Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

te patrz, chmury mu się nierealistycznie odbijają! GT > Forza 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 988,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Otwarta mapa pięknej Japonii ( te niebieskie sc0rwensyny powinny być zachwycone bo przecież to ich drugą ojczyzna) vs zamknięte tory gdzie normalny człowiek po 3 wyścigach ma dosyć. Masakra jak ta sonka się popsuła

Opublikowano

Klapy znowu pijane w amoku widzę, nic nowego. :) 

A jeszcze Rozi przyznał że yakuza gówno, piekny dzień. :banderas: 

Opublikowano

Yakuza i gówno? Coś tak czułem że rozi chuja się zna na grach po kręceniu nosem na nierka ale teraz to już pewne  :)

Opublikowano

Cała saga o Yakuzie gównem wg. Roziego :obama: Niesamowite co z psychiką człowieka robi utrata ekskluzywności jej ulubionej kąsolki na dany tytuł.

Opublikowano

Nie dziwota, jakbym grał w te gierki na PS4 to chyba musiałbym sobie oczy wydłubać łyżeczkami. Ten jego screen wersji PS4 z teksturami i geometrią rodem z PSX to nie jest łatwa rzecz do przełknięcia.

Spoiler

vEmfpd9uWMAA4Y1T?format=jpg&name=large

Dżizas :/ Dobrze, że Spencer ogarnął prawilną wersję kilka miechów przed chińczykami

Opublikowano

Klaperstwo bez niespodzianek, w celu dodania swojemu nędznemu żywotowi kolorów musi obserwować kolejne SUKCESY najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości XSX.

"Ale jak to- krzykną oburzone klapy - mamy wywalone na Xboksa!"

No właśnie widać jak mają wywalone.

Opublikowano

Jeszcze kurwa muszą zapłacić drugi raz, żeby ją ograć na PS5 xDDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Jeszcze kurwa muszą zapłacić drugi raz, żeby ją ograć na PS5 xDDDDDDDD

Przy takich dobrociach Yakuza schodzi na daleki plan, No bez jaj

2 minuty temu, dee napisał:

Klaperstwo bez niespodzianek, w celu dodania swojemu nędznemu żywotowi kolorów musi obserwować kolejne SUKCESY najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości XSX.

"Ale jak to- krzykną oburzone klapy - mamy wywalone na Xboksa!"

No właśnie widać jak mają wywalone.

Ja tam nie mam wywalone na Xa, kupię go jak wyjdzie jakiś hit godny PS5, teraz to kupa plastiku bez nowości warta co najwyżej 200zl

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Przy takich dobrociach Yakuza schodzi na daleki plan, No bez jaj

RawDeepFinwhale-max-1mb.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Ja tam nie mam wywalone na Xa, kupię go jak wyjdzie jakiś hit godny PS5, teraz to kupa plastiku bez nowości warta co najwyżej 200zl

Kurwa, oby nie, niech Xbox zostanie przy grach a nie seansach filmowych.

Opublikowano

Matko jedyna, whisker, ja ci zapłacę, tylko nie kupuj Xboksa. Trzeba dbać o czystość rasową marki :shotgun:

Opublikowano

664.jpg  A jeszcze Rozi przyznał że yakuza gówno, piekny dzień.

c655eabfe6ea872b0b7814fd45b00569.jpgNiesamowite co z psychiką człowieka robi utrata ekskluzywności jej ulubionej kąsolki na dany tytuł.

az1zj1m_460s.jpgDobrze, że Spencer ogarnął prawilną wersję kilka miechów przed chińczykami

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

To do zobaczenia na E3? :lapka: 

Na E3 pokażą trailer HALO infinite

C4E8F08E-CC00-4102-977D-652D6069206D.jpeg

Opublikowano

Poproszę link do postu gdzie użytkownik rozi obraza yakuze. Minusiki czeka  :)

Opublikowano
4 godziny temu, Rozi napisał:

W weekend sobie włączyłem Xśmiecia, wszedłem do zakładki Game MOPS, i dokładnie taka była moja reakcja:

MildFoolishBackswimmer-size_restricted.g

@Pupcio

Opublikowano

Masakra. Kiryu san niczego Cię nie nauczył Rozi_pl  :) może ta yakuza 7 z kartonowym miastem na maszynce sony Cię tak sprowokowała do obrażania tej legendarnej serii

Opublikowano
5 minut temu, Rozi napisał:

Spoiler

664.jpg  A jeszcze Rozi przyznał że yakuza gówno, piekny dzień.

c655eabfe6ea872b0b7814fd45b00569.jpgNiesamowite co z psychiką człowieka robi utrata ekskluzywności jej ulubionej kąsolki na dany tytuł.

az1zj1m_460s.jpgDobrze, że Spencer ogarnął prawilną wersję kilka miechów przed chińczykami

rozibrainlet.png

Opublikowano

Whisker widzę jak zwykle najebany, przypominam, że Forza natywnie w 4K parę baniek pixeli wiecej na ekranie niż to govno rozmazane z 5 samochodami na krzyż. 

Klapy nie ogarniają, że to wszytsko MS robi qrva przy okazji tyle dobra wsteczna gamepass a na playqrvie wszytsko po 350 pln na jedno kopyto.

Jak zwykle to samo gadanie gdzie gry? A no robią się poki co MS więcej zapowiedział gier na nową konsolę niż Sony. 

Klapy tfu.

Opublikowano
7 minut temu, Soul napisał:

Whisker widzę jak zwykle najebany, przypominam, że Forza natywnie w 4K parę baniek pixeli wiecej na ekranie niż to govno rozmazane z 5 samochodami na krzyż. 

Klapy nie ogarniają, że to wszytsko MS robi qrva przy okazji tyle dobra wsteczna gamepass a na playqrvie wszytsko po 350 pln na jedno kopyto.

Jak zwykle to samo gadanie gdzie gry? A no robią się poki co MS więcej zapowiedział gier na nową konsolę niż Sony. 

Klapy tfu.

To po chuj konsole wydawali? Mogli poczekać z rok a nie się ośmieszać co pokazują słupki sprzedaży (mniejsza od switcha czujecie?) Czym tak naprawdę różni się Koks od XSX???? Czy aż tak bardzo żeby wydawać 2,5k? No trzeba mieć najebane.

Przeskok z PS4 na PS5

- nowy pad

- adaptacyjne triggery

- nowy dźwięk tempest 3d

- nowy Dash

- szybkie loadingi SSD

- wsteczna z impetem 

- premierowo z grami next gen

Przeskok XOX na XSX

- Quick Resume

- szybsze loadingi

- wsteczna wszystkiego

- kurwa koniec

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

To po chuj konsole wydawali? Mogli poczekać z rok a nie się ośmieszać co pokazują słupki sprzedaży. Czym tak naprawdę różni się Koks od XSX???? Czy aż tak bardzo żeby wydawać 2,5k? No trzeba mieć najebane.

To samo można napisać o ps5 po co Ci to jak masz ps4 pro w domu? Po za demonem, którego nie wydali na ps4 bo tak, wszytsko przez najbliższe 3 lata będzie do ogrania na PS4...

Prawda jest taka, że obie konsole to poki co meh a ich najlepsze fitchery to dysk ssd i gry w 60fps. 

Ty qrva 3 miesiąc grasz dlc do spidermana czy Ty w ogóle czytasz to co piszesz. Przeciez to hipokryzją wali na kilometr, robisz z tego ps5 jak byś dostał chuj więc co a dostałeś wielkiego kloca i gry po 350 zł beka wnusiuuuuu :reggie:

Wez tam sobie jescze dopisz najlepszy fitcher ps5 kultura pracy bo zapomniałeś.

Opublikowano

Whiskas jaki pisowiec jebany

szybsze loadingi SSD kontra szybsze loadingi

hahahahaha

Opublikowano
13 minut temu, Soul napisał:

po 350 pln na jedno kopyto.

Klapy tfu.

Ciebie by tak kasowali ja np nie zapłaciłem od premiery za grę takiej sumy, majaczenia. Nawet dzisiaj zakupiłem Sackboy’a nie przekraczając 200zl w folii. Nawet za COLD WAR (gdzie tez na XSX PRZYPOMINAM gra chodziła po 329zł) dałem 170zł. 

Najebal Wam głupot dzisiaj MS a wy dalej się cieszycie, kiedy ogarnięcie że żyjecie w PRL? Musicie w końcu wyjść i zobaczyć jak PS5 się prezentuje 

Ja wiem że kiedyś pełno Was było w galeriach, nieraz widziałem jak staliście w MEDIA Markt albo Expert przy standach, zajechane pady i konsole rozjebane ale staliście przy PS4, Xbox był włączony ale nikogo tam nie było. Teraz przez pandemię Wam się ukróciło i nie macie gdzie testować takiego sprzętu więc wylewacie hektolitry jadu bez żadnych argumentów. A wtedy? Dema ogrywane do bólu, spotkania non stop i opowieści później na forum ile to nie przegrali dane gry a później weryfikacja profili i co? I pizda

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wsteczna z impetem xDDDDDD

I kuyangiem w dupie xD  

Ta lista tych fitcherow to takie wołanie o pomoc i tłumaczenie sobie chuj wie czego eh klapy 

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

- nowy pad = jest na Xboxie

- adaptacyjne triggery = nie ma

- nowy dźwięk tempest 3d = Dolby Atmos

- nowy Dash = nie ma

- szybkie loadingi SSD = jest

- wsteczna z impetem  = jest, nawet lepsza niż na PS5

- premierowo z grą next gen = poprawiam, bo tylko Demonsy

mocno naciągana lista, jak widać dużo się nie różni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.