Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, WisnieR napisał:

A weź wrzuć teraz jakiś filmik z PvP z Destiny bo tam od pierwszego roku masz ciągle K/D w okolicach 1.0 i znam twój "performance" PvP  ;)

A nie gram w D2 na poważnie. Jedyneczka dużo lepsza. Dwójkę raczej odpalam z sentymentu. I zazwyczaj po dwóch meczach wyłączam. Ogólnie to jestem leszczyk w D2 :lapka:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, WisnieR napisał:

A weź wrzuć teraz jakiś filmik z PvP z Destiny bo tam od pierwszego roku masz ciągle K/D w okolicach 1.0 i znam twój "performance" PvP  ;)

Wiśnier, ale PvP w Destiny jest mocno każualowe. Pomagają temu chociażby wielkie jak stodoła hitboxy, a i dotychczasowe 30 klatek na konsoli nie sprawiało zbyt dobrego wrażenia.

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

To co zieloni odjebali to nawet nie fikol. To kurwa potrojne salto w tyl ze sruba i ladowanie telemarkiem.

700zl za pada NIE DLA BIEDAKA WARTO ZAPLACIC XDDDDDDDDDDDDDDDD banda jebanych hipokrytow haa tfuuu

No mówiłem ze dziś od rana będzie pogrom Xsmieciarki i Bociaków :D 

Opublikowano

Pogrom to ci w bani zrobił miks alkoholu i proszku do prania ze znaczkiem PS, już nie ma czego tam szukać.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiśnier, ale PvP w Destiny jest mocno każualowe. Pomagają temu chociażby wielkie jak stodoła hitboxy, a i dotychczasowe 30 klatek na konsoli nie sprawiało zbyt dobrego wrażenia.

Aha czyli MP w HALO to bóg gamingu, a destiny od Bungie, które jest po prostu reskinem Halo, już nie? Co to za fikołki? Przecież to jedno i to samo od lat, bo Bungie nie potrafiło zrobić nic innego poza Halo/Destiny.

Akurat Halo jak i Destiny to zawsze był top MP na konsolach bo jest pod nie idealnie skrojony.

Edit:

Swoją drogą kupiłbym sobie X'a tylko po to by jebać w MP w Halo, bo Destiny w temacie balansu PvP jest gorsze z roku na rok i to już nie czasy Year 1 czy D1.

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano

A pokaż swoje ratio w Uncharted 4 albo Killzone Shadow Fall, tam już taki kozak nie jesteś, co?

Co kurwa przygłupy jebane, sobie gierki wybierają jak im wygodniej xD

Opublikowano
2 minuty temu, WisnieR napisał:

Aha czyli MP w HALO to bóg gamingu, a destiny od Bungie, które jest po prostu reskinem Halo, już nie?

Powody napiałem Ci już wyżej. Nie grałem w PvP D2 tak długo jak w multi jedynki albo Halo 5, ale nie zgodzę że te gry są do siebie jakoś mocno podobne. 

Opublikowano

Dobra na razie odpuszczam pastwienie się nad botami a w zamian tego zrekompensuje im widok kolejnej już „kupionej” gry na „płycie”, zobaczcie bociki bo już pewnie Spencer Wam wymazał z pamięci jak wyglądają pudełeczka i solidne gry z zieloną na meta ;)  Po platynie w Control Sackboy wjedzie jak złoto :)

1678D119-A996-447F-B6CB-30A76A487DDD.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Powody napiałem Ci już wyżej. Nie grałem w PvP D2 tak długo jak w multi jedynki albo Halo 5, ale nie zgodzę że te gry są do siebie jakoś mocno podobne. 

Nie grałem dużo, bo miałem stycznośc tylko z X360 i krótki epizod z Halo, ale gram obecnie z wieloma osobami, które lata przegrały w Halo i Destiny, i ewidentnie wskazują, że gry są do siebie baaaardzo podobne, szczególnie pod względem mechnaki samego gunplayu (w końcu Bugnie projektowało obydwie). Wiadomo, że się różnia ale sam gunplay jest do siebie mega podobny. Ale to już coś dla wyjadaczy PvP jest bo też nie jebie nie wiadomo ile w tym PvP choć w D2 ponas 2k godzin już wykręcone przez 4 lata.

Z chęcią kupie Series S jeżeli Inifinite będzie miało jakiś genialny MP tylko w tym celu.

Opublikowano

Będziesz miał też jakiś punkt odniesienia, bo aktualne multi w Halo różni się znacząco od tego z poprzednich części (głównie za sprawą dynamiki poruszania się). Gunplay też jest inny chociażby z tego tytułu, że Destiny 2 ma znacznie szerszy wachlarz typów broni i gracze przychodzą z tym co mają kiedy w Halo masz z góry narzucony zestaw.

Lubię obie gry, ale głównie dlatego, że obecnie znacząco się od siebie różnią, a jak będziesz miał już XSS (albo ograsz na PC) to chętnie się zgadam na Infinite. :lapka: 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ależ będzie solidne bajtowanie. :obama: Obstawiam, że gra która składa się głównie z pomysłów zayebanych z Mario będzie nowym mesjaszem klapów, głównie z braku punktu odniesienia.

Mario stawiam wyżej gwoli ścisłości, No obecnie zagrywam w Mario 3D bowser fury na switchu i grywalność przewyższa wszystko co wyszło do tej pory na XSX

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whisker tylko nie pij za dużo w tej weekend bo musisz zdążyć skończyć Suckboya i puścić go do żyda w poniedziałek

Opublikowano

To co boty dzisiaj swieto gamingu? Sega i football manager w smyczpassie czy moze jednak znowu wyjdzie kapiszon i liczenie klatek w wstecznej?

Opublikowano

Nie no zarcik wiadomo. Dla mnie prawidziwym gamechangerem byloby gdyby zlikwidowali w koncu te gearsy jebane

Opublikowano

Też czujecie to napięcie w obozie klapów przed mega tonami jakie dziś Spencer zrzuci na tych przygłupów?

Opublikowano

Ogólnie to mi właśnie d1 bardzo przypominało walkę z halo. Sonka miała jakieś dobre multi. A dwójka to niezbalansowane coś. Wprowadzenie stazy która mocno ogranicza movment jest poprostu słabe. No coś im nie pyklo z nową mocą. Po tej akcji definitywnie odpuściłem. 

Opublikowano

To dziś ma być jakaś feta w obozie zielonych? W sensie jakiś dobry ex wychodzi? A nie, to na PS5 akurat...

Opublikowano
13 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Też czujecie to napięcie w obozie klapów przed mega tonami jakie dziś Spencer zrzuci na tych przygłupów?

Znowu kupią studio żeby sfinalizować zakup za rok - dwa?

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Znowu kupią studio żeby sfinalizować zakup za rok - dwa?

Biznes to nie jest Twoja mocna strona, nie?

Opublikowano

Zdziwiłbyś się chłopcze na wygnaniu za chlebem. 

Na razie g... jest z bethesdy więc moga sobie nawet Sony kupić ale dla niebieskich to wszystko NEUTRALNE działania. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.