Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

:dynia:

Załóż nowy. Jak istnieje już, to skłer usunie. On lubi takie zabawy.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie założę nowego bo właściwie to chciałem poczytać wrażenia o tych dwóch grach.
Ale nie mają tematów tutaj chyba. Dziwne, bo gierki przecież zacne i znane.

Opublikowano
18 minut temu, MarekCol napisał:

Sorry, że niewłaściwy temat, ale chciałem tylko zapytać gdzie na forum znajdę tematy o Little Nightmares 1 i 2?
Wyszukiwarka nie znajduje mi. Może nie ma takich tematów? Sorry za offtop. Piszę tutaj bo tu zawsze duży ruch.

Dobrze trafiłeś - CW to taki mały koszmar:)

Opublikowano

To jest temat o Huge Nightmare czyli PS5 :xboss:

Opublikowano

Czy ja dobrze widze ze na tym xscoorwesynie nie przy kazdym tytule da sie sprawdzic ile czasu spedzilismy w grze? Hahahahahahhakurwa co za x series sredniowiecze ja poerdole!!!

Opublikowano

To dobrze, bo byscie przegrywy popelniali samobojstwa po dowiedzeniu się ile czasu marnujecie na gry.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
40 minut temu, schabek napisał:

Czy ja dobrze widze ze na tym xscoorwesynie nie przy kazdym tytule da sie sprawdzic ile czasu spedzilismy w grze? Hahahahahahhakurwa co za x series sredniowiecze ja poerdole!!!

No to akurat jest beczka niesamowita, bo MS wprowadził to w poprzedniej generacji, żeby w obecnej usunąć tę opcję z gier. Co za łby tam siedzą to ja nawet nie. XDDD

7 minut temu, Czoperrr napisał:

Screenshot_20210221_104123.thumb.jpg.2f7434de2a0278c316a03a6a7789f643.jpg

Normalna, zdrowa rodzina.

Opublikowano

No 

Znalezione obrazy dla zapytania: polska rodzina patologia

" Bo synki chcieli xboxa. I stara też"

Opublikowano

Niech se kurwa kupia szachy jak chca zgrywac inteligentow

Opublikowano

Xbox to właśnie szachy wśród gier wideo. 

Sonka to co najwyżej warcaby.

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

przecież przy ps4 tego w ogóle nie było i sony wprowadziło tę funkcjonalność po 7 latach xD

Opublikowano

Na ps4 zliczalo normalnie tylko nie pokazywalo po prostu

Opublikowano
44 minuty temu, Czoperrr napisał:

Kolega do mnie rano pisze :

Screenshot_20210221_104123.thumb.jpg.2f7434de2a0278c316a03a6a7789f643.jpg

15 i 18 lat - idealny target dla xboxa. Smyczpass z biblioteką 300 gier dla dzieci to najlepszy wybór. Sam xboxa oddam pewnie dzieciom żeby nadkonsoli nie zajeżdżali. 

Z kolei jak ktoś oczekuje dorosłych i dosadnych treści growych to zapraszamy na PlayStation. 

Opublikowano

Jedna i druga konsola na ten moment, to jakiś (pipi)a żart.. Gier praktycznie nie ma, jak są to kotlety z poprzedniej generacji. Jedno wielkie (pipi) obesrane.
Prędzej wyjdą wersje slim i zakończy się gwarancja na obecne konsole, niż będą gry dedykowane pod nowe konsole.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Z kolei jak ktoś oczekuje dorosłych i dosadnych treści growych to zapraszamy na PlayStation. 

figurka-sackboy.jpg

80

g7QavKoff0uAngWn4Hiytel9.png

Kolejny po Whiskerze alkoholik na forum, tyle że ten juz od rana zamroczony

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

Na ps4 zliczalo normalnie tylko nie pokazywalo po prostu

Czyli faktycznie nie było.

Z tymi dorosłymi grami na PS to niezła beka XDDD Jedno GoT i dwie The Last of Us = konsola dla dorosłych. XDDDDDDDDD

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Sam xboxa oddam pewnie dzieciom żeby nadkonsoli nie zajeżdżali. 

To w sumie nie głupia decyzja iks jest solidnym sprzętem za to nadkonsola i pad z najtańszego chińskiego plastiku, no dzieciaki mogą szybko zniszczyć. 

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

figurka-sackboy.jpg

80

g7QavKoff0uAngWn4Hiytel9.png

Kolejny po Whiskerze alkoholik na forum, tyle że ten juz od rana zamroczony

TLOUPII_Review_Screenshot_13-Copy.jpg?fi

Lisa_And_Rikki.jpg

god_of_war_by_wlop_dcauzp2-pre.jpg?token

5ceff7f511e20542b73b2cb4?width=800&forma

Yebnij się w łeb. 

Opublikowano

Strasznie dorosłe te gry, chyba jak masz 16 lat xD

No ale listunio to taki emocjonalny i intelektualny 16-latek, więc czego się spodziewać.

Rating  "18" te giereczki maja tylko ze względu na brutalność. Scenariuszowo  to poziom seriali young adult dla nastolatków.

Edytowane przez dee

Opublikowano

Listunio pewnie płakał grając pierwszy raz w God of War.

A nie, nie mógł płakać,  bo przechodził na wakacjach, na konsoli kolegi , siedząc na kolanach tegoż kolegi :shieeet:

Chyba że coś tam jeszcze się działo. Liściu to jak to było z ta szorstką męska przyjaźnią?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.