Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

izon już tresura 150

Ja dla kontrastu napiszę, że na PS4 nigdy nie ograłem nic lepszego niż to co oferuje Xbox.

No to współczuje tak niskich wymagań ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Dam Ci przykład, Astrobot dał mi więcej radości

No fajnie, że masz radość z Astrobota, ale piszesz cos o graniu w nextgenowe gry, więc wciąż czekam na te listę.

Bo radość dawać to może i GTA IV w 60 fps-ach we wstecznej :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

pokryć to Ty możesz najwyżej psie gówno na chodniku

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

o kurwa zesrałem się ze śmiechu

liściu gdzie jesteś?

Opublikowano

1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Tak myślałem 

No no, już tak sobie nie dworuj. 

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

No fajnie, że masz radość z Astrobota, ale piszesz cos o graniu w nextgenowe gry, więc wciąż czekam na te listę.

Bo radość dawać to może i GTA IV w 60 fps-ach we wstecznej :banderas:

No właśnie tak mówi osoba, co nie miała raczej szansy pograć w tą grę na DualSensie, który jest gamechangerem.. Fajnie, że GTA 4 daje Ci radość, też się świetnie bawiłem 10 lat temu;)

Opublikowano
18 minut temu, Figuś napisał:

Te które już dawno mam ograne na PS? Proszę cię

I nagle są dobre jak sie zaczęły pojawiać na xboxie

Demon Souls to ta gra, którą posiadacze PS3 ograli ile to było 11 lat temu ? a kalpy się jarają jak by to było jakieś objawienie 2020 roku i wielka next genowa gra. 

Yakuza 0 prawilnie ograna na PS4 na premierę. :cool::lapka:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Biedne uciśnione społeczeństwo botów. Żygać się chce jak się czyta te zdeptane argumenty. 

Hum? To ten bot którego nawet cirex gasił? Niezła banda chuja:)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

No to współczuje tak niskich wymagań ;)

Po ogrywaniu Astrobota i czytaniu zachwytów nad DualSense wiem, że dla klapa jedynym wymaganiem jest status exa, a zdanie takiej osoby to sobie mogę co najwyżej moczem ciepłym olać, bo jest nic nie warte. :) 

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Demon Souls to ta gra, którą posiadacze PS3 ograli ile to było 11 lat temu ? a kalpy się jarają jak by to było jakieś objawienie. 

Yakuza 0 prawilnie ograna na PS4 na premierę. :cool::lapka:

Ej to Ty się jarałeś parę postów temu, że Yakuza jest na Xboxie :D I Wy chyba zapominacie, że klapy się jarają Remakiem, czyli z zasady nową, zrobioną od podstaw grą, a nie jakimś tam dodaniem fpsów i wyższej rozdziałki jak gość powyżej w przypadku GTA 4.

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Po ogrywaniu Astrobota i czytaniu zachwytów nad DualSense wiem, że dla klapa jedynym wymaganiem jest status exa, a zdanie takiej osoby to sobie mogę co najwyżej moczem ciepłym olać, bo jest nic nie warte. :) 

O to dziwna opinia biorąc pod uwagę, że moja ulubiona gra obecnie to Cyberpunk ale na PC:) Ale tak to jest, jak się mówiąc eufimistycznie ma dosyć wąskie horyzonty i mierzy swoją zieloną miarą..

Opublikowano

No właśnie tak mówi osoba, co nie miała raczej szansy pograć w tą grę na DualSensie, który jest gamechangerem

No ale dawaj wreszcie tę listę next genowych gier do których wracasz! Nie trzymaj wszystkich w napięciu!

Bo chyba nie miałeś na mysli powrotu do AstroBota!? Na pewno nie, nawet niewolnicy marki tak bardzo by sie nie upodlili.

A gamechangerem w padach to jest 20 h bez ładowania,a nie adaptacyjne triggery którymi jarać sie mogą chyba tylko dziesięciolatki.

Opublikowano
14 minut temu, dee napisał:

Wrzucając na forum teksty po angielsku dyskryminujesz społeczność Paystation.

Proszę takich rzeczy nie robić, szanujmy się.

sorry liściu i whisker

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

No właśnie tak mówi osoba, co nie miała raczej szansy pograć w tą grę na DualSensie, który jest gamechangerem.. Fajnie, że GTA 4 daje Ci radość, też się świetnie bawiłem 10 lat temu;)

MIałem okazję. I jak dla kogoś to "gamechanger", to :reggie:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

No ale dawaj wreszcie tę listę next genowych gier do których wracasz! Nie trzymaj wszystkich w napięciu!

Bo chyba nie miałeś na mysli powrotu do AstroBota!? Na pewno nie, nawet niewolnicy marki tak bardzo by sie nie upodlili.

A gamechangerem w padach to jest 20 h bez ładowania,a nie adaptacyjne triggery którymi jarać sie mogą chyba tylko dziesięciolatki.

OK, z cegłą nie ma co dyskutować.

Tak moja lista to Astrobot, Demon Souls, Spider Man Miler Morales w trybie Ray Tracing i pięknie zupgradowane na PS5 Ghost of Thusima. Tyle mi póki co wystarczy, żeby zmiażdzyc wszystko to jest na tych nexgenowych maszynkach od M$

Skończyły się next-geny na PS5?

Co Ty tam majaczysz pod nosem? Czyżbym słyszał gamepass, gamepass, haloo, gearsyy...?

Opublikowano

@izon

Stwierdziłem fakt, że wychodzą dobre gry na xboxie takie jak Yakuza, jaraniem bym tego nie nazwał a to, że już ktoś ma to dawno ograne to gratuluje. 

Tak samo jak ktoś już dawno ograł Demona, miło, że SONY dało ograć tą grę nowym użytkownikom a robić z niej jakiś 7 cud świata to już ostra propaganda. 

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

@izon

Stwierdziłem fakt, że wychodzą dobre gry na xboxie takie jak Yakuza, jaraniem bym tego nie nazwał a to, że już ktoś ma to dawno ograne to gratuluje. 

Tak samo jak ktoś już dawno ograł Demona, miło, że SONY dało ograć tą grę nowym użytkownikom a robić z niej jakiś 7 cud świata to już ostra propaganda. 

W Twojej opinii propaganda. To dlaczego niektórzy robią 7 cud świata z FF7 remake? Przecież połowa gier obecnie to remastery i remaki, z czego akurat posiadacze Xboxa doskonale zdają sobie sprawę..

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Tak moja lista to Astrobot, Demon Souls, Spider Man Miler Morales

xDDDDDD

No zaiste piękny powrót, cudowny.

Czyli podsumujmy. Klapy napinają się, klną, obrażają, po czym rzeczywistość mówi sprawdzam i okazuje się, że wciąż jest grane Astrobot, Demon Souls, Spider Man Miler Morales

Czyli tech-demo, odpowiednik dinozaura z DemoDisc na PSX. Remaster gry sprzed miliona lat, którą każdy już rzyga. 8-godzinne DLC opychane za 3 stówki.

Bycie klapem nigdy nie było lepsze :reggie:

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

sorry liściu i whisker

:sapek:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

xDDDDDD

No zaiste piękny powrót, cudowny.

Czyli podsumujmy. Klapy napinają się, klną, obrażają, po czym rzeczywistość mówi sprawdzam i okazuje się, że wciąż jest grane Astrobot, Demon Souls, Spider Man Miler Morales

Czyli tech-demo, odpowiednik dinozaura z DemoDisc na PSX. Remaster gry sprzed miliona lat, którą każdy już rzyga. 8-godzinne DLC opychane za 3 stówki.

Bycie klapem nigdy nie było lepsze :reggie:

OK, dawaj co tam jest nowego na Xboxie. Tylko nie mówię o grach z poprzedniej generacji bo taką listę kilkuset gier z PS4 to też mogę zrobić. No dawaj!

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezła śmieciarka. :pawel: 

I to napisał typ co mi o jakiejś tolerancji i hipokryzji wyrzucał parę postów temu :bye:

Opublikowano

Może i u nas jest chuyowo, ale u Was jest chuyowiej.

:dynia: Co te klapy to ja nawet nie.

I to napisał typ co mi o jakiejś tolerancji i hipokryzji wyrzucał parę postów temu :bye:

Połacz się, że masz CW w CW. :pawel: Polecam wrócić na swoje rewiry i popluć na XBoxa w stosownym temacie o PS5. NAraaaaaa

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

klapy się jarają Remakiem, czyli z zasady nową, zrobioną od podstaw grą, a nie jakimś tam dodaniem fpsów i wyższej rozdziałki jak gość powyżej w przypadku GTA 4.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

pięknie zupgradowane na PS5 Ghost of Thusima.

czy to te podwójne standardy?

Opublikowano

Może i u nas jest chuyowo, ale u Was jest chuyowiej.

:dynia: Co te klapy to ja nawet nie.

Połacz się, że masz CW w CW. :pawel: Polecam wrócić na swoje rewiry i popluć na XBoxa w stosownym temacie o PS5. NAraaaaaa

Stary już chyba poplułeś sobie klawiaturę bo niewiele idzie zrozumieć z tego co piszesz ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.