Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Nemesis napisał:

Zresztą, sprzedaż mówi sama za siebie. 

Akurat sprzedaż wygląda całkiem nieźle bo fabryki nie nadążają za popytem, a nowy Xbox to najszybciej sprzedająca się konsola Ma w historii. Wyniki finansowe opublikowane w ostatnim raporcie kwartalnym też mówią same za siebie, bo Xbox ma za sobą rekordowy kwartał. 

To tylko fakty, możesz się z nimi nie zgadzać ofc

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Błędem było ujednolicanie wszystkiego w jeden ekosystem. Odbija się to tylko na jakości gierek, które mają zadowolić wszystkie zielone obozy.

Spoiler

hi, Halo Infinite

Opublikowano
5 minut temu, Nemesis napisał:

Niech mi ktoś tak logicznie wyjaśni, jak konsola oferująca kilkuletnie gry w abonamencie ma być bardziej atrakcyjna od konsoli, która oferuje nowe gry? Dla nie-graczy, którzy chcą tanio sobie pograć, może tak.

Wcześniej Spencer miał jakiś pomysł na tego Xboxa. One w końcu dostawał swojego czasu exa za exem, widać było w tej maszynce jakiś potencjał. Wraz z gamepassem, wszystko chooy strzelił. Bazowanie tylko na tej usłudze to błąd. Zresztą, sprzedaż mówi sama za siebie. 

Osobiście wkurwia mnie brak konkurencji dla PS5. Boje się, żeby Sony nie nabrało takiego podejścia jak Nintendo, skoro nikt nam nie zagraża to wydawajmy te 2-3 nowe gry rocznie, odgrzejmy pare kotletów i już..

Edytowane przez izon

Opublikowano
Teraz, Nemesis napisał:

Błędem było ujednolicanie wszystkiego w jeden ekosystem.

Na szczęście bethesda nie będzie się rozdrabniac i marnować zasobów na porty dla plastation :usmiech:

na czym będziecie grać w ich gry - xbox czy pc?

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Halo, Wolfenstein, Doom

Jak grałem w wolfa dwójkę to sam nie wierzyłem jak można w ciągu sequela tak się stoczyć. Halo to melodia przeszłości zaorana przez partaczy z 343.

Opublikowano

Wkurwiać to może najwyżej obecny problem resellerki. Takie Rift Apart nie bez powodu zapowiedziano dopiero na czerwiec. Sony nie chce powtórki ze słabą sprzedaż Demon's Souls, nieadekwatną do ilości konsol dostarczonych na rynek. 

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Na szczęście bethesda nie będzie się rozdrabniac i marnować zasobów na porty dla plastation :usmiech:

PC 

Opublikowano

Boty nadal myśla że zakup bethesdy w jakikolwiek sposób ruszył fanów PlayStation.:sapek:

Opublikowano

Najpierw będzie ryk, a potem downplay wszystkich gierek Bethesdy. pANkAMIL już przygotowuje grunt.

Opublikowano
2 minuty temu, Nemesis napisał:

Błędem było ujednolicanie wszystkiego w jeden ekosystem. Odbija się to tylko na jakości gierek, które mają zadowolić wszystkie zielone obozy.

Dla mnie to plus, że mogę ogrywać gry na kilku sprzętach. Mam konsole i dosyć mocny Pc i nie muszę kupować gier 2 razy, bez problemu mogę też grać z kumplami z pc którzy nigdy nie mieli konsoli, generalnie same plusy. Spadku jakości gier nie zauważyłem.

I nie wiem też czy to akurat multiplatformowego odpowiada za słaba grafikę na lipcowym pokazie z Halo Infinite, to raczej partactwo twórców

Opublikowano

Z Bethesdy jedyne czego będzie szkoda, to oczywiście kolejny Doom. Ale wtedy najwyżej pożyczy się od kogoś Xboxa, ogra i zapomni. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Boty nadal myśla że zakup bethesdy w jakikolwiek sposób ruszył fanów PlayStation.:sapek:

Z betonem problem ma nawet wybuch atomowy, ale jednoplatformowych fanów wyśmienitych gier to z pewnością zaboli.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Najpierw będzie ryk, a potem downplay wszystkich gierek Bethesdy. pANkAMIL już przygotowuje grunt.

Jaki kurwa ryk? MS kupiłe bete a xsx sprzedał się gorzej niż xone. Nawet tych pojebów co ręce w X krzyżują na ewentach xboxa to nie ruszyło a co dopiero posiadaczy sonki. 

Opublikowano

Chuja kogokolwiek ta bethesda obchodzi umowmy sie. Skyrim do dzisiaj niegrywalny.

Opublikowano

Ej Bociaki to jakie te Rpgi są na Xboxie, których nie ma PS5? Bo zmieniliście temat..

Opublikowano

Najwieksza głupota jest ekosystem gdzie np. Jak grasz na naszej konsoli multi to plac za golda ale jak już na pc to graj za free mordo. Zreszta nie wiem jak się to ma np. Do tych co kupia gry ms na steamie czy tam też zagrasz na konsoli. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Teraz, LiŚciu napisał:

Jaki kurwa ryk? MS kupiłe bete a xsx sprzedał się gorzej niż xone. Nawet tych pojebów co ręce w X krzyżują na ewentach xboxa to nie ruszyło a co dopiero posiadaczy sonki. 

Nie musisz dwa razy tego pisać. Każdy wie, że posiadacze tfu sonki tfu lubią tylko gry gdzie wychyla się gałkę do przodu. RPGi? Za dużo liter, nie będę czytał, dajcie dubbing i filmiki. Doom? Eee, trzeba skakać i zmieniać bronie, a nie grac jak brainlet.

2 minuty temu, izon napisał:

Ej Bociaki to jakie te Rpgi są na Xboxie, których nie ma PS5? Bo zmieniliście temat..

Srakie

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Nie musisz dwa razy tego pisać. Każdy wie, że posiadacze tfu sonki tfu lubią tylko gry gdzie wychyla się gałkę do przodu. RPGi? Za dużo liter, nie będę czytał, dajcie dubbing i filmiki. Doom? Eee, trzeba skakać i zmieniać bronie, a nie grac jak brainlet.

Ty jesteś niedojebany czy tylko udajesz? Bo każda z tych gier jest na Sonce.

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Zauważyłem, że masz najniższe iq wśród botów który nie wyjmuje stąd łba wiec chyba można ci wybaczyć tą bzdure

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:
  5 minut temu, izon napisał:

Ej Bociaki to jakie te Rpgi są na Xboxie, których nie ma PS5? Bo zmieniliście temat

Srakie

Co to jest za chłop....

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.