Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No dokładnie.

Pytanie gdzie GT ciecia? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czyli po takim średnim Re6, siódemka była do olania :notsure:

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

na PSN miałeś niewiele lepiej jak na twoją główną platformę

to jest największa beka taki niebieski paź a w chuja tam gra tlou raz na rok

Opublikowano
51 minut temu, schabek napisał:

Po co wsparcie skoro te gry juz zwyczajnie nie moga byc lepsze?

Może dla okrągłych owoców z U4? Albo jakieś 60 klatek w singlu? Rozumiem że pieniążki na remasterki już odłożone. 

Czy jeśli wzorem największych klapow z tego tematu będziemy za 3/4 lata ogrywali exy z ps5 jak już bydle nie będzie piszczeć a pady nie będą padaly po 3 miesiącach to będziemy przegrywami/wygrywam? 

Żeby te exy jeszcze miały jakieś multi a tak to 4 dni grania i w miesiąc oyebie się cała bibliotekę gier. 

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

to jest największa beka taki niebieski paź a w chuja tam gra tlou raz na rok

XD

Opublikowano

brak argumentów, to już tylko 'XD' pozostaje napisać 

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Zrobiono to przy gearsach. Wystarczy.

A ile czesci skończyłeś żeby się na ten temat wypowiadać?

Ze ci się nie nudzi to samo oranie się xD

Opublikowano
12 minut temu, Szymek napisał:

Może dla okrągłych owoców z U4? Albo jakieś 60 klatek w singlu? Rozumiem że pieniążki na remasterki już odłożone. 

Czy jeśli wzorem największych klapow z tego tematu będziemy za 3/4 lata ogrywali exy z ps5 jak już bydle nie będzie piszczeć a pady nie będą padaly po 3 miesiącach to będziemy przegrywami/wygrywam? 

Żeby te exy jeszcze miały jakieś multi a tak to 4 dni grania i w miesiąc oyebie się cała bibliotekę gier. 

Ale zaorane :obama:

Opublikowano
17 minut temu, Szymek napisał:

4 dni grania i w miesiąc oyebie się cała bibliotekę gier. 

Brzmi jak moja przygoda z PS4

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A ile czesci skończyłeś żeby się na ten temat wypowiadać?

Ze ci się nie nudzi to samo oranie się xD

Przeszedłem trylogie na x360 i czwórkę we wstecznej na XsX. Ominąłem tylko Judgment

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

pisanie że "te gry nie mogą już być lepsze" tłumacząc brak wsparcia to jednak, wyższy, niespotykany wcześniej poziom fanatyzmu

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że było tego widać na twoich gamertagach. ;) 

Szkoda ze g. widziałeś:)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wykręcaj się - te dane udostępniłem publicznie i beka była nieziemska. To było wtedy jak tłumaczyłeś się, że nie skończyłeś wielu gier na X360 bo grałeś na PS3. :)

Nie, to mówiłem przy okazji Xone. Ze oyebalem po roku bo wolałem ps4.

x360 był przez kilka lat wiodąca u mnie konsola. Gearsy, mass effecty, bioshocki i inne. 
Ale ty wiesz lepiej jak jest boto-klapie:)

Opublikowano

Cóż, może grałeś na piratach albo nie swojej konsoli, ale pamiętam doskonale, że na swoich dwóch GT miałeś naprawdę mikry przebieg i mówiłeś, że tak jest, bo twoją główną konsolą siódmej generacji było PS3. :) No ale hej, przecież nikt nie musi ogrywać wszystkiego. :lapka:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Cóż, może grałeś na piratach albo nie swojej konsoli, ale pamiętam doskonale, że na swoich dwóch GT miałeś naprawdę mikry przebieg i mówiłeś, że tak jest, bo twoją główną konsolą siódmej generacji było PS3. :) No ale hej, przecież nikt nie musi ogrywać wszystkiego. :lapka:

Nie mogę odszukać gt który leciał

no1lisciupl

zalozony po rrod który mi się zdarzył bardzo szybko. Jak pisałem g. widziałeś mordko.:):lapka:

Opublikowano

Izon zaloguj się na donatello i pomóż trochę listkowi bo już trochę smutny widok  :( klapy? Kiedyś potęga teraz zwykłe klauny  :)

Opublikowano
Opublikowano

Liściu, ty kurwo jebana, przestań mi Playstation prześladować, pedale teoretyku w dupe jebany

Opublikowano
15 minut temu, Rozi napisał:

Liściu, ty kurwo jebana, przestań mi Playstation prześladować, pedale teoretyku w dupe jebany

Ty może sobie kurwa kup PlayStation zanim zaczniesz się srac.

Opublikowano

Strasznie jestem rozczarowany użytkownikiem ASX. Sądziłem że to gracz kompletny, wieloplatformowy, a on dopiero PS4 kupuje na PT żeby poszerzyć horyzonty...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.