Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Konsole to wygoda, wsparcie producenta, społeczność, marketing, brak plagi cheaterów w online, gry pudełkowe, nowe technologie, standaryzacja (np. jednolite sklep, menu, usługi), dobra cena. Exy też, ale to jedna ze składowych czemu warto wybrać konsole ponad PC.

Nie mam absolutnie z tym problemu by najpierw zakosztował pan, a pies dopiero potem ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał:

Konsole to wygoda, wsparcie producenta, społeczność, marketing, brak plagi cheaterów w online, gry pudełkowe, nowe technologie, standaryzacja (np. jednolite sklep, menu, usługi), dobra cena. Exy też, ale to jedna ze składowych czemu warto wybrać konsole ponad PC.

Nie mam absolutnie z tym problemu by najpierw zakosztował pan, a pies dopiero potem ;)

dobra, ale wybierając między jedną konsolą a PC, to koniec końców, na PC zagrasz w chu* więcej gier, a exy zaczynają konsolowe zanikać

Opublikowano

Gdzie niby zanikają? XD

Ot, nowe wychodzą, a stare spadają pod stół i tam już wiernie ktoś czeka ;)

Opublikowano

Kto by pomyslal ze 3060Ti będzie wydajniejszy w starych gierkach od nowej generacji, ciekawe jak będzie sobie radził za 2-3 lata, jak generacja się rozbuja, będzie beka z blacharzy jak zawsze, na zawsze.

Opublikowano
4 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Kto by pomyslal ze 3060Ti będzie wydajniejszy w starych gierkach od nowej generacji, ciekawe jak będzie sobie radził za 2-3 lata, jak generacja się rozbuja, będzie beka z blacharzy jak zawsze, na zawsze.

Chyba że mają monitory z gsync/freesync albo podłączają PC pod tv z freesync . Wtedy beka najwcześniej za 5 lat. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
8 godzin temu, Mendrek napisał:

Konsole to (...) marketing (...)

o co w tym chodzi?

Opublikowano
6 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Ta, tylko wtedy to generacja już będzie tak rozbujana, ze wjadą wersje slim/pro/xx. Nie mówię, ze w tej generacji tak na 100 będę ale poprzednia zestarzała się bardzo szybko i dopiero konsole 1,5 to było to czego moznaby oczekiwać od początku.

Opublikowano

Przecież te konsole w bazowych wersjach to dalej lepsze wydajniejsze sprzęty niż budy 90% blacharzy. Pozostałe 10% będzie zdziwiona dlaczego ich sprzęt za dwukrotność ceny konsoli nie wyświetla dwukrotnie lepszej grafiki. :dunno:

@20inchDT PlayStation to choroba

Opublikowano

Somebody clap this motherfucker. Bang bang nigga!

Niedlugo hitmanow beda wynajmowac za cenzurowanie waifu w jap gierkach

Opublikowano
Cytat

Eh. This generation is going to be shit and we should all steel ourselves for that. ALL of us are going to permanently lose access to games this gen because of aggressive, content-denial buyouts like this. You might as well just cross your fingers and pray the games and genres you get screwed out of aren't ones you care about, because this isn't stopping here and it won't just be MS that does it.

It's become such an utterly miserable hobby to be a part of. Any joy is completely gone at this point.

na resetera jaki płacz wyznawów marki. Zakup Bethesdy odebrał im smak życia xd

Opublikowano

Stary mem z rozim. Jakie to prawdziwe

cECLNN2.jpg

Teraz, ASX napisał:

na resetera jaki płacz wyznawów marki. Zakup Bethesdy odebrał im smak życia xd

Czy to post PlanetSmasher? Gosc dostarcza beki.

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież te konsole w bazowych wersjach to dalej lepsze wydajniejsze sprzęty niż budy 90% blacharzy. Pozostałe 10% będzie zdziwiona dlaczego ich sprzęt za dwukrotność ceny konsoli nie wyświetla dwukrotnie lepszej grafiki. :dunno:

@20inchDT PlayStation to choroba

Nygga what? 2 lata temu mój bardzo przeciętny komp zjadał wszystko, co widziałem na konsolach..

Opublikowano

Tylko, że rozmawiamy o PS5 i SeXiaku. :reggie: 

Jak dla mnie całą aferę exową wyjaśnił ciwa w zakupach growych. Czy dzisiaj naprawdę liczy się jedynie w co gramy, a nie na czym?

Serio, PlayStation to choroba. Jeszcze jak była mowa o PS2 czy max. PS3 to rozumiem, że była kwestia nostalgii, magii młodości, ale dorosłe chłopy życzące komuś śmierci albo mające ból dupy, że ktoś ogra grę z ich pudełka na innym? Pierdolona, niebieska swołocz, wyznawcy loga, a nie gier.

ha tfu na te karaczańskie mordy

Opublikowano

Ojojoj, klapy jak zaciekle atakują granie na PC mając o tym zerowe pojęcie xD Nawet 2060S o wiele lepiej obsługuje np. Control niż PS5 xD A karta półtora roku temu kosztowała 1800 zł xD 

Opublikowano

Fani playstation obrzydzili mi tę konsolę i przez nich jestem w cw

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Fani playstation obrzydzili mi tę konsolę i przez nich jestem w cw

Myśle że jesteś w cw bo te gówno gierki które ogrywasz są nudne albo po prostu nie grasz w gry:)

Pewnie jak większość nie masz nawet xsx nie mówiąc o xss i teoretyzujesz o markach, grach i fanach:)

Typowy janusz CeWowski - pierdolenie dla pierdolenia bo życie nudne a pasja nie dostarcza:)

Have a nice day Deep Throat:):lapka:

Opublikowano

Pamiętajcie że to tlou 2 tak zniszczyło liścia, chłopak jest po prostu kolejną ofiarą Niela Dickmana i jego chuyowego scenariusza  :(

Opublikowano

Czy przed tlou lisciu pisał w jakims innym temacie? Nie kojarzę. Zagrał w jedną grę i uważa się za gracza, phi

Opublikowano

Cuckman ty hory sc00rwesynu, coś ty zrobił z liściem? :( 

3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czy przed tlou lisciu pisał w jakims innym temacie? Nie kojarzę. Zagrał w jedną grę i uważa się za gracza, phi

Też nie kojarzę, niby konto od 2003, ale random mocno.

Do tego janusz :)

Opublikowano

No ta jebana sraka tlou2 niejednego klapa dobila. Wiedza za graja w guwno od strony fabularnej ale trzeba chwalic bo noti dogs, styki dostaly zwarcia od tego konfliktu i mamy teraz neoklapow pod kazdym wzgledem gorszych od poprzednich klonow

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Listuniu tu przyleciał z tematu tlou przecież, a tam pisał piękne posty.

Nie śledziłem tematu, bo TLOU2 przede mną i jak ognia boję się spoilerów, ale ciekaw jestem co takiego tam chłopaczyna wypisywał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.