Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

izon już tresura 150

Ja dla kontrastu napiszę, że na PS4 nigdy nie ograłem nic lepszego niż to co oferuje Xbox.

No to współczuje tak niskich wymagań ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Dam Ci przykład, Astrobot dał mi więcej radości

No fajnie, że masz radość z Astrobota, ale piszesz cos o graniu w nextgenowe gry, więc wciąż czekam na te listę.

Bo radość dawać to może i GTA IV w 60 fps-ach we wstecznej :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

pokryć to Ty możesz najwyżej psie gówno na chodniku

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

o kurwa zesrałem się ze śmiechu

liściu gdzie jesteś?

Opublikowano

1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Tak myślałem 

No no, już tak sobie nie dworuj. 

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

No fajnie, że masz radość z Astrobota, ale piszesz cos o graniu w nextgenowe gry, więc wciąż czekam na te listę.

Bo radość dawać to może i GTA IV w 60 fps-ach we wstecznej :banderas:

No właśnie tak mówi osoba, co nie miała raczej szansy pograć w tą grę na DualSensie, który jest gamechangerem.. Fajnie, że GTA 4 daje Ci radość, też się świetnie bawiłem 10 lat temu;)

Opublikowano
18 minut temu, Figuś napisał:

Te które już dawno mam ograne na PS? Proszę cię

I nagle są dobre jak sie zaczęły pojawiać na xboxie

Demon Souls to ta gra, którą posiadacze PS3 ograli ile to było 11 lat temu ? a kalpy się jarają jak by to było jakieś objawienie 2020 roku i wielka next genowa gra. 

Yakuza 0 prawilnie ograna na PS4 na premierę. :cool::lapka:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Biedne uciśnione społeczeństwo botów. Żygać się chce jak się czyta te zdeptane argumenty. 

Hum? To ten bot którego nawet cirex gasił? Niezła banda chuja:)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

No to współczuje tak niskich wymagań ;)

Po ogrywaniu Astrobota i czytaniu zachwytów nad DualSense wiem, że dla klapa jedynym wymaganiem jest status exa, a zdanie takiej osoby to sobie mogę co najwyżej moczem ciepłym olać, bo jest nic nie warte. :) 

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Demon Souls to ta gra, którą posiadacze PS3 ograli ile to było 11 lat temu ? a kalpy się jarają jak by to było jakieś objawienie. 

Yakuza 0 prawilnie ograna na PS4 na premierę. :cool::lapka:

Ej to Ty się jarałeś parę postów temu, że Yakuza jest na Xboxie :D I Wy chyba zapominacie, że klapy się jarają Remakiem, czyli z zasady nową, zrobioną od podstaw grą, a nie jakimś tam dodaniem fpsów i wyższej rozdziałki jak gość powyżej w przypadku GTA 4.

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Po ogrywaniu Astrobota i czytaniu zachwytów nad DualSense wiem, że dla klapa jedynym wymaganiem jest status exa, a zdanie takiej osoby to sobie mogę co najwyżej moczem ciepłym olać, bo jest nic nie warte. :) 

O to dziwna opinia biorąc pod uwagę, że moja ulubiona gra obecnie to Cyberpunk ale na PC:) Ale tak to jest, jak się mówiąc eufimistycznie ma dosyć wąskie horyzonty i mierzy swoją zieloną miarą..

Opublikowano

No właśnie tak mówi osoba, co nie miała raczej szansy pograć w tą grę na DualSensie, który jest gamechangerem

No ale dawaj wreszcie tę listę next genowych gier do których wracasz! Nie trzymaj wszystkich w napięciu!

Bo chyba nie miałeś na mysli powrotu do AstroBota!? Na pewno nie, nawet niewolnicy marki tak bardzo by sie nie upodlili.

A gamechangerem w padach to jest 20 h bez ładowania,a nie adaptacyjne triggery którymi jarać sie mogą chyba tylko dziesięciolatki.

Opublikowano
14 minut temu, dee napisał:

Wrzucając na forum teksty po angielsku dyskryminujesz społeczność Paystation.

Proszę takich rzeczy nie robić, szanujmy się.

sorry liściu i whisker

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

No właśnie tak mówi osoba, co nie miała raczej szansy pograć w tą grę na DualSensie, który jest gamechangerem.. Fajnie, że GTA 4 daje Ci radość, też się świetnie bawiłem 10 lat temu;)

MIałem okazję. I jak dla kogoś to "gamechanger", to :reggie:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

No ale dawaj wreszcie tę listę next genowych gier do których wracasz! Nie trzymaj wszystkich w napięciu!

Bo chyba nie miałeś na mysli powrotu do AstroBota!? Na pewno nie, nawet niewolnicy marki tak bardzo by sie nie upodlili.

A gamechangerem w padach to jest 20 h bez ładowania,a nie adaptacyjne triggery którymi jarać sie mogą chyba tylko dziesięciolatki.

OK, z cegłą nie ma co dyskutować.

Tak moja lista to Astrobot, Demon Souls, Spider Man Miler Morales w trybie Ray Tracing i pięknie zupgradowane na PS5 Ghost of Thusima. Tyle mi póki co wystarczy, żeby zmiażdzyc wszystko to jest na tych nexgenowych maszynkach od M$

Skończyły się next-geny na PS5?

Co Ty tam majaczysz pod nosem? Czyżbym słyszał gamepass, gamepass, haloo, gearsyy...?

Opublikowano

@izon

Stwierdziłem fakt, że wychodzą dobre gry na xboxie takie jak Yakuza, jaraniem bym tego nie nazwał a to, że już ktoś ma to dawno ograne to gratuluje. 

Tak samo jak ktoś już dawno ograł Demona, miło, że SONY dało ograć tą grę nowym użytkownikom a robić z niej jakiś 7 cud świata to już ostra propaganda. 

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

@izon

Stwierdziłem fakt, że wychodzą dobre gry na xboxie takie jak Yakuza, jaraniem bym tego nie nazwał a to, że już ktoś ma to dawno ograne to gratuluje. 

Tak samo jak ktoś już dawno ograł Demona, miło, że SONY dało ograć tą grę nowym użytkownikom a robić z niej jakiś 7 cud świata to już ostra propaganda. 

W Twojej opinii propaganda. To dlaczego niektórzy robią 7 cud świata z FF7 remake? Przecież połowa gier obecnie to remastery i remaki, z czego akurat posiadacze Xboxa doskonale zdają sobie sprawę..

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Tak moja lista to Astrobot, Demon Souls, Spider Man Miler Morales

xDDDDDD

No zaiste piękny powrót, cudowny.

Czyli podsumujmy. Klapy napinają się, klną, obrażają, po czym rzeczywistość mówi sprawdzam i okazuje się, że wciąż jest grane Astrobot, Demon Souls, Spider Man Miler Morales

Czyli tech-demo, odpowiednik dinozaura z DemoDisc na PSX. Remaster gry sprzed miliona lat, którą każdy już rzyga. 8-godzinne DLC opychane za 3 stówki.

Bycie klapem nigdy nie było lepsze :reggie:

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

sorry liściu i whisker

:sapek:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

xDDDDDD

No zaiste piękny powrót, cudowny.

Czyli podsumujmy. Klapy napinają się, klną, obrażają, po czym rzeczywistość mówi sprawdzam i okazuje się, że wciąż jest grane Astrobot, Demon Souls, Spider Man Miler Morales

Czyli tech-demo, odpowiednik dinozaura z DemoDisc na PSX. Remaster gry sprzed miliona lat, którą każdy już rzyga. 8-godzinne DLC opychane za 3 stówki.

Bycie klapem nigdy nie było lepsze :reggie:

OK, dawaj co tam jest nowego na Xboxie. Tylko nie mówię o grach z poprzedniej generacji bo taką listę kilkuset gier z PS4 to też mogę zrobić. No dawaj!

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezła śmieciarka. :pawel: 

I to napisał typ co mi o jakiejś tolerancji i hipokryzji wyrzucał parę postów temu :bye:

Opublikowano

Może i u nas jest chuyowo, ale u Was jest chuyowiej.

:dynia: Co te klapy to ja nawet nie.

I to napisał typ co mi o jakiejś tolerancji i hipokryzji wyrzucał parę postów temu :bye:

Połacz się, że masz CW w CW. :pawel: Polecam wrócić na swoje rewiry i popluć na XBoxa w stosownym temacie o PS5. NAraaaaaa

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

klapy się jarają Remakiem, czyli z zasady nową, zrobioną od podstaw grą, a nie jakimś tam dodaniem fpsów i wyższej rozdziałki jak gość powyżej w przypadku GTA 4.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

pięknie zupgradowane na PS5 Ghost of Thusima.

czy to te podwójne standardy?

Opublikowano

Może i u nas jest chuyowo, ale u Was jest chuyowiej.

:dynia: Co te klapy to ja nawet nie.

Połacz się, że masz CW w CW. :pawel: Polecam wrócić na swoje rewiry i popluć na XBoxa w stosownym temacie o PS5. NAraaaaaa

Stary już chyba poplułeś sobie klawiaturę bo niewiele idzie zrozumieć z tego co piszesz ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.