Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, schabek napisał:

Jakos wam to nie przeszkadza pierdolic bzdur o TLOU2 mimo ze wiekszosc z was nigdy nie grala i to w obie czesci

Są tu też tacy jak schabek czy wesker, co nie grali np. w mass effect, dragon age, dishonored, prey, serię final fantasy, nier, dead cells... można wymieniać w nieskonczonosc dobre gry. ALE NIE MA W CO GRAC

Teraz, schabek napisał:

Inch nie gral w pierwsze TLOU. Tak jak Daddy czy Ipcl (chociaz on jako jedyny z tej trojki ma rozum i godnosc i nie pierdoli tutaj farmazonow)

Mam tę plejkurwę 3 do dziś i nawet nie chce mi się odpalic kolejnego hitu ND po zagraniu w unczartet

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

TLoU? jedna z najlepszych gier w moim zyciu

TLoU 2? jedno z największych rozczarowań w moim gierkowym życiu.

I znowu wychodzi na to że boty ograły więcej exów niż klapy, bo klapy to tylko pierdolą i wstydzą się gier w które grają.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Są tu też tacy jak schabek czy wesker, co nie grali np. w mass effect, dragon age, dishonored, prey, serię final fantasy, nier, dead cells... można wymieniać w nieskonczonosc dobre gry. ALE NIE MA W CO GRAC

Mam tę plejkurwę 3 do dziś i nawet nie chce mi się odpalic kolejnego hitu ND po zagraniu w unczartet

Pudło, Nier platyna, dishonored ograne, Dragon age grane, prey grane  

Tlou jedynka 10/10 - grane

Tlou 2 9/10 - grane

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Zwyczajnie, po ludzku zal mi ciebie

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Pudło, Nier platyna, dishonored ograne, Dragon age grane, prey grane  

chyba na laptopie xDD

2 minuty temu, schabek napisał:

Zwyczajnie, po ludzku zal mi ciebie

Mi ciebie też, casualu. Jedyne w co grasz to sportówki i gry z masą QTE i filmików.

Opublikowano

Czy można się nazwać graczem jak posiada się konsolę, której głównym atutem są japonskie gry i w nie nie grac? Obaj kubociarze myślą, że tak, ale są w błędzie. Żadnej Persony, żadnej Yakuzy, brak Nioh, nie ma gravity rush (dwie ostatnie są u łiskera, ale lizniete :lapka:) etc. Tfu na was

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Tlou1? Fajny syngel i Multi życia A potem przychodzi taka dwójeczka i rozpierdala całą markę, noice 

Opublikowano

uncharted 1/2 spoko, reszta to ujoza dla gimbazy co ma 11 lat, więc idealnie trafia w gusta schaboszczaka  :) 

a tlou1 ograne w 2013, niestety później gry sony już kompletnie zamieniły się w ubi klony 6/10

Opublikowano

@20inchDT morda tam gierkowy analfabeto bo pol roku wygrazania komu tam gangbang robisz w multi gearsow grajac stopami zeby w 24h skompromitowac sie gamertagiem i brakiem znajomosci fundamentow gamingu. Ty idz kurwa na forum wedkarskie moze tam cos bedziesz mial do powiedzenia. Rownie dobrze o gierkach mogblym dyskutowac z moim psem

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

@20inchDT morda tam gierkowy analfabeto bo pol roku wygrazania komu tam gangbang robisz w multi gearsow grajac stopami zeby w 24h skompromitowac sie gamertagiem i brakiem znajomosci fundamentow gamingu. Ty idz kurwa na forum wedkarskie moze tam cos bedziesz mial do powiedzenia. Rownie dobrze o gierkach mogblym dyskutowac z moim psem

giphy.gif

Opublikowano

Schabek wozi się jak alfons po burdelu, ale pytanie ile on klasyków gamingu skończył że tak się mądrzy? Czy zaliczył  Ocarine of Time, Breath of the Wild, trylogie Gearsów Half- Life 2 czy Halo 3, bo jeśli nie to wyjdzie na niezłego hipokrytę.

Opublikowano

Po co grać w 3 części girsów skoro każda jest taka sama? :frog:

Opublikowano

Uncharted 2 dobre? Do dziś na wspomnienie tych bullet sponge enemies mam ciarki żenady. Ponoć ND celowo w ten sposób chcieli wydłużyć czas gry, żeby klapy wyścigowcy zaraz po weekendzie nie puściły gry do żyda :reggie:

Opublikowano

Dobrze, ze boty nie decyduja które gry sa dobre bo by kurwa cała branza zdechla.

Opublikowano

Niestety, za dużo analafabetów dorwało się do gier i przerasta ich takie pillars of eternity czy xcom. Najlepiej graficzka, akcja, qte, filmik.

Opublikowano

To jest tak, że w gronie klapersów sympatyczny kolega schabek może uchodzić za znawcę gamingu, w myśl zasady wśród ślepych jednooki królem. Potem rzeczywistość mówi "sprawdzam", schabciu trafia między zielonych koneserów i okazuje się growym analfabetą. Auć :xboss:

Edytowane przez dee

Opublikowano
8 minut temu, PanKamil napisał:

Dobrze, ze boty nie decyduja które gry sa dobre bo by kurwa cała branza zdechla.

Wszystko jest dobre na plejkur,wie jeśli jesteś growym analfabetą. Niektórzy to nawet Knacka kończyli, jarali się Infamousami albo Uncharted. Masakra, jak można być takim yebanym januszem gamingu?

Jak? a to wystarczy tylko trzymać nie wychylać nosa poza sonkę :) 

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Niestety, za dużo analafabetów dorwało się do gier i przerasta ich takie pillars of eternity czy xcom. Najlepiej graficzka, akcja, qte, filmik.

Pillars czyt. Marna kopia starych klasyków aby zlapac frajerów na sentyment starej szkoły. Ohyda. Czyli wystarczy się zatrzymać w czasie aby być koneserem gameingu :obama:

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Pillars czyt. Marna kopia starych klasyków aby zlapac frajerów na sentyment starej szkoły. Ohyda. Czyli wystarczy się zatrzymać w czasie aby być koneserem gameingu :obama:

Wiem, trzeba czytać, a to juz problem dla szeregowego klapa. Spokojnie chłopcy, w anczartet 4 można pchac gałkę do przodu i podciągać się na linie jak drejk jest ciągnięty po błocie przez samochód.

Opublikowano

Ale bym chciał zobaczyć gamertag tego randoma kamilka.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.