Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał:

No goty, lepsze od rdr2 nawet ze śniegiem z dlc który byl juz przed rockstarem rok wcześniej. 

Już wystarczy ofi, nie pogrążaj się  :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mejm taktyczny gracz, już w 2013 wiedział że będzie wstecza w ps5.

Opublikowano
6 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Ja tam mejma szanuję, ma elegancko wypierdolone w jakiś chory wyścig ogrywania wszystkiego na tu i teraz.

Szkoda, że męczy się na PS3 akurat bo to chyba najgorsza stacjonarka jaką w życiu posiadałem, ale widać że zajawkowicz.

Nie no ps3 > x360. Konsola z dvd w tamtych czasach to jest beczunia. 

Opublikowano

Zapomniałem, że klapy kupuja piloty do konsol, to moze i ten bluryj im był potrzebny

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja tam mejma szanuję, ma elegancko wypierdolone w jakiś chory wyścig ogrywania wszystkiego na tu i teraz.

No i ma najwięcej do powiedzenia na temat nowych gier. xD

Opublikowano

Kena wychodzi w marcu, dość szybko nie powiem bo od pierwszego traileru ta gra intryguje. Nie jestem tylko pewny czy to jakiś Ex czy na obu wyjdzie w marcu?

2 godziny temu, dee napisał:

figurka-sackboy.jpg

80

g7QavKoff0uAngWn4Hiytel9.png

Kolejny po Whiskerze alkoholik na forum, tyle że ten juz od rana zamroczony

Ale ty jesteś durny i można Tobą manipulować :D

Opublikowano
5 minut temu, suteq napisał:

No i ma najwięcej do powiedzenia na temat nowych gier. xD

Klapy tez się o Xboxie wypowiadają, a pierwszy kontakt z tą będąca na rynku od 20 lat marką mają dopiero na XSX. :) Każdy ma swoje odchyły. 

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że męczy się na PS3 akurat bo to chyba najgorsza stacjonarka jaką w życiu posiadałem, ale widać że zajawkowicz.

Nie dorabiajmy ideologi do jego grania na ps3.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy tez się o Xboxie wypowiadają, a pierwszy kontakt z tą będąca na rynku od 20 lat marką mają dopiero na XSX. :) Każdy ma swoje odchyły. 

Wtedy to była wyyrównan walka na exy. Pleyka miała MGS, Uncharted, Tlou. X360 miał Mass Effect, Alana Wake i Gearsy. Teraz juz Xbox nawet nie jest w stanie takiej walki podjąć. Od 7 lat upodlenie i na razie nie zapowiada się na zmiane:)

Godzinę temu, Pupcio napisał:

Proszę uwierzcie mi, codziennie mam nową gorącą mamuśke z mojej okolicy!

Uważaj żeby ci jakaś nie usiadła na xboxie. :)

22 minuty temu, 20inchDT napisał:

Zapomniałem, że klapy kupuja piloty do konsol, to moze i ten bluryj im był potrzebny

No wtedy VOD nie było tak popularne i dostepne. Fiilny się oglądało na Blu Ray. A nie na jakimś plebsoym HD DVD z dołączanego odtwarzacza. 

Opublikowano

Ms pokpil sprawę z tym dvd wtedy.

Jeśli chodzi o BR to ofc najlepsza jakość, sporo pozycji dostępnych tylko tam.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Panowie, jest niedziela, chociaż ten jeden dzień w tygodniu odpuście klapom, zastopujcie z anihilacją niebieskich robali. Niech też mają coś z życia, promyczek nadziei, cień uśmiechu na zoranych brzemieniem niewolnictwa twarzach. Po co ta nieustanna orka, po co to kpiny, to w końcu też gracze, może upośledzeni troszkę, może 3 szczeble niżej na drabince ewolucji, może janusze i ignoranci, ale wciąż gracze. Życie dostatecznie ukarało tych biedaków, czyniąc niewolnikami marki i członkami sekty PayStation. Czy może być większa hańba dla dorosłego człowieka. No nie, nie może.

Klap też człowiek. Nie zapominajmy o tym.

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Panowie, jest niedziela, chociaż ten jeden dzień w tygodniu odpuście klapom, zastopujcie z anihilacją niebieskich robali. Niech też mają coś z życia, promyczek nadziei, cień uśmiechu na zoranych brzemieniem niewolnictwa twarzach. Po co ta nieustanna orka, po co to kpiny, to w końcu też gracze, może upośledzeni troszkę, może 3 szczeble niżej na drabince ewolucji, może janusze i ignoranci, ale wciąż gracze. Życie dostatecznie ukarało tych biedaków, czyniąc niewolnikami marki i członkami sekty PayStation. Czy może być większa hańba dla dorosłego człowieka. No nie, nie może.

Klap też człowiek. Nie zapominajmy o tym.

Jedyną osobą jaka została zanihilowana jak patrze po ostatnich stronach to Ty :) cóż takie życie bociarza. Jest niedziela zamiast ogrywać sztosy, ładna pogoda to pobiegać, pojeździć to CW i walka o zielone jest ważniejsza :D 

Opublikowano

Klapy to tacy cwaniaczkujący nieudacznicy, a jak przychodzi co do czego to są wyjaśniani jak niżej:

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał:

Wy klapersi to chyba w dobre gierki nie graliście z porządnym story telling, bo jak wrzucacie do porównań GOWa, które ma upośledzoną relacje syn-ojciec i jest przerysowane do bólu to ja nawet nie. 

Tak całkiem serio pisząc to jednak na sprzętach Sony wyszło zdecydowanie więcej Story telling i to w ilościach hurtowych. God Of War pomijaj oczywiście ale jest sporo tytulow a nawet studiów które tylko tym się zajmują, świetnymi opowieściami.

Opublikowano
23 godziny temu, Nemesis napisał:

Przecież oczywistym jest, że taki Astro nigdy nie osiągnie statutu nawet w 1/10 zbliżonego do Mario. Fajnie, że gra jednak bardzo przypomina trójwymiarowe Mariany tylko jej pomaga. Dla jednych będzie kalką, dla drugich, bardzo dobrym platformerem. Przy Astro Playroom trochę trzeba posiedzieć, żeby grę skompletować. 

Boty przestańcie zaśmiecać Cw o next genach. O dekoderach jest mowa w dziale inne, a o starych gierkach możecie pisać w dziale retro. Niestety PS5 ponownie nie ma konkurencji podobnie, jak na poprzedniej generacji.

W ogóle stwierdzam, ze M$ to nieźli nieudacznicy. Mieli kiedyś tak zajebista konsole jak Xbox 360 vs totalna technologiczna zjebolina PS3 a finalnie przejebali temat. Teraz już sami się gubią, jakieś series x, series bieda...tego pogromu nie powstrzyma nawet brak dostępności konsol na rynku vs bezproblemowa dostępność dekoderów w sklepach.

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

nie mam pytań :) duma rozpiera

Jesteś twórcą któreś z tych gier, że duma rozpiera? Bo jak nie, to nie rozumiem :reggie:

Swoją drogą, to zyeby z ppe naprawdę już nie mają chyba o czym pisać, że tworzą tak absurdalne topki z dupy. A inne robale traktują to poważnie. Patologiczny świat niebieskich robali, tego nie zrozumiesz.

Edytowane przez dee

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Jesteś twórcą któreś z tych gier, że duma rozpiera? Bo jak nie, to nie rozumiem :reggie:

Tak samo jak nie rozumiesz ludzi, którzy kibicują drużynom sportowym itd.? Jakos mnie to nie dziwi..:facepalm:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyrokować o przyszłości konsoli na podstawie 3 miesięcy obecności na rynku? Max retard mode: on. 

No tak dla bociarzy rywalizacja sportowa to jest jakaś abstrakcja intelektualna, to co dopiero minimum analitycznego myślenia :rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano

6 minut temu, izon napisał:

Tak samo jak nie rozumiesz ludzi, którzy kibicują drużynom sportowym itd.?

No nie rozumiem wciąż. Kibicowanie drużynie piłkarskiej to oczywiste. A kibicowanie... producentowi elektroniki użytkowej? Producentowi gier? Trochę chore. Jezdzisz z whiskerem i Lisciem do siedziby Naughty Dog i dopingujecie programistów śpiewając " jechać z kurwami"? :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

No nie rozumiem wciąż. Kibicowanie drużynie piłkarskiej to oczywiste. A kibicowanie... producentowi elektroniki użytkowej? Producentowi gier? Trochę chore. Jezdzisz z whiskerem i Lisciem do siedziby Naughty Dog i dopingujecie programistów śpiewając " jechać z kurwami"? :reggie:

Loool. No nie bo kibicowanie 11 facetom żeby wbili piłkę do siatki jest czymś lepszym od kibicowania swoim ulubionym studiom by robili dobre gry? Kurwa gdyby nie to, ze mam dwóch znajomych bociarzy i są to bardzo inteligentni ludzie to po tym forum stwierdziłbym, ze Bot= przyglup.

Opublikowano

Ty serio jesteś upośledzony. 

Co za typ, ideologia plejstejszyn niszczy mózgi bardziej niż myślałem :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.