Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

A co najważniejsze - nie dostaniesz nagle info że zostały 2 tygodnie na ogranie.

Komuś się zdażyło, że dana gra trafia do GP, ma na celu kiedyś tam ją ograć (bo aktualnie nie ma czasu, bo łupie w coś innnego), ale jednak spencer krul zabrał i taki wuj z ogrywania? 

Poważnie pytam.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kurcze, szkoda mi jest kogoś kto nagle zaczyna przygodę z plejką. Widzi fajną grę w Plusie, a ta własnie wypadła z usługi.

i już nigdy jej nie doda :( zostaną mu jakieś dwie-trzy lewe gry na miesiąc kiedy u konkurencji jest potężna ilość fantastycznych AAA za tę samą cenę

Opublikowano
Teraz, Michał102 napisał:

Komuś się zdażyło, że dana gra trafia do GP, ma na celu kiedyś tam ją ograć (bo aktualnie nie ma czasu, bo łupie w coś innnego), ale jednak spencer krul zabrał i taki wuj z ogrywania? 

Poważnie pytam.

Tylko klapy teoretycy mają z tym problem. 

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

A co najważniejsze - nie dostaniesz nagle info że zostały 2 tygodnie na ogranie.

W dwa tyg to ja skończę dwa molochy jak będzie trzeba :) z tych gierek które wyskoczyły z UGP :banderas:skończyłem bardzo przyjemne Pedro oraz KOZACKIEGO NINJE. Nawet na info o nowych gierkach nie czekam tak jak na te co wylecom. Zawsze szanowałem 

Opublikowano
Teraz, Michał102 napisał:

Poważnie pytam.

Poczytaj temat o XGP - tam znajdziesz odpowiedzi. Będą posty typu: "zacząłem gre X ale odstawie bo zaraz wypada z gamepassa gra Y a chciałem zagrać"

6 minut temu, Shago napisał:

No a gdzie tu niby brak możliwości wyboru?

Smyczpass - mówi to coś panu?

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Klapom weekend starcza.

Opublikowano

Ale to je next gen, to sie inaczej konsumuje, nie zrozumiesz tego bocie 

Opublikowano

Xboksowcy-wyścigowcy, bo Pasibrzuch jebany zabierze zaraz xdddd

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Poczytaj temat o XGP - tam znajdziesz odpowiedzi. Będą posty typu: "zacząłem gre X ale odstawie bo zaraz wypada z gamepassa gra Y a chciałem zagrać"

Jeśli jesteś graczem i interesujesz się grami, to raczej jesteś świadomy i obserwujesz co w danym momencie trafia do uslugi. 

Jak z jakąś grą się brandzlujesz pół roku, to jest ona dla Ciebie crapem i trza chuj na nią położyć, a nie później pretensje "spencer bandyta jebany oddawaj moje 4 zł" 

No bądźmy poważni. 

Opublikowano
34 minuty temu, schabek napisał:

Ale bym zobaczyl miny bociarzy jak sony kolejny miesiac z rzedu dopierdoli darmowymi i dozywotnimi gierkami z plusa. Dupska po controlu jeszcze nie zagojone :xboss:

Darmowe jak zapłacisz, dożywotnie... jak zapłacisz. Niezły rozpierdol.

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Smyczpass - mówi to coś panu?

Nie, a powinno? Za 5 min mogę anulować subskrypcję. Gdzie tu jakaś smycz?

Opublikowano
17 minut temu, Michał102 napisał:

Poważnie pytam.

Korzystam ponad dwa lata. Nie.

Opublikowano
2 minuty temu, Michał102 napisał:

Jeśli jesteś graczem i interesujesz się grami, to raczej jesteś świadomy i obserwujesz co w danym momencie trafia do uslugi. 

Tak z pewnością. Masz gre w kolejce i nagle info że zaraz wypada.

Fajna dupa mówi: "Lecimy na tydzień do zakopca, będziemy na golasa biegać po gubałówce"

Bot mówi: "NIE!!!"

Laska pyta: "Czemu nie, będe gałgana robić od rana do wieczora" 

Bot: "Bo zaraz wyjeżdża ze smyczpassa indyk którego "obserwowałem bo jestem świadomy co trafia do usługi" i nie mogę Cie piękna stukać bo musze zagrać."

4 minuty temu, Shago napisał:

Nie, a powinno? Za 5 min mogę anulować subskrypcję. Gdzie tu jakaś smycz?

Anuluj cebule 3 letnią - za 3 lata się uwolnisz. Good Look

Opublikowano

No to ile tych gier Ci już z tego gejm pasa zabrali, żeś taki pokrzywdzony? 

Staram się z Tobą rozmawiać poważnie, a Ty jak zwykle wylatujesz z jakimiś niedorzecznymi porównaniami. 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Tak z pewnością. Masz gre w kolejce i nagle info że zaraz wypada.

Fajna dupa mówi: "Lecimy na tydzień do zakopca, będziemy na golasa biegać po gubałówce"

Bot mówi: "NIE!!!"

Laska pyta: "Czemu nie, będe gałgana robić od rana do wieczora" 

Bot: "Bo zaraz wyjeżdża ze smyczpassa indyk którego "obserwowałem bo jestem świadomy co trafia do usługi" i nie mogę Cie piękna stukać bo musze zagrać."

Anuluj cebule 3 letnią - za 3 lata się uwolnisz. Good Look

Przypominam po raz setny - posiadanie usługi Game Pass nie blokuje jednocześnie sklepu Xbox. 

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu, serio nie masz nic lepszego do roboty niż spędzać piątkowy wieczór tryhardując w CW? Rzekomo masz dwie konsole do chuya.

Czekam pod myjnia samochodowa w kolejce. Życie to nie tylko granie. :) 

I mam jeszcze switcha dla zbokow.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Traktujesz samochód lancą jak jakąś zbrukaną kurwę? 

Fure myje się tylko ręcznie, używając do tego odpowiednich kosmetyków. 

Ale jak widać jeśli janusz w gamingu, to też w detailingu :yao:

Opublikowano
4 minuty temu, Michał102 napisał:

Traktujesz samochód lancą jak jakąś zbrukaną kurwę? 

Fure myje się tylko ręcznie, używając do tego odpowiednich kosmetyków. 

Ale jak widać jeśli janusz w gamingu, to też w detailingu :yao:

Super. Współczuje podwozia ujebanego solą po ostatnich śniegach. Ale skoro szanujesz auto jak siebie to nic nie poradzisz.

Pozatym korzystam auto - myjni rzadko bardzo właśnie żeby cisnieniowo podwozie oczyścić. Inna sprawa ze to myjnia nie za 4PLN jak u bota z niskimi wymaganiami:lapka:

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale skoro szanujesz auto jak siebie to nic nie poradzisz.

Jeśli posiadasz auto, które szanujesz jak siebie, to zimą trzymasz je w garażu, a nie torturujesz solą. 

Na ten czas kupujesz jakiegoś trupa do ciorania... ot coś na wzór PS5:kaz:

Zardzewieje/padnie - nie będzie szkoda berachła

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
3 godziny temu, Michał102 napisał:

Myślisz, że te twoje minusiki robią na mnie jakieś wrażenie? 

Minusuj sobie ile chcesz, ja mam to głęboko w pompce. 

Świadczy to jedynie o twej cienkiej psychice

Po prostu przyzwyczaiłeś się do tego bagna i wciąga Cię bardziej

56 minut temu, LiŚciu napisał:

Super. Współczuje podwozia ujebanego solą po ostatnich śniegach. Ale skoro szanujesz auto jak siebie to nic nie poradzisz.

Pozatym korzystam auto - myjni rzadko bardzo właśnie żeby cisnieniowo podwozie oczyścić. Inna sprawa ze to myjnia nie za 4PLN jak u bota z niskimi wymaganiami:lapka:

Hehe dobre, na myjni boty wrzucają maks 4zł bo przecież za to mają już cały miesiąc „grania” :D

Godzinę temu, Hubert249 napisał:

Przypominam po raz setny - posiadanie usługi Game Pass nie blokuje jednocześnie sklepu Xbox. 

Jednak blokuje myślenie że posiadacze PS5 są gorsi bo jednak mogą kupić pudełka

Opublikowano

Jakiś czas temu recenzenci ze strony gamesbeat wybierali gry roku 2020. Jeff Grubb i jego kolega Mike, z którym prowadzą podcast co tydzień prawilnie wybierali dobre gierki jak Ori, Hades czy Yakuza like a dragon. Oczywiście musiał się tam pojawić też klap, który walczył o pozycje w rankingu dla The last of lesby i assassins creed japan. Chcecie zobaczyć jak pan recenzent gra w gierki wideło dla dzieci?

XDDDD

Tak właśnie wyobrażam sobie liscia

Opublikowano

Inch - ja się nie nigdy nie kreowałem na pro gracza który na Hardzie przechodzi każdą gre i "densuje" w doomie. Ja czerpie przyjemnośc z grania.

Ale tylko bot może taką retorykę stworzyć.

Zauważ że zieloni ciągle atakują innych za to jak grają. Ogarnij dałna i zacznij się dobrze bawić w gry na tej swojej xśmieciarce. 

Opublikowano

Zauważ, że to niebiescy cytują nagrody branżowe i się do nich brandzlują. Potem spojrzysz jak takie łachy grają i jak można na poważnie brać osąd takich ludzi? Ile warta jest nagroda od kogoś takiego, jak on przez 10 minut nie potrafi się domyśleć, że trzeba zrobić dasha do kolejnej platformy? Nic dziwnego, że gierki są coraz chujowsze i pełne oskryptowanych akcji zamiast gameplayu.

Opublikowano

Potem  niebieskie robactwo flekuje sztosy pokroju Tetris Effect, a jara się nowotworami pokroju Moralesa czy Astro's Playroom.

Tfu! na tych niewolników marki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.