczy, że się nie da. ;)

Opublikowano

To co zieloni odjebali to nawet nie fikol. To kurwa potrojne salto w tyl ze sruba i ladowanie telemarkiem.

700zl za pada NIE DLA BIEDAKA WARTO ZAPLACIC XDDDDDDDDDDDDDDDD banda jebanych hipokrytow haa tfuuu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.