Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie neguję, że gamepass jest spoko ale plucie na inne kanały dystrybucji to zwykły idiotyzm.

Z tego co tutaj widzę to pluje się tylko na gamepass.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

ktoś umie czytać lub ma oczy to spokojnie dowie się tego po recenzjach czym jest gra czy opiniach innych gracze

mowisz o Cyberpunku czy chociazby tej ku... TLoU 2? no panowie recenzenci sie popisali

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Z tego co tutaj widzę to pluje się tylko na gamepass.

Ja pluję tylko na bociarnie która na siłe wpycha ludziom gamepass i twierdzi, że każdy inny model dystrybucji to jakieś dzieło szatana.

Teraz, Szymek napisał:

mowisz o Cyberpunku czy chociazby tej ku... TLoU 2? no panowie recenzenci sie popisali

przecież już w dniu premiery cyber został zjechany jak pies. Co do tlou 2 to branża miała w 100% racje, wielka gra.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Ja pluję tylko na bociarnie która na siłe wpycha ludziom gamepass i twierdzi, że każdy inny model dystrybucji to jakieś dzieło szatana.

przecież już w dniu premiery cyber został zjechany jak pies. Co do tlou 2 to branża miała w 100% racje, wielka gra.

Wielkie gówno. 

Opublikowano
37 minut temu, LiŚciu napisał:

Sam się zaorales, typie. Dopisz jeszcze kapitalizację.

Typie ej typie pokażesz te gry za 250zl w 2010 roku? xD

Opublikowano

2 minuty temu, bluber napisał:

Typie ej typie pokażesz te gry za 250zl w 2010 roku? xD

W 2010, dokładnie 04.02.2010 to ja kupowałem Dante's Inferno na X360 za 179zł. Żadna nowa gra na X360 w tym okresie nie kosztowała 259zł.

Więc koleś kolejny klaperski teoretyk.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy ktoś z adminów może już wyrwać tego chwasta?

Najłatwiej :ragus:

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

W 2010, dokładnie 04.02.2010 to ja kupowałem Dante's Inferno na X360 za 179zł. Żadna nowa gra na X360 w tym okresie nie kosztowała 259zł.

Więc koleś kolejny klaperski teoretyk.

Clff5ut.png

199 zł w ultimie jak byk 

Opublikowano

Za mass effect 2 dawałem w dniu premiery na x360 239 pl. Za heavy rain w Empiku edycje kolekcjonerska 289 pln. 

Opublikowano

Obrona podwyżek cen gier wskaźnikiem inflacji w Polsce xD 

To już zbyt wiele nawet jak na standardy niebieskich robali. Inflacja w Polsce to może mieć wpływ na waloryzację zasiłku wypłacanego liściowi przez MOPS, a nie na politykę cenową globalnych korpo. 

Cieszcie się niebieskie robale że Sony ruchając was nie kierowało się inflacja w Wenezueli, nawet sprzedaż nerki nie pomogłaby :xboss:

Edytowane przez dee

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Obrona podwyżek cen gier wskaźnikiem inflacji w Polsce xD 

To już zbyt wiele nawet jak na standardy niebieskich robali. Inflacja w Polsce to może mieć wpływ na waloryzację zasiłku wypłacanego liściowi przez MOPS, a nie na politykę cenową globalnych korpo. 

Cieszcie się niebieskie robale że Sony ruchając was nie kierowało się inflacja w Wenezueli, nawet sprzedaż nerki nie pomogłaby :xboss:

Nie no dee, ciebie stawiamy na margines w tej dyskusji. Nie bój żaby, nikt nie będzie twierdził ze ciecia parkingowego stać na coś więcej niż Game Pass za 4pln 

Luzik, możesz isc ma obchód:)

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie no dee, ciebie stawiamy na margines w tej dyskusji.

No tak mnie patusie stawiasz na margines, że każde moje kijem po kratach powoduje wjazd spoconego frustrata z piana na pysku. Tak trzymać :xboss:

Opublikowano
20 minut temu, LiŚciu napisał:

Najłatwiej :ragus:

Nie no, teksty o łamaniu na kole, gazowaniu botów i jakieś o mordowaniu (już usunięty jak widzę, dziękuję adminom za reakcję) to nie jest zdrowe, nawet jak na ten temat. Ten Kamil to naprawdę rzut beretem od Donatello, come on.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, teksty o łamaniu na kole, gazowaniu botów i jakieś o mordowaniu (już usunięty jak widzę, dziękuję adminom za reakcję) to nie jest zdrowe, nawet jak na ten temat. Ten Kamil to naprawdę rzut beretem od Donatello, come on.

Myślałem ze chodzi o mnie.

Opublikowano

Łap liściu snacka i do budy kryć się, bo zaraz przyjdą z  Providenta po ratę za sonkę

DSCN8962-Kopia.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

No tak mnie patusie stawiasz na margines, że każde moje kijem po kratach powoduje wjazd spoconego frustrata z piana na pysku. Tak trzymać :xboss:

Tak po ludzku ci tylko powiedziałem gdzie twoje miejsce. Po kratach to możesz walić na obchodzie jak psy pod szlabanem przebiegają. Spocony? Tylko bocian ze skrzyżowanymi łapami na spotkaniu X sekty:kaz:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

podsumujmy koleś pisał wczoraj o wrzucaniu posiadaczy xboxa do pieca, a dzisiaj chciał ich łamać kołem i mordować? temu użytkownikami ewidentnie coś nie stykało pod kopułą i bardzo dobrze że został ukarany

Opublikowano

Nie wiem co jest gorsze, pijackie zwidy whiksera, gówniarska agresja Izona czy czerstwe dissy liścia.

Majątek za jakiegos klapa czującego specyficzny klimat CW.

A może ktoś z zielonej elity dla równowagi przejdzie na strone niebieskiego robactwa?

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

A parkingowy znowu ma te swoje zwidy, gdzie naparza chłopaków kijami i ktoś w ogóle liczy się z jego zdaniem. Jak tam idzie otwieranie szlabanu padem?

6 minut temu, dee napisał:

Łap liściu snacka i do budy kryć się, bo zaraz przyjdą z  Providenta po ratę za sonkę

DSCN8962-Kopia.jpg

Ktoś to zostawił pod stróżówką, czy kupiłeś bo dodawali zdrapkę na gamepassa?

Opublikowano

No to wogóle beczułka jak boty się oburzają na takiego kamila czy donatella a maja w swoich szeregach takiego zyeba jak dee.

To taki psychol co po nudnym dniu w stróżówce strzela z wiatrówki do wróbli żeby się dowartościować.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Prooooszę Cię, jakbyście mieli chociaż jednego dee w swoich szeregach to by podskoczył poziom dyskusji, a tak musicie (nie)radzić sobie o własnych siłach. :) 

Nie rozśmieszaj mnie, akurat ten typ to mocno zaniża Wasz i tak niewysoki poziom ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.