Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wartościowanie gier przez graficzkę i liczbę sprzedanych sztuk. Czy można być większym januszem?

Teraz, LiŚciu napisał:

To była moja projekcja na temat przeciętnego gracza w MMO na które trzeba poświęcić wiele setek godzin co jest niemożliwe rzy "dorosłym" trybie życia - praca, dom, rodzina, dzieci, znajomi,  itd. 

Gówno prawda. Da się wszystko połączyć, nawet jeszcze grać w inne gry.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

No to pokaż skąd jest brany ten wiek wowiarzy do statystyki którą podałeś. 

http://www.nickyee.com/daedalus/archives/001365.php

Ankieta z 2005 roku. Wow jest na rynku od tak dawna, że śmiało można założyć, że ta średnia powinna się nadal utrzymywać, bo:

1. do grania wymagana jest spora ilość pieniędzy,

2. większość graczy zaczynała przygodę jako nastolatkowie.

6 minut temu, schabek napisał:

Hum ty idz lepiej sprawdz czy sa jakies nowe rozdzki do kupienia w wowie do 100zl i wracaj do wykolejencow grac w to

W wowie nie masz możliwości kupienia broni za realne pieniądze, jedynie rzeczy typowo kosmetyczne.

A najlepiej, to zamknij morde pacanie

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

To była moja projekcja na temat przeciętnego gracza w MMO na które trzeba poświęcić wiele setek godzin co jest niemożliwe rzy "dorosłym" trybie życia - praca, dom, rodzina, dzieci, znajomi,  itd. 

Może czas zrobić kurs z zarządzania czasem?

Opublikowano

WoW? Piękne community :fsg: Zaangażowane, socjalne, wysoko funkcjonujące jednostki.

a karaczanom co to próbują potężnego M M O R P G - a zdyskredytować mela na japę i kop w dupę na do widzenia

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Może czas zrobić kurs z zarządzania czasem?

Też o tym samym pomyślałem. 

Opublikowano

Nie wierze że mając żonę, dwójke małych dzieci, sporo znajomych, pracę na etacie i  kilka zajawek poza growych można mieć czaa na setki godzin grania w WoW-a. Czas nie jest z gumy. 

Nieważne jakbyś SOBĄ zarządzał w czasie. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Wystarczy, że nie grasz w inne gry. 

A to, że gierka contentem jest wypakowana do tego stopnia, że nawet nie mając żadnych zobowiązań i grając latami - nie zobaczysz i nie zrobisz wszystkiego, to już inna sprawa.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Nie wierze że mając żonę, dwójke małych dzieci, sporo znajomych, kilka zajawek poza growych można mieć czaa na setki godzin grania w WoW-a. Czas nie jest z gumy. 

Nieważne jakbyś SOBĄ zarządzał w czasie. 

Dzieci zabierają najwięcej czasu afaik, ja jestem bezdzietny. Z pracą na pełny etat, dziewczyną pod dachem i paczką znajomych wciąż mam czas na dodatkowe szkolenia, granie i siłownię. Czas nie jest z gumy, ale całkiem sprawnie nim zarządzam. No i WoW 2021 to nie jest WoW z 2004 - jest znacznie mniej grindu, można levelować postać i gearować w trybie gry który odpowiada Ci najbardziej (questowanie, PvP lub PvE).

Obecnie max level można wybić w dwa dni porządnego grania, w tydzień - przygotować się pod większość contentu. Zakładam, że więcej czasu poświęcają ludzie na bicie 100h w Days Gone, Death Stranding (które nie umywa się gameplayowo do WoWa IMO) czy innym Horizonie.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Co wy macie z tym wrzucaniem Ellie w awatary albo sygnaturki? Mokre sny o nastolatce?

Nie, to dominacja The Last Of Gods. Jakbyś chciał zagrać to wiesz gdzie tej gry szukać. 

Opublikowano

No nic, trzeba oddac ze dzisiaj boty 1:0, dobra forme prezentuje zielona brygada.

Podsumujmy:

XBOX GUROM BO WOW NA PC WYPELNIONY C O N T E N T E M

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
13 minut temu, schabek napisał:

Hum ty idz lepiej sprawdz czy sa jakies nowe rozdzki do kupienia w wowie do 100zl i wracaj do wykolejencow grac w to

D0CB65BE-AB65-409E-9652-AF1B4DC3610A.jpeg.0ff66be7241077c674bfc4327f78d759.jpeg

a normalnym ludziom daj przezywac historie ktore gniecie w natywnym fotorealizmie na nawet 8 letniej konsoli z podzespolami wagi kuchennej

BA5CF4AA-3A7E-4906-882C-4BC689978EAF.jpeg.5af86f3045433580ba8469ceb5fa65d4.jpeg

Lepsze historie nie raz w MMO widzialem niz w single playerach, ale widac ze nadajesz sie do community PPE "nie wiem, ale sie wypowiem"

A i WOW teraz wygląda tak boomerze :

9242.jpg?1573076998

shadowlands-bastion-open.jpg

Opublikowano

Wow to najlepsze wspomnienia ze studiów i znajmości, które trwaja do dziś, także offline :banderas:

Opublikowano

Pewnie sobie zdał sprawę ze w tym roku nie ma żadnej sensownej gry na PS5.

Opublikowano

Czekam na premierę returnal. Zobaczymy czy schabek i lisciu kupią I przejdą.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czekam na premierę returnal. Zobaczymy czy schabek i lisciu kupią I przejdą.

Ty no może stara im kupi.

Lub mops da zasiłek na gierkę

Opublikowano

Prosiłbym klapow o zaprzestanie kupowania płatnych upów do starszych gierek. Psujecie nam branże. 

Opublikowano
4 minuty temu, Hum napisał:

Ty no może stara im kupi.

Lub mops da zasiłek na gierkę

Tu nie chodzi o kasę, bo ich stać. Po prostu poznałem ich gust (a raczej bezguście) growe i jakoś nie wyobrażam sobie, że dotrwają do końca gry.

Opublikowano

Wczoraj w dobrej wierze próbowałem się zapytać na FORUME w statusie o to, co warto teraz ograć na KNURZE.

Chłopaki podali kilka propozycji jakichś gier z 2016 bo w PASIE są.

Smutny obraz zielonego królestwa. Na PLEJKOORVIE gram non toper od kilku miechów, gry dosłownie się nie kończą, KNURA odpaliłem ostatnio tylko żeby Medium przejść, a tak to się kurzy.

Kiedy jakieś fajne gierki na KNURA? Ja w zeszlym miesiacu skończyłem DEMONY i SUCKBOY, a teraz ostrzę sobie zęby na zakup Persona Strikers oraz 13 Sentintels.

Już nawet PAS do 2024 roku nie robi mi różnicy. Wolę kupować gry na SONKĘ i sprzedawać je z małą stratą, ogrywając nowości, niż taplać się z odgrzewanej garmażerce z PASA.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

W pchlim wysrało tyle GOTY LGBT 2, że niedługo będą dopłacać do tego byleby się pozbyć.

A wiesz że wynika to z tego że The Last Of Gods 2 jest dodawane w bundlu do pleyki 5? Oznacza to że poza CW ludzie z forumka nie mają głowy w dupie jak boty i kupuja nadkonsole jako główny sprzęt do grania:)

Opublikowano
4 minuty temu, ping napisał:

Na PLEJKOORVIE gram non toper od kilku miechów, gry dosłownie się nie kończą,

Twój profil na trueachievements mówi, że w samym styczniu wbiłeś 23k GS :dafuq: Nie wiedziałem, że na plejcoorvie można wbijać acziki.

Opublikowano
5 minut temu, ping napisał:

Persona Strikers oraz 13 Sentintels

6 minut temu, ping napisał:

nowości

pick one :lapka: 

Teraz, 20inchDT napisał:

Twój profil na trueachievements mówi, że w samym styczniu wbiłeś 23k GS :dafuq: Nie wiedziałem, że na plejcoorvie można wbijać acziki.

Kolego, ale nie łap się proszę na zarzutki tego w y j a d a c z a trollingu.

Opublikowano

To tylko info dla klapów, bo jeszcze się spuszczą na pady, że mają pingera w obozie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.