Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wartościowanie gier przez graficzkę i liczbę sprzedanych sztuk. Czy można być większym januszem?

Teraz, LiŚciu napisał:

To była moja projekcja na temat przeciętnego gracza w MMO na które trzeba poświęcić wiele setek godzin co jest niemożliwe rzy "dorosłym" trybie życia - praca, dom, rodzina, dzieci, znajomi,  itd. 

Gówno prawda. Da się wszystko połączyć, nawet jeszcze grać w inne gry.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

No to pokaż skąd jest brany ten wiek wowiarzy do statystyki którą podałeś. 

http://www.nickyee.com/daedalus/archives/001365.php

Ankieta z 2005 roku. Wow jest na rynku od tak dawna, że śmiało można założyć, że ta średnia powinna się nadal utrzymywać, bo:

1. do grania wymagana jest spora ilość pieniędzy,

2. większość graczy zaczynała przygodę jako nastolatkowie.

6 minut temu, schabek napisał:

Hum ty idz lepiej sprawdz czy sa jakies nowe rozdzki do kupienia w wowie do 100zl i wracaj do wykolejencow grac w to

W wowie nie masz możliwości kupienia broni za realne pieniądze, jedynie rzeczy typowo kosmetyczne.

A najlepiej, to zamknij morde pacanie

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

To była moja projekcja na temat przeciętnego gracza w MMO na które trzeba poświęcić wiele setek godzin co jest niemożliwe rzy "dorosłym" trybie życia - praca, dom, rodzina, dzieci, znajomi,  itd. 

Może czas zrobić kurs z zarządzania czasem?

Opublikowano

WoW? Piękne community :fsg: Zaangażowane, socjalne, wysoko funkcjonujące jednostki.

a karaczanom co to próbują potężnego M M O R P G - a zdyskredytować mela na japę i kop w dupę na do widzenia

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Może czas zrobić kurs z zarządzania czasem?

Też o tym samym pomyślałem. 

Opublikowano

Nie wierze że mając żonę, dwójke małych dzieci, sporo znajomych, pracę na etacie i  kilka zajawek poza growych można mieć czaa na setki godzin grania w WoW-a. Czas nie jest z gumy. 

Nieważne jakbyś SOBĄ zarządzał w czasie. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Wystarczy, że nie grasz w inne gry. 

A to, że gierka contentem jest wypakowana do tego stopnia, że nawet nie mając żadnych zobowiązań i grając latami - nie zobaczysz i nie zrobisz wszystkiego, to już inna sprawa.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Nie wierze że mając żonę, dwójke małych dzieci, sporo znajomych, kilka zajawek poza growych można mieć czaa na setki godzin grania w WoW-a. Czas nie jest z gumy. 

Nieważne jakbyś SOBĄ zarządzał w czasie. 

Dzieci zabierają najwięcej czasu afaik, ja jestem bezdzietny. Z pracą na pełny etat, dziewczyną pod dachem i paczką znajomych wciąż mam czas na dodatkowe szkolenia, granie i siłownię. Czas nie jest z gumy, ale całkiem sprawnie nim zarządzam. No i WoW 2021 to nie jest WoW z 2004 - jest znacznie mniej grindu, można levelować postać i gearować w trybie gry który odpowiada Ci najbardziej (questowanie, PvP lub PvE).

Obecnie max level można wybić w dwa dni porządnego grania, w tydzień - przygotować się pod większość contentu. Zakładam, że więcej czasu poświęcają ludzie na bicie 100h w Days Gone, Death Stranding (które nie umywa się gameplayowo do WoWa IMO) czy innym Horizonie.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Co wy macie z tym wrzucaniem Ellie w awatary albo sygnaturki? Mokre sny o nastolatce?

Nie, to dominacja The Last Of Gods. Jakbyś chciał zagrać to wiesz gdzie tej gry szukać. 

Opublikowano

No nic, trzeba oddac ze dzisiaj boty 1:0, dobra forme prezentuje zielona brygada.

Podsumujmy:

XBOX GUROM BO WOW NA PC WYPELNIONY C O N T E N T E M

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
13 minut temu, schabek napisał:

Hum ty idz lepiej sprawdz czy sa jakies nowe rozdzki do kupienia w wowie do 100zl i wracaj do wykolejencow grac w to

D0CB65BE-AB65-409E-9652-AF1B4DC3610A.jpeg.0ff66be7241077c674bfc4327f78d759.jpeg

a normalnym ludziom daj przezywac historie ktore gniecie w natywnym fotorealizmie na nawet 8 letniej konsoli z podzespolami wagi kuchennej

BA5CF4AA-3A7E-4906-882C-4BC689978EAF.jpeg.5af86f3045433580ba8469ceb5fa65d4.jpeg

Lepsze historie nie raz w MMO widzialem niz w single playerach, ale widac ze nadajesz sie do community PPE "nie wiem, ale sie wypowiem"

A i WOW teraz wygląda tak boomerze :

9242.jpg?1573076998

shadowlands-bastion-open.jpg

Opublikowano

Wow to najlepsze wspomnienia ze studiów i znajmości, które trwaja do dziś, także offline :banderas:

Opublikowano

Pewnie sobie zdał sprawę ze w tym roku nie ma żadnej sensownej gry na PS5.

Opublikowano

Czekam na premierę returnal. Zobaczymy czy schabek i lisciu kupią I przejdą.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czekam na premierę returnal. Zobaczymy czy schabek i lisciu kupią I przejdą.

Ty no może stara im kupi.

Lub mops da zasiłek na gierkę

Opublikowano

Prosiłbym klapow o zaprzestanie kupowania płatnych upów do starszych gierek. Psujecie nam branże. 

Opublikowano
4 minuty temu, Hum napisał:

Ty no może stara im kupi.

Lub mops da zasiłek na gierkę

Tu nie chodzi o kasę, bo ich stać. Po prostu poznałem ich gust (a raczej bezguście) growe i jakoś nie wyobrażam sobie, że dotrwają do końca gry.

Opublikowano

Wczoraj w dobrej wierze próbowałem się zapytać na FORUME w statusie o to, co warto teraz ograć na KNURZE.

Chłopaki podali kilka propozycji jakichś gier z 2016 bo w PASIE są.

Smutny obraz zielonego królestwa. Na PLEJKOORVIE gram non toper od kilku miechów, gry dosłownie się nie kończą, KNURA odpaliłem ostatnio tylko żeby Medium przejść, a tak to się kurzy.

Kiedy jakieś fajne gierki na KNURA? Ja w zeszlym miesiacu skończyłem DEMONY i SUCKBOY, a teraz ostrzę sobie zęby na zakup Persona Strikers oraz 13 Sentintels.

Już nawet PAS do 2024 roku nie robi mi różnicy. Wolę kupować gry na SONKĘ i sprzedawać je z małą stratą, ogrywając nowości, niż taplać się z odgrzewanej garmażerce z PASA.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

W pchlim wysrało tyle GOTY LGBT 2, że niedługo będą dopłacać do tego byleby się pozbyć.

A wiesz że wynika to z tego że The Last Of Gods 2 jest dodawane w bundlu do pleyki 5? Oznacza to że poza CW ludzie z forumka nie mają głowy w dupie jak boty i kupuja nadkonsole jako główny sprzęt do grania:)

Opublikowano
4 minuty temu, ping napisał:

Na PLEJKOORVIE gram non toper od kilku miechów, gry dosłownie się nie kończą,

Twój profil na trueachievements mówi, że w samym styczniu wbiłeś 23k GS :dafuq: Nie wiedziałem, że na plejcoorvie można wbijać acziki.

Opublikowano
5 minut temu, ping napisał:

Persona Strikers oraz 13 Sentintels

6 minut temu, ping napisał:

nowości

pick one :lapka: 

Teraz, 20inchDT napisał:

Twój profil na trueachievements mówi, że w samym styczniu wbiłeś 23k GS :dafuq: Nie wiedziałem, że na plejcoorvie można wbijać acziki.

Kolego, ale nie łap się proszę na zarzutki tego w y j a d a c z a trollingu.

Opublikowano

To tylko info dla klapów, bo jeszcze się spuszczą na pady, że mają pingera w obozie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.