Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ekosystem xboxa to najlepsze miejsce dla:

- fanów rpg

- fanów racerów

- fanów shooterów

- poszukiwaczy dobrego gustu

Czaicie, że klapy na zagranicznych forach wciąż wierzą, że dostaną gierki Beth? xdddd

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Zero zaskoczenia

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Ekosystem xboxa to najlepsze miejsce dla:

- fanów rpg

- fanów racerów

- fanów shooterów

- poszukiwaczy dobrego gustu

Czaicie, że klapy na zagranicznych forach wciąż wierzą, że dostaną gierki Beth? xdddd

Dzięki za źródło beki na dobranoc. Kurwa te górnolotne słowa w stosunku do czarnego pudła mnie rozwalają: "poszukiwacze" "dobry gust" no i jeszcze to ulubione słówko mistrza Spencera "ekosystem". Czy jest gdzieś granica tej choroby? Czy zdjęcia od @PanKamil aż tak bardzo oddają rzeczywistość?

A tego posta to aż sobie zapisze. Pierdolne chyba ze śmiechu jak okaże się, że wyjdą na PS5 choć jeszcze nie myślę o tytułach, w które będę grać w 2023 roku:rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Zero zaskoczenia

No w koncu jakis trailer Starfielda szkoda ze bez daty

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ALE JAK TO? MOGLI WYBRAĆ GAMECHANGER I HAPTYCZNE WIBRACJE!!!!

A co to za GRA to NASA? Jakiś nowy Kinect czy co?

Dee wiedziałeś, że możesz wziąć pada do roboty i otwierać nim szlaban???

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jeśli ktoś lubi gry RPG, racery, FPSy czy gry multi, to obiektywnie można przyznać że z Xbox z nabitym Gamepassem jest najlepszym i najbardziej opłacalnym wyborem.

Ale Sony też ma swoją niszę w postaci trzecioosowych gier akcji i jeśli ktoś gra w głownie ten typ gier to myślę że Sonka jest lepszym wyborem.

Opublikowano

W połowie marca król wychodzi na scenę

i mówi:

"Nie dla klapa to"

kurtyna

Opublikowano

Nara, niebieskie robale. Dziękuję że poświęciliście mi swój WOLNY czas w niedzielę xD (w sumie mając do wyboru forumek i gufna na PS5 też wybrałbym forumek) To było miłe popołudnie w pracy :xboss:

Na koniec, jak to bywa, przeżyjmy to jeszcze raz:

Cytat

No nie bo kibicowanie 11 facetom żeby wbili piłkę do siatki jest czymś lepszym od kibicowania swoim ulubionym studiom by robili dobre gry? 

:banderas:

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Jeśli ktoś lubi gry RPG, racery, FPSy czy gry multi, to obiektywnie można przyznać że z Xbox z nabitym Gamepassem jest najlepszym i najbardziej opłacalnym wyborem.

Ale Sony też ma swoją niszę w postaci trzecioosowych gier akcji i jeśli ktoś gra w głownie ten typ gier to myślę że Sonka jest lepszym wyborem.

Mam nadzieję, że nie wliczacie do tych RPGów Fable, Morrowinda itd i wszystkiego co człowieku ograł już 100 lat temu. Bo przypomnę, że Wiedźmin czy Cyberpunk jest na obydwu platformach, a np. Demon Souls Remake, czy Final Fantasy 7 tylko u Sony. Więc o jakich RPGach mówisz? Tylko proszę nie mówmy o grach, które wyjdą za 3 lata i o których kompletnie NIC nie wiadomo.

Opublikowano

Na pewno nie mówimy o jakichś japońskich gównach

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Demon Souls Remake, czy Final Fantasy 7 tylko u Sony.

Typie ale ja mówię o nowych grach a nie gierkach z PS3 i PSX. Co mnie obchodzi prehistoria?

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

To było miłe popołudnie w pracy :xboss:

Pozdrów Phila jak będzie wjeżdżał na parking i nie zarysuj mu fury jak pozwoli Ci zaparkować. Może da Ci jakąś smyczkę do kluczy. Miłego wieczoru!

Teraz, ASX napisał:

Typie ale ja mówię o nowych grach a nie gierkach z PS3 i PSX

No to pytam właśnie o jakich nowych grach mówisz?

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

W połowie marca król wychodzi na scenę

i mówi:

"Nie dla klapa to"

kurtyna

O kurwa juz sie nie moge doczekac na kolejne b o m b y :xboss:

fifa 17 w 60fpsach ja pierdooooooleeeeee marzenieee plejbeka bedzie ZAORANA :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Na pewno nie mówimy o jakichś japońskich gównach

Jak zwykle zero konkretu, ehh

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Co tam się ma zadziać w marcu?

Pewnie podwyżka abonamentu po updacie 120fps do gta4...

Opublikowano

Niech zgadne, tym fpsem jest halo? Ta seria toczy się w przepaść od odejścia bungie a boty ciagle żyją w alternatywnej rzeczywistości. To infiniti zapowiada się na największe upodlenie znanej marki w całej branży. Jak czlowiek na to patrzył to chciał sobie oczy wydłubać. 

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Nara, niebieskie robale. Dziękuję że poświęciliście mi swój WOLNY czas w niedzielę xD (w sumie mając do wyboru forumek i gufna na PS5 też wybrałbym forumek) To było miłe popołudnie w pracy :xboss:

Zanim wyjdziesz sprawdz jeszcze czy jakiś emeryt nie opierdala maszyny ze słodyczami:lapka:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jeff Grub pisał że zamknięty będzie zakup Bethesdy i Spencer być może będzie miał kilka słów do powiedzenia na temat przyszłości. Ale na razie to tylko spekulacje, proszę nie napalaj się Wezyr na nowe E3

Opublikowano

Niech mi ktoś tak logicznie wyjaśni, jak konsola oferująca kilkuletnie gry w abonamencie ma być bardziej atrakcyjna od konsoli, która oferuje nowe gry? Dla nie-graczy, którzy chcą tanio sobie pograć, może tak.

Wcześniej Spencer miał jakiś pomysł na tego Xboxa. One w końcu dostawał swojego czasu exa za exem, widać było w tej maszynce jakiś potencjał. Wraz z gamepassem, wszystko chooy strzelił. Bazowanie tylko na tej usłudze to błąd. Zresztą, sprzedaż mówi sama za siebie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Grubb mówił wczoraj, że prawdopodobnie będzie jakiś krótki evencik po przejęciu. Pewnie "witamy w rodzinie blabla"

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Niech zgadne, tym fpsem jest halo?

Halo, Wolfenstein, Doom

Opublikowano
Teraz, Nemesis napisał:

Niech mi ktoś tak logicznie wyjaśni, jak konsola oferująca kilkuletnie gry w abonamencie ma być bardziej atrakcyjna od konsoli, która oferuje nowe gry? Dla nie-graczy, którzy chcą tanio sobie pograć, może tak.

Wcześniej Spencer miał jakiś pomysł na tego Xboxa. One w końcu dostawał swojego czasu exa za exem, widać było w tej maszynce jakiś potencjał. Wraz z gamepassem, wszystko chooy strzelił. Bazowanie tylko na tej usłudze to błąd. Zresztą, sprzedaż mówi sama za siebie. 

Akurat Spencer moze być tym kto zabije xboxa robiąc z konsoli jedno z peryferi do grania. 

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Jakbym miał takiego pracownika jak Ty który spędza czas na forum zamiast pracować i kłóci się o kawałek plastiku to bym od razu wypowiedzenie dał w rękę i skierował na badanie psychiatryczne :D

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.